VISION: Dröm Guds Stora Drömmar för Ditt Liv

Brukar du drömma och visualisera, eller är det något du lagt på hyllan som vuxen? Oavsett vad så är det nu dags att Drömma Guds Stora Drömmar!

Har du funderat över vad Guds plan, vägar och tankar är för dig, ditt liv och det uppdrag du fått med de gåvor du fått i din hand? 

Det är en mycket spännande upptäcktsfärd och ett äventyr. Oavsett hur ofta och mycket du gjort det tidigare eller inte alls. 

Om du tänker och drömmer så stort du bara kan för ditt liv, för din familj, för dina gåvor, dina passioner och ditt uppdrag. Vet då att Gud drömmer och tänker ÄNNU STÖRRE för dig. Ibland begränsar vi Gud med våra egna begränsningar, eller tror att vi inte får, ska eller kan önska mer... men det är ju precis det Han vill. Han vill ge oss liv i överflöd, allt det vi behöver för att leva ett meningsfullt och glädjefyllt liv här och nu, till ära för Honom, glädje för oss och andra människor. Amen?

Så här gör du när du drömmer Guds stora drömmar

Be Gud att visa dig Hans drömmar och planer för dig. Kanske kommer det till dig på ett starkt och övernaturligt sätt. Kanske blir du påmind om något som du redan var förvissad om innan. Eller så kan det ta lite tid. Att be bönen och vara lyhörd och öppen för ett gensvar från Gud, kommer bära frukt och göra skillnad i dina steg framåt. 💃🏼

  Gör det idag, nu! Anteckna det som kommer till dig och tacka Jesus för det frö som såtts. 🌱

  Och du kan vara lugn, det är vattentät, och med det menar jag inga otäcka överraskningar som jag först hade fått för mig. Det här är något du var menad för och därmed skapt och kallad till, därför kan du också känna dig fullt ut trygg att du har precis det du behöver med Hans kraft och hjälp. Och det kommer vara där du känner som mest glädje och mening!

  Och vill du konkretisera det här med att leva ett glädjefyllt och meningsfullt liv i den värld vi lever i nu, jag vet, inte alltid lätt med alla oroligheter som pågår. Men det finns ett sätt och det är viktigt, för dig, för andra människor, för den räddningsplan Gud kallat dig att ingå i och för att dra oss och den här världen närmare Guds rike.

  Vill du höra mer om Guds stora drömmar och om att lyfta blicken och visionera, då är detta poddavsnittet för dig!

  >> Lyssna här

  Ps. Vill du dela din/dina drömmar med oss så att vi kan få stå i tro och bön för dem, dela dem här.


  "Guds tankar och vägar är så mycket större än dina tankar och vägar."

  Poddavsnittet berör nyckel 4 – Vision:

  • Visionen, Guds stora drömmar
  • Vi ingår i Hans räddningsplan
  • Gud har förberett det vi ska gå in i
  • Din kallelse: välsigna människor, det ärar Gud
  • Visualiera och tro på det du inte ännu sett
  • Lyft blicken i det som är Guds perspektiv

  Where there is no vision, the people perish. Proverbs 29:18

  Utan uppenbarelsen går folket vilse, lycklig är den som tar vara på Guds undervisning.
  Ords 29:18

  ___

  Reflektera
  Har du drömmar och en längtan som behöver få liv? Som du vill ta steg mot?
  ___

  Om det här talar till dig och du vill växa, göra din röst hörd och skapa värde och göra skillnad i ditt liv, dina människors liv och i förlängningen vårt samhälle och vår värld. Då är den här kickoffen för dig!

  Välkommen att komma med oss kostnadsfritt den 24 augusti kl 18.00. 

  >> Anmäl dig här OCH bjud med en eller flera vän!

  Liksom himlen är högre än jorden, så är mina vägar högre än era vägar och mina tankar högre än era tankar. Jesaja 55:9

  ---

  Blomstras sommarprat är en serie i 6 delar som presenterar boken Du är utvalds 6 viktiga nycklar att växa i ditt liv, uppdrag och andliga självförtroende. Ta del av varje nyckels kärna och ett genuint samtal mellan Emmeli och ledarskapscoachkollegan Ulrika Bilby.

  Emmeli Ahlander är kallelsecoach och driver podden och den digitala plattformen www.ledarskapsakademin.com där hon coachar och utbildar personer som vill växa och ta steg i sin kallelse med hjälp av ett andligt självförtroende och ett inre ledarskap på kristen grund. Hon är författare till boken Du är utvald – 6 viktiga nycklar att växa i ditt liv, uppdrag och andliga självförtroende och planerings- och reflektionsverktygen: Livsdesignern, Uppdragsdesignern och Allt har sin tid.

  Kategorier: Vision