ÖPPET I: DAGAR • TIMMAR • MINUTER • SEKUNDER 

01133127

SYNLIGHET, KUNSKAP OCH SAMVERKAN SOM BYGGER DITT VARUMÄRKE!

BLI FÖRETAGSSYSTERN SOM BLOMSTRAR 
& BYGGER I DEN HÄR TIDEN

En plats för MISSIONSDRIVNA kvinnor som har en produkt eller tjänst de vill nå ut och hjälpa människor med

BYGG & SPRING MED ANDRA SYSTRAR
BLI MER EFFEKTIV & LÖNSAM
UTVECKLAS & LÄR NYTT

PÅ EGEN HAND BLIR DIN DAMM FÖR LITEN
FÖR ATT NÅ UT TILL DE DU KAN HJÄLPA. 

Att springa ensam är inte lätt. Låt inte det hindra dig.
Människor behöver dig och din kunskap genom ditt företag.

Möt några av våra företagarsystrar

"Perfect Co-Lab har hjälpt mig att våga ta steg framåt, framförallt att utmanas i att ta tag i saker, så att det blir gjort. Men också att Gud talar till oss i vår gemenskap, genom oss och leder oss vidare."

"Ju fler vi blir desto bättre och finare kommer det här att bli. Så vill du växa och utvecklas tillsammans med oss i Perfect Co-Lab, varmt välkommen om du vill vara med!  "

Emma-lena liljenberg, by emma-lena

"Perfect Co-Lab har hjälpt mig att sätta ord på sina drömmar, jag har fått tillgång till människor som förstår vad det innebär att driva företag med tron i centrum. Jag har fått förmånen att följa andra företagare på deras resor."

ester davidsson, kärrhults gård

”Det är helt fantastiska kvinnor i den här gruppen, så jag uppmuntrar dig om du känner att du oxå behöver ett nätverk där du kan få känna dig fri som kristen, tala ut dina visioner om ditt företag så tycker jag absolut att du ska ansluta dig till oss. För tillsammans blir vi starka och Sverige behöver kristna företagare som bygger det här landet med frimodighet. Så gå med, var med oss, det är helt fantastiskt. Vi behöver dig!”

noomie eriksson, noomies salong

FYLL PÅ MED ENERGI och ta modiga steg i ditt företag
MED PERFECT CO-LAB SOM STår bakom dig. 

SLIPP säljstressEN

Få ett helt gäng med ambassadörer, oroa dig inte längre för att vara för ”säljig” eller "pushig" och lita på att människor behöver det du erbjuder.

ÖKA Synligheten

Genom synlighet i The Perfect Peace kanaler som ständigt växer, erbjuder vi dig synlighet och möjlighet till samarbeten.

känn tilliten

Vila tryggt i att du nu har det du behöver för att lyckas på ett och samma ställe: din värdegrund, utveckling och nätverket.

Det handlar inte bara om ditt företag.
Utan om dig och hur du kan påverka.

 • Ta del av en plattform som når ut till tusentals relevanta kunder
 • Få feedback och ta del av relevant kunskap inom bl.a.
  online marketing, branding och messaging
 • Ta del av ett växande nätverk där vi blir varandras ambassadörer och en gemensam kraft ut mot marknaden

Ta rygg på en syster och bana väg för en annan, här växeldrar vi för ditt och ditt företags bästa.

det här finns för dig att ta del av:

Kunskap

Ta del av nätverkets kunskaps- och expertområden genom t.ex. webinar, workbooks och workshops.

Konkret innebär det att du både kan ge och ta del av nätverkets kunskaper, gästföreläsare inom områden nätverket har behov av under våra träffar och i vår facebookgrupp.

Synlighet

Få synlighet och nå ut genom The Perfect Peace-podden, möjlighet att gästföreläsa på event, i våra nätverk och sammanhang.

Konkret innebär det att vi har en intern säljsida och lista för Co-Labsystrar, med möjlighet att gästföreläsa och instagram- & facebookgrupp för feedback och spridning.

Nätverk

Möt, bolla och lär av företagssystrar via sluten facebookgrupp, walk & talks och zoom-träffar för feedback, stöd och ambassadörskap

Konkret innebär det att vi möts live måndagar kl 9.00-10.00 för fokus, bollplank, bön och kunskapsutbyte.  (spelas in).

Medlemsavgift Perfect Co-Lab
inkl ledarskapsprogram i Sisters Collective

970 kr /mån

SEK exkl. moms i 12 månader

 • Synlighet 
 • Samverkan
 • Kunskap

Medlemsavgift Perfect Co-Lab,
inkl ledarskapsprogram i Sisters Collective

9700 kr /år

SEK exkl. moms per år och spara 2 månader. För faktura maila: hej@theperfectpeace.se

 • Sisters Collective
 • Synlighet 
 • Samverkan 
 • Kunskap

Vad säger andra företagssystrar om Emmelis ledarskap?

"Emmeli, en kvinna fylld av tro. Som ser möjligheter i allt och går med det hon har fått på sitt hjärta. Hon har stort mod men framförallt stor tilltro till Gud som hon har nära sitt hjärta. Allt som kommer ur henne har en väldoft och man märker väl att anden lever i henne. Hennes längtan och hjärta för att göra skillnad för andra och att lyfta och uppmuntra andra människor är enormt. Hon leder genom att leva, att själv pröva sina vingar och lita på Gud, det inspirerar."

Elin Ginal
Grundare och ägare - GRAFITGRÅ AB

"Emmeli stöttar, uppmuntrar och gör alltid det lilla extra för att få oss att känna oss uppskattade. Hon är duktig på att ge feedback, att uppmärksamma och uppmuntra våra styrkor. Hon lyssnar in vad vi andra tycker och är mån om att alla ska känna sig delaktiga. Hennes bemötande har alltid varit trevligt och det smittar lätt av sig. Hon är medkännande och visar att hon är mottaglig för andras känslor vilket inger stort förtroende för henne som person såväl som ledare."

Mona-Lisa Daelander
Kursledare och butiksägare - TÅRTDECOR

"Med engagemang och frimodighet leder Emmeli Ahlander nätverket Sisters Collective som jag är en del av sedan det startade i juni 2020. Att hon hämtar sin styrka och inspiration hos Gud gör att hon kan leda med ödmjukhet och lyhördhet för andra samtidigt som hon har målet klart i sikte."

Magdalena Anderås
Medgrundare och delägare - WEB RESULT AB

Media och Sammanhang vi synts i

Känner du dig osäker och frågar dig...

(Klicka på varje påstående (begränsande övertygelse) för att ta del av svaret)

Oavsett vilken nivå av företagare du är, från nybörjare till expert, från liten eller stor, är vårt nätverk Perfect Co-Lab den kick och boost du behöver för att hjälpa dig att gå i bräschen för andra i din bransch.

Ett nätverk är en investering, där du kommer märka att du sparar pengar och mycket huvudbry och tid på sikt från t.ex. annonsplatser och utbildning du inte fullföljer. Investeringen hjälper också dig och dina företagssystrar att faktiskt comitta och göra dig själv, ditt företag och nätverket till en prioritering. Du tar igen investeringen för nätverket när du skapar nya inkomstvägar och har ambassadörer som rekommenderar dig och det du gör till sina nätverk. Dessutom kommer du känna dig trygg och säker på ditt företags erbjudanden och lättare ta betalt för det värde du faktiskt levererar.

Detta nätverk handlar om effektivitet, produktivitet, att hjälpa och stötta varandra så att vi kan springa snabbare, smartare och längre - TILLSAMMANS. Istället för att du ska klara alla delar av ditt företag på egen hand har vi en struktur som kommer göra att du sparar tid, hjälper fler och tjänar mer genom det här nätverket.

Ser du dig som en generös person som vill bidra? Är du en person som sprider god stämning, lyfter andra och delar vidare? Ja då har du det som krävs för att platsa i vår gemenskap. Modet kommer komma längs vägen.

Som du kanske förstått vid det här laget så är inte det här som "alla andra" nätverk. Det här är ett nätverk med extra allt. För att inte tala om tryggheten i att vi bygger våra företag på samma värdegrund och är varandras ambassadörer till de som behöver oss. Här bygger vi och springer tillsammans, får och delar kunskap och synlighet. Här skapar vi samarbeten som ger synergieffekter. Om det är något nätverk du ska investera i så är det, det här!

Vi älskar också att mötas fysiskt, vilket vi kommer att göra emellanåt! Vi ser det som en enorm styrka att kunna mötas mer regelbundet och lättillgängligt online utan att bli begränsade av geografi och pandemi och med tanke på att vi också har ett fokus att få nå ut till våra kunder digitalt så är det här en bra plats för att öva sina digitala möten, föreläsningar och bli mer digital.

Jag vet precis hur du kan känna...

Även om jag är VD för mitt företag har jag ofta känt att jag suttit fast på en viss inkomstnivå utan att komma vidare. Jag vet också hur det känns när inkomster dras undan och inte veta vad mitt nästa steg är eller hur jag ska växla upp.

Jag har då känt mig ensam och inte vetat vart jag ska vända mig... Jag har känt mig frustrerad och verkligen behövt likasinnade företagssystrar som hjälper mig.

När mycket står på spel och när du är så nära ett genombrott, är det sista du behöver att stå själv med dina tankar och känslor som håller dig tillbaka. Du behöver investera i ett långsiktigt nätverk som ger dig synlighet, kunskap och stöd i både med- och motvind!

Du behöver omge dig med människor som upplever genombrott och som litar på Gud i första hand och det vill jag ge till dig!

Du är inte menad att sitta fast frustrerad. Det finns en väg förbi det, men det kommer kräva en insats från dig och en villighet att testa nya saker.

Guds vilja är att vi alltid fortsätter att växa och tar oss framåt. Det är vad jag vill möjliggöra för dig – tillsammans med Honom.

Nu är det dags att ansöka till...

Tillsammans kan vi skapa stordåd 
och stötta varandra på vägen!