VÄX OCH UTVECKLAS I DINA GÅVOR, TA STEG I GUDS PLAN

Emmeli uppmuntrar & utrustar kvinnor i sitt liv & sin kallelse

BOKA EMMELI TILL DITT EVENEMANG

INSPIRATIONSFÖRELÄSNINGAR
KALLELSEWORKSHOPS
SAMARBETEN


"EMMELI FÖRMEDLAR NY INSPIRATION AV LIV,
SANNING, HOPP, TRO & KALLELSE"

BOKA EMMELI TILL DITT EVENEMANG OCH SAMMANHANG

DET ÄR TID ATT ROTA OSS I SANNINGEN, FORMA VÅRA LIV MED KÄRLEKEN SOM DRIVKRAFT & SAMARBETA MED GUD I HANS PLAN!

BLI UPPMUNTRAD

Emmelis föreläsningar & workshops genomsyras av kärlek, pepp och inspiration. Alla är vi viktiga och behöver människor som gått före att spegla sig i.

FÅ VERKTYG ATT VÄXA

Många av de Emmeli möter saknar tydlighet, verktyg och konkreta tips som gör att de får syn på sina gåvor. Vi har alla ett uppdrag som Gud vill att vi ska växa och ta steg i.

OCH EN PLAN FRAMÅT

Förutom pepp, och verktyg så är en plan framåt avgörande för att vi ska ta vårt nästa steg. Därför gör vi den tillsammans. Så att vi därifrån kan ta vårt nästa steg i längtans riktning.

Vi har alla ett viktigt uppdrag.
och mitt är att kvinnor får fatt i sitt.

  • Emmeli coachar, föreläser och utbildar 1000-tals kvinnor per år till att få balans i livet och uppdraget.
  • Emmeli har besökt tv-soffor, blivit intervjuad på fysiska och digitala event och i magasin med visionen om att fler ska gå sin Gudagivna väg!
  • Implementation, en tydlig plan och ett mål i sikte är viktigt för att gå till handling, vi blir inte bara ordets hörare utan också dess görare.

Vem är du på din livsresa just nu?


Blomstra i alla delar av livshjulet

FÖRELÄSNING / WORKSHOP

Se till att hela livshjulet får blomstra, du kan ha både ock. Du är kallad att leva i överflöd. Hur vi gör det rent praktiskt, hur vi förvaltar det liv vi fått och förmerar de gåvor vi har.

Du är kallad på uppdrag 

FÖRELÄSNING / WORKSHOP

Få verktygen att växa i ditt personliga ledarskap. Kombinera prestation och hälsa med glöden för andra människor. Bli inspirerad, motiverad och nyfiken att ta steg i ditt uppdrag.

Bygg riket som entreprenör

FÖRESLÄSNING / MASTERMIND

Hur vi ser oss som missionsdrivna entreprenörer, att följa Guds vilja och plan och se Honom som den högste i företaget och du förvaltaren och vikten att kroka arm med fler.

SÅ HÄR GÅR DET TILL!

1. DU TAR KONTAKT

Skriv lite kort vad du har i åtanke och vad du skulle vilja bjuda in Emmeli till och skicka oss ett mail.

2. EMMELI ÅTERKOPPLAR

Utifrån din förfrågan återkommer hon med förslag och exempel på ett nästa steg. Upplägg, datum och förutsättningar.

3. EMMELI LEVERERAR

När vi beslutat om ett upplägg så levererar Emmeli utifrån det. Vi kan t.ex. boka ett möte innan det är dags för föreläsningen.

Vad säger tidigare eventbesökare

Vad säger andra om Emmeli Ahlanders coachning & undervisning:

”Verkligen till stor hjälp!”

Så bra undervisning som ger mig superbra verktyg, insikter och som hjälper mig fokusera på det som är viktigt på riktigt. Jag får hjälp att upprätthålla goda vanor och hålla siktet inställt, det har varit till stor hjälp för mig!

"Hjälpte mig att nå min dröm”

Undervisningen har verkligen hjälpt mig landa i vem jag är skapad till, att drömma stort och att gå modigt mot den dröm som legat på insidan av mitt hjärta och som nu är verklighet.

Media och Sammanhang vi synts i

Låt oss sluta stressa genom livet och istället lita på Sanningen och gå med lätta steg med hjälp av Emmelis undervisning.

Många står still på grund av tankar som inte är sanna, med det material och ramverk som Emmeli tagit fram bidrar till att kvinnor blomstrar, har en tydlig plan & modet att gå sin Gudagivna väg.