Dessa föreläsningar skapar genombrott, nya perspektiv och en kraftfull väg framåt i den riktning du är kallad genom dessa livsstrategier.  Vi ses!

 • Kämpar du onödigt hårt och har svårt att få tiden att räcka till? 
 • Känner du att något saknas och tänker att det måste finnas mer? 
 • Känner du dig frustrerad, otillräcklig, rädd eller osäker och är redo för en förvandling?

Jag har varit där – läs mer nedan om min resa.

KOSTNADSFRI LIVE FÖRELÄSNING
med Emmeli Ahlander, coach och utbildare

Topp 5 områden hur du lever ditt liv fullt ut – eller inte

Få avgörande lärdomar som ligger till grund för den framgång jag sett i mitt liv och de jag coachat

Vad vi kommer att gå igenom i föreläsningen "Topp 5 områden":

 • 5 avgörande lärdomar och områden Som ligger till grund för den framgång jag sett i mitt eget liv och de jag coachat.
 • Reflektionsfrågor och exempel: Som hjälper dig i hur du kan implementera och omvandla det i ditt eget liv.   
 • Hur du leder dig själv från klar vision till verklighet: Oavsett var du står nu i förhållande till den drömmen, hur du tar dig dit.

  Wednesday April 24 , 2024

  At 07:00 PM CEST

  Days

  37

  Hours

  04

  Minutes

  54

  Seconds

  45

Möt Emmeli Ahlander, huvudutbildare mentor & ledarskapscoach

Jag startade min karriär som coach, ledare och företagare utan erfarenhet eller kunskap…. och en massa stress och press att prestera (!)  

6 år, internationella och nationella utbildningar, tusentals coachade och miljoner i försäljning senare, har jag knäckt koden och vet PRECIS hur jag både lever mitt bästa liv och samtidigt också skapar bäst värde för andra. Genom att jobba smartare, friare och mer meningsfullt än någonsin tidigare.

Jag har skapat ett enkelt steg-för-steg system, grundat i vilka vi är i första hand och vad vi gör i andra hand.  Jag har använt den här metoden som hjälpt hundratals klienter och studenter att förvandla sina tankar genom att fokusera på två saker – skapa ett andligt självförtroende och ett inre ledarskap genom Utvald-metodens sex nycklar för ett högre syfte.  

Jag har hjälpt kunder att skapa struktur, sunda gränser, ha framgång i mål och uppnå drömmar som tidigare setts som omöjligt, stärka sin identitet, sitt syfte och gå från tanke till handling, och ta auktoritet för det liv de fått att leva och multiplicera det till sina omgivningar och medmänniskor på bara några få veckor….  

… och jag vill hjälpa dig att göra detsamma. 

Sagt av Emmelis kollegor och kunder:

 • Emmeli är en inflytelserik ledare inom personlig utveckling med bibliska principer. Hon får saker att hända, fort. Och hon är en uppskattad utbildare online.
 • Emmeli är en fantastisk coach, utbildare och numera författare. Hennes undervisning och coachning är uppfriskande. Hon får en att känna sig viktig samtidigt som hon utmanar, hon har varit och är ett stort stöd på min egen resa.
 • Emmeli har en unik energi, en tro och ett engagemang som smittar av sig. Hon är en skicklig coach som utmanar en att tänka till, reflektera och analysera inåt för att lära känna sig själv på ett djupare plan och hitta nya steg att komma vidare. 
 • Emmeli har påverkat tusentals kvinnor att växa… och som en ledare av ledare i personlig utveckling vänder sig andra ledare till henne för guidning och rådgivning.