Kom med i Du är utvalds Bokutmaning och VINN!

Helt kostnadsfritt – det enda du behöver är boken!
Startar 1 maj och avslutas 31 maj 2024

En utmaning som gör alla till Vinnare
- Se Vad Du Kan Vinna

En utmaning där vi vill se starka människor och upprättade till den bästa versionen av dem själva för att leva sina bästa liv och göra stor skillnad för andra. Då är det här för dig!

Fyll på och stärk dig själv och gör skillnad för andra!

Boken Du är Utvald, skapades utifrån en vision att stärka och upprätta människor att inta sin plats, leva fullt ut och ta steg mot visionen för sitt liv med ett högre syfte. Med en metod av 6 avgörande nycklar som bidrar till massivt värde och framgång.

Varför du ska delta?

 • Det här är ett fantastiskt exempel på hur vi kan skapa massiv påverkan och värde när vi bygger tillsammans med varandra.
 • Läs boken tillsammans med författaren själv som kommer in och möter dig denna månad utifrån dina tankar och frågeställningar
 • Ta del av andra personers tankar, igenkänning och handlingar genom att läsa boken tillsammans med andra under en bestämd tidsperiod.
 • Bidra med värde genom dina insikter, och att växa i processen utifrån där du är nu och ta större kliv dit din vision är.
 • Bidra till andra människors växande genom din generositet och ditt ledarskap och få samtidigt möjlighet att vinna fantastiska priser. 

Bjud in fler till den här bokutmaningen och se kraften i att växa tillsammans, bibehålla momentum framåt i det syfte och vision vi fått att ta steg i. 

BOKUTMANINGSMÖTEN

Vill du fira och växa med oss?
Bibehåll momentum kom med live!

 • Ons 1 maj kl 10.00 – Välkommen + Info (Live i Zoom + i FB-grupp)
 • Ons 8 maj kl 12.00 – Q&A, inledning nyckel (Live i Zoom + i FB-grupp)
 • Ons 15 maj kl 12.00 – Bokutmaningsträff (Zoom)
 • Ons 22 maj kl 12.00 – Q&A, inledning nyckel (Live i Zoom + i FB-grupp)
 • Ons 29 maj kl 12.00 – Q&A, inledning nyckel (Live i Zoom + i FB-grupp)
 • Fre 31 maj kl 12.00 – Avslutning – final+priser (Zoom)

Bjud med de du vill växa tillsammans med!
Dröm, våga ta steg!

SKAPA ENGAGEMANG, BIDRA MED VÄRDE & FÅ TILLBAKA

Bidra till multiplikation, dela vidare!
Du kan om du vill delta i en spännande bokutmaningstävling, där du kan vinna fantastiska priser för ditt nästa steg till utveckling!

Börja samla poäng så fort du gått med till och med 31 maj!

PRISER I POTTEN

Samla poäng till ditt nästa steg med oss!
Låt oss växa tillsammans!

VINN PRISER TILL VÄRDE AV 26.000 KRONOR
Målet är att få så många att läsa den och agera på den som möjligt och att sälja slut på boken ca 300 ex. kvar! Bidrar du till det kommer du också kunna vinna möjlighet till ovan priser.

HÄR KAN VI SNACKA WIN-WIN-WIN PÅ HÖG NIVÅ!

Många av oss kan tycka att det är jobbigt och svårt att "påverka" andra människor, som att vi har en dold agenda eller inte vill deras bästa. När det är precis tvärtom. Som ledare över våra egna liv och de liv vi fått förtroende att påverka, kommer påverkas oavsett om det är med en kärleksfull intention, utan någon alls eller med en egen agenda. I det vi står för och det som Utvald-utmaningen vill bidra till, kan vi garantera att det är med en kärleksfull intention för en förvandlad värld, människa till människa som vi jobbar för. Och om du vill stå med i den, är det dags att ta ett steg i mod och tro, komma med och följa stegen i hur du går tillväga. Genom att först läsa, vara, sen göra och därmed också bidra till den värld du vill se utifrån dina gåvor och passioner. Det är vad vi kallar win-win-win.

Fortfarande inte helt övertygad? ... läs då nedan...

 "Att delta i "Du är utvald-utmaningen" kan bidra till nya insikter, kraftfulla tankesätt och bryta igenom allt det som hittills hållit dig tillbaka från att leva ditt liv. 

Väx i självförtroende, ledarskap och mindset. Och det bästa av allt är att skapa värde och göra skillnad ÄR KUL!!" 

Att stötta varandra genom att stå tillsammans med och för människor som bär på en högre vision är den största gåvan vi kan ge den här världen.
Att delta påminner dig om den dominoeffekt vi tillsammans kan skapa under vår livstid. En vision i taget. Det är FÖR Stort, för att inte delta."  

 "Du är utvald" och utmaningen är en fantastisk möjlighet att vara del i en större vision. En vision som handlar om att supporta och ta ställning för andra att skapa ett liv de älskar."

 "Varför skulle jag inte säga ja till möjligheter som kan leda mig framåt, växa och bidra till något större?

Helt ärligt, om du fått ut värde av det Emmeli skapat genom hennes bok eller plattform, är inte det den finaste gåvan att också få bjuda in andra till det?" 

 "Det här är ett fantastiskt sätt att möta likasinnade, bara både starka och sårbara med. Det skapar ringar på vattnet och  momentum genom utmaningen själv. Att sedan få vara med och bidra och samtidigt möjlighet att vinna priser i min egen utveckling sporrar mig till att våga och göra mer än vad jag kanske annars gjort. WIN WIN WIN" 

 "Du är utvald-utmaningen" är så mycket mer än en utmaning!! Du kan få dina största genombrott här, allt eftersom du fortsätter att växa där du är nu och dit din vision är. Det handlar om dig, den du är och vill vara, den nivå av generositet du vill bidra till utan brist. "Det är ingen tävling, det är en rörelse som står för förvandling i den här världen!"

 "Har du redan läst boken och kanske till och med deltagit i förra omgången, kom med igen, och få se än mer tillväxt i både ditt och andras liv. Få syn på de begränsande övertygelser du har nu, som hållit dig tillbaka och riv dem nu. För att lyfta ytterligare en nivå till den högre versionen av dig själv. Det kommer leda till fantastiska genombrott, mod och kraft att våga inta din plats och ta steg i visionen för ditt liv."