BOKA KOSTNADSFRITT MÖTE OCH FÅ GUIDE MED COACHÄMNEN!   🎉

Lev ditt liv fullt ut med hjälp av en coach!

Coaching är inte terapi eller själavård. Det är kraften i att se till dina interna resurser, drivkrafter och skapa lösningar och mod som tar dig kraftfullt till målet.
Din längtan. Din vision. Ta ett steg idag!

KRAFTFULLA "KOM LOSS"-SESSIONER
UPPFÖLJNING VÄXA OCH VÄXLA UPP
IMPLEMENTERA EN NY LIVSSTIL

Känner du frustration, självtvivel eller att du satt livet på paus, är det dags att komma loss? 

COACHING ÄR ATT TA DEN EFFEKTIVASTE OCH MEST KRAFTFULLA VÄGEN TILL FÖRVANDLING I DITT LIV OCH DIT DU VILL NÅ.

Oavsett om du har en gnagande känsla om att det borde finnas mer i livet än det du nu ser och vill ta reda på det, till att du har en tydlig visionsom du beslutat dig att ta dig till och du vill göra det med syfte och mening. Då är jag coachen för dig!

Det är tid att komma loss och leva det större och högre liv som
väntar i allt du är och kan bli när du intar din position!

KÄNN MOTIVATIONEN STIGA

Emmelis coachning genomsyras av trygghet, kraftfullhet och närvaro. Du får de frågor du behöver för att plocka fram det som finns inuti dig som väntar på att få komma fram.

FÅ VERKTYG ATT VÄXA

En viktig del i Emmelis coachning är verktygen och övningarna du får jobba med. Det kan handla om identitet, vision och gränssättning för ditt inre ledarskap.

OCH EN PLAN FRAMÅT

Coachingens syfte är att skapa en tydlig förflyttning från där du är nu till dit du vill ta dig. Tydliga och handfasta steg i och mellan våra coachingsessioner.

Coachning är ett partnerskap mellan coach och klient i en tankeväckande och kreativ process som inspirerar klienten till att maximera sin personliga och professionella potential oavsett område.

SNABB FRÅGA (SOM KANSKE SAKNAR ETT BEKVÄMT SVAR...)

Vems dröm ägnar
du de flesta av dina
dagar till?

En tredjedel av våra liv spenderas på arbete.

Om den sanningen gör att du blir nedslagen för att du vet att du spenderar för mycket av din dyrbara tid på något som inte är din dröm eller ens känns meningsfullt och roligt, där du lever mer för helgen och fyra veckor semester om året, så är du inte ensam.

Många människor tror att ha ett kall bara är för några få utvalda – de som har vissa roller eller har specifika förmågor, talanger och gåvor, som de tror att de aldrig skulle kunna mäta sig med.

Många människor har fått det här med kall och syfte om bakfoten...

Sanningen är den; att du kan skapa mening och värde vart du än är – och är det dags att ta ett steg vidare så har du möjligheten till det också. Här handlar det i första hand inte om de yttre omständigheterna utan hur du fyller och stärker din insida för att leva och ta steg i vad som skapar värde i längden i ditt och dina medmänniskors liv. 

KÄNNER DU IGEN DIG?
... är du som de jag coachar och som bland annat fått hjälp med det här? Då är min coachning för dig!

Du vet vad du inte vill...

Du vill inte längre ha en låg självkänsla eller självförtroende, döma eller analysera dig själv eller söka svar hos andra människor.

Du vill inte sitta fast i rädslor eller oro för att göra fel eller för att du tror att du inte har något att komma med

Du vill inte undanhålla dina gåvor längre och sluta låta saker rinna mellan fingrarna för att du inte riktigt vet hur eller för att du inte vågar

Du vill inte drivas utifrån andras behov, prioritera bort dig själv, fixa till alla andra och inte alltid sätta andra i första hand.  

Du vill inte längre känna stress, press och övertänka. Göra saker för stora och skjuta upp saker hela tiden.

Du vill inte längre nöja dig med smulor av livet, identifiera dig med ditt bagage eller se dig själv som hjälplös.

Jag insåg att det har allt att göra med mina tankar, styrkor och den större visionen för mitt liv, för det inre driv som ger verklig mening och energi tillbaka.

Det enda problemet?
Jag visste inte HUR.

Tills jag själv investerade i en coach som guidade mig på vägen att få fatt i det jag visste att jag hade inom mig, att inte fortsätta nöja mig med smulor av livet utan se och tro på det som verkligen fanns tillgängligt och ta steg mot det. Och nu när jag fått fatt i det så är det mest meningsfulla i mitt liv att få ge det vidare till dig att få fatt i.

Jag har tagit fram en kraftfull metod och en steg-för-steg-process som vi jobbar med skräddarsytt utifrån dina behov, önskemål och hinder. Som ersätter stress,  skav och det ekorrhjul som vardagslivet många gånger innehåller. En process som använts oräkneliga gånger för att inta vårt sanna syfte för att se verklig och bestående framgång.

Ska vi köra igång?
Emmeli

STEG 1

BOKA MÖTE


Klicka på länken och välj din tid i bokningskalendern.
30 minuters samtal där vi får mötas och jag får höra mer om din längtan och om jag kan hjälpa dig.

STEG 2

INFÖR MÖTET


Registrera dig tillsammans med datum för vårt möte och ladda ner pdfen om coachämnen samt fyll i formuläret som du fått i bokningsbekräftelsen. 👇

STEG 3

KLARHET I DITT BÄSTA STEG


Under mötet skapar vi klarhet i vad din längtan är,  var du är nu och möjliga steg dit, för att se om vi matchar och vad som skulle bidra med störst värde till dig.

Vad säger tidigare klienter i coaching?

"Emmeli har coachat mig mot de mål som jag ville ha hjälp med. I efterhand kan jag se att det är en förändring som består. Under vår process fick jag alltid ett nästa steg eller en uppgift som vi bestämde ihop. Det var inte obekvämt, men ibland utmanande."

Coachklient
Inspiratör och digital entreprenör i 30-årsådern

"Jag är så glad över att jag vågade investera i coachningen som stöttat mig i den förändringsprocess jag velat göra. Att få ha Emmeli som coach som aktivt lyssnar och ställer frågor som lett mig vidare har varit avgörande i de framsteg jag skapat på så kort tid."

Coachklient
Kreatör och Social entreprenör i 40-årsåldern

"Emmeli är en professionell och förtroendegivande coach. Hon är en god lyssnare och jag kände mig trygg med henne från start, att vi tillsammans skulle överbrygga och ta mig dit jag längtade. För mig har det varit till jättestor hjälp för att jag skulle orka."

Coachklient
Socialsekreterare i 40-årsåldern

"Emmeli är förtroendeingivande, inlyssnande och ställer viktiga frågor, som lett till att jag vågat anförtro mig. Emmeli låter mig sätta egna ord på det som jag upplever vilket har hjälpt mig att konkretisera och gå på djupet med vem jag är och vad jag vill framåt."

Coachklient
Lärare i 30-årsåldern

"Emmeli har hjälpt mig att hålla rätt fokus i en expansiv och hektisk period i mitt liv och att arbeta med det jag vill förändra och ta mig till. Hon tror på min förmåga och är bra på att ställa frågor som tvingat mig att reflektera över saker som jag annars duckat för. Att få resonera med mig själv tillsammans med Emmeli som uppmuntrar tankeflödet har varit väldigt viktigt."

Coachklient
Företagare i 50-årsåldern

"Emmeli har coachat mig att tro att jag klarar mer än vad jag själv trott och det har varit viktigt för mitt arbete med mitt självförtroende. Vid varje tillfälle höll hon en tydlig struktur som hjälpte mig att fokusera på mitt mål och att identifiera vilka steg jag kan ta för att komma dit och följer upp det vi kom överens om."

Coachklient
Ledare i 60-årsåldern

Jag är väldigt TACKSAM för att jag vågade ta steget att bli coachad. Det har gett mig insikter om mig själv som har varit betydelsefulla och som jag kommer bära med mig. Coachingen har bidragit till att jag känner mig mer rustad att stötta andra i min omgivning.

Coachklient
Blivande företagare i 60-årsåldern

Emmeli har varit den perfekta coachen för mig: närvarande, positiv och engagerad att lyssna har gett mig mod att öppna mig. Hon har också på ett bra sätt pushat mig att våga ta nya steg som verkligen utvecklat mig. Hon har varit ett mycket bra stöd för mig. Stort TACK till Emmeli!

Coachklient
Ledare i 40-årsåldern

"Det var varken första eller sista gången jag investerade i en coach. Det både hjälper mig att bekräfta tankar jag haft och lett mig till nya som jag aldrig antaligen hade fått annars. Jag har identifierat mål och delmål för att hitta och ta nästa steg. Det är otroligt värdefullt och det har hjälpt mig att driva verksamheten framåt."

Coachklient
Entreprenör i 50-årsåldern

Det är ingen quick fix, det är ditt liv.

DU HAR SCROLLAT SÅ HÄR LÅNGT,
SÅ KANSKE UNDRAR DU:

“Är jag verkligen
redo för det här?”

Ta ett djupt andetag...

Många av de jag coachat, inklusive jag själv, var pirrig och spänd av både förväntan och nervositet innan jag testade coachning. Tankar som vad förväntas av mig, fungerar det verkligen och kan det verkligen vara så kraftfullt som alla påstår snurrade i huvudet. Kan du känna igen det?

När jag och de jag coachat insåg den kraftfulla process som coachingen innebär så kunde man nästan gräma sig över att man inte börjat långt tidigare. Så mycket vånda, tid och felsteg man hade besparat sig.

Därför vill jag modigt påtala att det här är det viktigaste steg du skulle kunna ta för dig själv, om det är så att du vill växla upp i ditt liv och ta steg mot den större vision som finns tillgänglig för dig om du bara visste hur. Eller har jag fel?

Det enda sättet att överbrygga dessa begränsande övertygelser så att du kan leva ditt liv fullt ut, det liv som är ämnat för dig. Är att göra det ändå och bevisa motsatsen.

För att helt ärligt, mod kommer före självförtroende. Och om du väntar tills du känner dig helt redo och orädd att ta steget, så kommer du få fortsätta vänta.

Visualisera istället hur framgång skulle se ut för dig, vart du vill till och vad du vill lämna bakom dig och hur ett möte med mig skulle kunna bringa klarhet i vad som är bästa vägen dit, hur skulle det kännas att nå dit och hur skulle det vara att ha bästa stödet i en coach på vägen?

Så om du är villig att ta ett steg i mod och tro för den högre visionens skull, boka då ett förutsättningslöst möte med mig nu.

Sätt igång direkt, och håll utkik i din inkorg för mer motivation och momentum för att ta Ditt Värde, Din Vision till Verklighet!

Förbered vårt möte, ladda ner guiden