DAGAR • TIMMAR • MINUTER • SEKUNDER KVAR 

00000000

THE PERFECT PEACE E-EVENT 2022
- Tid att Blomstra -
3 dagars digital konferens med workshops
All Access Pass

- Skapa de bästa förutsättningarna för 2022 -

Du är Utvald, Bli Uppmuntrad, Utrustad & Utmanad

SUCCÉ-EVENTET ÄR HÄR IGEN OCH DU ÄR BJUDEN!

Din egen unika plan!

Vi har alla en alldeles egen unik plats att fylla. Om inte vi fyller ut den och intar den så kommer ingen annan göra det heller. Vi är utrustade med unika gåvor, erfarenheter, kunskaper och en plan som Gud lagt ner i våra liv och som Han vill att vi ska gå i. Visst är det spännande?

Ibland tappar vi fokus och ibland spinner ekorrhjulet lite för fort för att vi ska hinna stanna upp och fundera på om vi är på rätt plats och vart vi ska härnäst. För oavsett om vi är det eller inte så kan vi regelbundet behöva en dos av uppmuntran, utveckling och utmaning i våra liv. Tillsammans med vila och återhämtning så klart!  

Ditt Liv, Ditt Syfte, Din Gudagivna väg – fortsätter här och Guds tankar och vägar är så mycket högre än våra egna. Låt oss tillsammans upptäcka vad Guds plan med 2022 är för oss var och en. 

3 dagars digital konferens & workshops

- Här är schemat! -

Fredag 14/1 - UPPRÄTTA DIN IDENTITET

Vi kickstartar vår helg tillsammans med en presentation av planen för helgen, bön, undervisning och inspiration som ska ge din helg de bästa förutsättningarna. Denna dag handlar om att bli upprättad, för du är Utvald, och ibland behöver vi först landa och se vilka vi är, ditt verkliga värde och när du gör det finns ingen gräns för vad Gud kan göra. Det är tid att Blomstra.

15.00 VÄLKOMMEN + INCHECKNING (LIVE)
16.30 GÄSTSAMTAL & INTERVJUER (VIDEO)

- Therese Hedlund
- Sandra Furulund
- Tina Thomasine Börjesson
- Lena Johansson
+ SJÄLVSTUDIE WORKBOOK
17.30 WORKSHOP IDENTITET (LIVE) Emmeli Ahlander
19.00 GÄSTSAMTAL (LIVE)
20.00 Q&A + UTCHECKNING (LIVE)

Lördag 15/1 - GENOMBROTT I DRÖMMAR

Lördagen fortsätter på temat GENOMBROTT. Här är stunden då du kan bjuda in även dina tjejkompisar att vara kreativa och drömma tillsammans och be för klarhet och vision i ditt liv. För oavsett om du sitter online eller tillsammans uppkopplade på din tv så är det så värdefullt att stå tillsammans både med varandra och Gud, bli uppmuntrade och utrustade i att drömma stort, gå vår Gudagivna väg och inta vår plats.  

9.00 VÄLKOMMEN + INCHECKNING (VIDEO)
9.30 GÄSTSAMTAL & INTERVJUER (VIDEO)
- Josefin Lennartsson
- Emma-Lena Liljenberg
- Elisabeth Sandlund
- Evelina Jansson
- Caroline Johansson
- Emma Ludvigsson
11.00 GÄST: KARIN WENNERLÖF LILJA (LIVE)
11.30 WORKSHOP: DRÖMMAR (LIVE) Emmeli Ahlander
13.00 LUNCH + GÅ, BE & LYSSNA 
14.00 GÄSTSAMTAL & INTERVJUER (VIDEO)
+ SJÄLVSTUDIE WORKBOOK

15.30 WORKSHOP: KREATIV BIBELLÄSNING (LIVE)
16.30 GÄSTSAMTAL & INTERVJUER (VIDEO)

+ SJÄLVSTUDIE WORKBOOK
18.30 GÄSTSAMTAL (LIVE)

20.00 Q&A + UTCHECKNING (LIVE)

Söndag 16/1 - MOD ATT LEVA UT BUDSKAPET

Vi knyter ihop säcken med att tala tro in i era liv. Hur vi kan leva med budskapet i vår vardag där vi går fram och bibehålla den plan och det du kommit fram till denna helg i vardagen för hela året och framåt. Få konkreta övningar för ditt nästa steg, lyssna till din innersta längtan och våga gå på vatten in i det du känner ligger på ditt hjärta. Ge det du har och låt Gud göra resten. Vi kommer få uppmuntrande exempel, råd och tips på hur du kan lägga upp planen för 2022.

9.00 VÄLKOMMEN + INCHECKNING (VIDEO)
10.00 GÄSTSAMTAL (INSPELAT)

- Ruth Nordström & Elise Lindqvist
- Jeanette Ingemarsson
- Jeanette Larsson
- Eva Hyllstam (LIVE)
+ SJÄLVSTUDIE WORKBOOK
12.00 LUNCH / BREAKOUTROOMS FÖR NÄTVERK
13.00 WORKSHOP: MOD (LIVE) Emmeli Ahlander
15.00 PANEL + GÄSTSAMTAL (LIVE)
17.00 Q&A + UTCHECKNING (LIVE)

Möt fantastiska och inspirerande kvinnor att ta rygg på som delar kunskap och erfarenheter som format dem till de de är idag...

RUTH NORDSTRÖM

ELISE LINDQVIST

THERESE HEDLUND

EMMA LUDVIGSSON

CAROLINE JOHANSSON

EMMA-LENA LILJENBERG

EVA HYLLSTAM

ELISABETH SANDLUND

EVELINA JANSSON

JOSEFIN LENNARTSSON

JEANETTE INGEMARSSON

KICKI OLOFSSON

KARIN WENNERLÖF LILJA

LENA JOHANSSON

TINA BÖRJESSON

JEANETTE LARSSON

Tillsammans virtuellt i 3 dagar kommer vi beröra ämnen som att
Du är Utvald, uppmuntra dig att Drömma Stort, Utrusta &
Utmana dig att ta mod att gå Din Gudagivna väg.

Vi gör det igen, den första upplagan av The Perfect Peace E-event i januari överträffade allas förväntningar och vi kan inte annat än att konstatera att Sverige, kanske till och med nordens största e-event inom personlig och professionell utveckling på kristen grund blev en stor succé.

Återigen blir det alltså ett e-event online men där du kommer ha möjlighet att bjuda in medsystrar i din närhet att delta och göra detta tillsammans med. Du kommer också kunna möta likasinnade digitalt via livesändningar och gruppforum under eventet. Allt för att skapa en känsla av samhörighet och systerskap. Vi står tillsammans, banar väg, tar rygg på lyfter varandra med kärleken som drivkraft.

Dessa dagar kommer innehålla tid för att visionera, drömma stort, reflektera och planera tillsammans med Gud och varandra, tid för bön, gemenskap, samtal, uppmuntran, inspiration och vägledning. Förutom att jag, Emmeli, kommer att leda eventet så kommer även fler helt fantastiska talare att medverka för att inspirera och utrusta dig denna helg för att ge dig den allra bästa starten för det nya året.

Vi tillsammans kommer att tala tro in i varandras liv och skapa en rörelse av nytt hopp, stora drömmar och med en tro som bär igenom allt. Närmare Gud och Varandra på vår Gudagivna väg!

Upplägg

PLATTFORM • FORUM • GRUPPSAMTAL

Som deltagare kommer du att:
– Gå igenom ditt livshjul, upptäcka och  ta steg mot dina drömmar
- Få inspiration, konkreta råd, exempel och verktyg
– Komma i kontakt med andra medsystrar
– Se allt live
– Delta i smårum utifrån dina behov
– Samtala med föreläsare
– Livechatta
– Fri tillgång till e-eventet under helgen samt möjlighet att köpa   längre tillgång efter eventets slut.
– Få tillgång till ett “Pop-up-forum” skapat just för denna helg
– Efter denna helg har du en tydlig plan och ett fokus för 2022 för både ditt liv och ditt uppdrag.

Bjud in till en egen Systerträff hemma hos dig!

Bjud in dina väninnor, kollegor, systrar, dotter, mamma, svägerska och håll ditt eget event under lördagen så att ni tillsammans kan drömma, dela med er av era tankar, äta gott och skapa planen för 2022  tillsammans. Jag hjälper dig genom att utrusta dig med det du behöver för att få en oförglömlig dag tillsammans med de du bjuder in. Vad kan vara bättre än att dela sina drömmar och planera tillsammans både med Gud och andra i vår närhet eller nya vänner du möter på eventet? Se fram emot att bli inspirerad och inspirera andra med din närvaro.

Ta del av det omstalade Succéeventet och ge dig själv bästa boosten 2022

En konferens i tre dagar, allt finns tillgängligt för dig att ta del av i din egen takt. Här får du möjlighet till nya kunskaper, insikter, inspiration och kan till och med få möjlighet till nya kontakter och vänskaper genom fortsättningen i Sisters Collective. Allt detta med syfte att få se vem du verkligen är, dina gåvor och passioner, drömma stort, skapa goda vanor som bygger upp och ta modiga steg i din vardag och ditt uppdrag så att du skapar de bästa förutsättningarna för 2022 - det bästa ligger framför!

Våra samarbetspartners

Utan våra fantastiska samarbetspartners skulle detta E-Event inte vara möjligt eller bli alls lika bra. Vi är så stolta och tacksamma för våra samarbetspartners och medverkande som vill vara med och skapa detta event och göra det till vad det är. Tillsammans ÄR det nya själv. Vi är så mycket starkare tillsammans och det är då det blir som bäst, så känner du att du och ditt företag vill stå med och stötta detta event genom ömsesidig synlighet i varandras kanaler, sponsring till eventet ekonomiskt eller genom produkter och tjänster kontakta emmeli@theperfectpeace.se för mer information för hur du kan stå med.

Verktygen skapade för dig!

LIVSDESIGNERN + UPPDRAGSDESIGNERN - Planeringsverktygen för ditt liv & uppdrag. Kanske har du redan investerat i dem, om inte annat så kommer du få testa på dem genom Emmelis workshops, dessa är hjälper dig att upprätthålla planen som du fortsätter att checka av, gör omstarter, planera och hjälper dig att jobba medvetet för marginaler, viktigt på riktigt och att fullfölja din Gudagivna väg.

Ditt nästa steg...

SISTERS COLLECTIVE + PERFECT CO-LAB - Utbildning, coaching & nätverk för ditt liv & uppdrag Du har mött många av systrarna i nätverken Sisters Collective och Perfect Co-Lab under eventet då många hittat till nätverket tack vare det förra eventet. Ett medlemskap i Sisters Collective handlar om att få regelbunden uppmuntran, resurser och stöd så att du kan utrustas och utvecklas i ditt liv och därmed också ditt uppdrag inom alla områden som hör livshjulet till. Co-Lab är delen i Sisters Collective som är för företagssystrar som du kan välja till för att bygga ditt företag och bygga tillsammans. Sisters har också ett ledarskapsprogram för dig som är redo att utvecklas som ledare. Dessa nätverk och program leds av coachen Emmeli Ahlander och gästande föreläsare.

Du är värd att leva ditt liv fullt ut