Självcoachande planeringsverktyg & årskalendrar

Din förlängda arm för ditt liv och ditt uppdrag!

Få hjälp att skapa fokus, struktur och målbild,
vart du befinner dig nu och vart du är på väg!

Det är tid att Blomstra i längtans riktning! 

GÖR DET LÄTTARE ATT KOMBINERA ARBETE, FAMILJ,
 DITT PERSONLIGA OCH ANDLIGA LIV.

Som kvinnor mitt i livet och på uppdrag brottas vi ofta med följande frågor:
- Hur kan vi vara både effektiva i vårt arbete och samtidigt hålla fast vid vårt kall?
- Hur kan vi finnas där för våra nära och kära, när vårt uppdrag kräver sitt?
- Saker blir gjorda... men gör vi verkligen det som är verkligt viktigt?

Känns det igen? Precis som du ser jag ett samhälle som lyfter fram framgång till varje pris, och kvinnor som drabbas av utmattning och stress. Det är anledningen till varför dessa planeringsverktyg nu finns.

Dessa verktyg är ett sätt för dig att fortsätta stärka ditt egenvärde, din självkänsla så att du varje dag kan ta steg i Längtans riktning
och forma ditt liv med kärleken som drivkraft; som ärar Gud, älskar människor och dig själv.

Allt har din tid

Kristen kalender
för 2023

En unik, ny kristen helårskalender som är designad för DIG! För dig mitt i livet, alla som vill få ihop livspusslet. Inspirerande bibelord. Skapa utrymme för en vardag tillsammans med Gud och känn hur livskraven och stressen minskar!  

Livsdesignern

forma ditt liv,
sister edition

Ett planeringsverktyg där du får drömma stort, omvandla till mål och skapa hållbar förändring genom omstarter varje ny säsong. Odaterad.

Uppdragsdesignern

forma ditt uppdrag,
leader edition

För överblick, struktur och vägledning i ditt uppdrag. Planera för innovation, innehåll, håll koll på din ekonomi, gör en SWOT, serva en, WOWa ditt team och låt Sanningen leda dig.  Odaterad.

 "Planeringsverktygen hjälper mig sätta ord på mina drömmar och mål och ta steg i rätt riktning. Väldigt genomtänkt material och bra workshops som hjälper en att verkligen ta sig tiden att få det gjort." 

Gunilla Lindell
Civilekonom, kommun- och regionpolitiker

 "Verktygen som hjälper mig att förverkliga de drömmar jag har, bryta ner dem till delmål och som ger struktur och uthållighet. Livshjulet visar mitt nuläge, vad jag vill sträva efter och vad jag kan förbättra."

Maria Os Wallin
Mamma • Syster på uppdrag

"Planeringsverktygen är resurser som jag verkligen letat efter och uppskattar så mycket! De är verkligen guld för mig och jag använder dem dagligen. Om du vill komma vidare, veta dina steg och en planering för alla livets delar då tycker jag verktygen och Sisters Collective är en plats för dig."

Anna-Cecilia Strandberg
Konstnär • Pedagog • Skribent • Pastor • Ledare

 "En hjälp till att organisera och prioritera det viktiga i våra liv, mitt i vardagen med uppmuntrande kraftord".

Madeleine Gustafsson
Förskollärare

Redskapen hjälper mig att strukturera upp min vardag och ännu tydligare få sätta upp mål steg för steg, så jag kan leva det liv jag längtar efter. Att mina drömmar får bli än tydligare och jag får stöttning i det genom Sisters Collective.

Sara Arvidsson Selan
Sångpedagog, sångerska och gospelkörledare

 "Planeringsverktygen hjälpte mig att verkligen bryta ner mina drömmar till konkreta mål och hur man kan förverkliga dem, steg för steg. Pepp och mod att våga utmana mina rädslor med Guds hjälp!"

Maria Palmqvist Chefssekreterare och arbetsmiljösamordnare i Svenska kyrkan

Låt inte livet och dina drömmar vänta längre, använd dina gåvor och blomstra i alla delar med Livsdesignern & Uppdragsdesignern.