Köpvillkor hos Ledarskapsakademin


Upphovsrättsskyddat material
Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner, anställda och företag. Du godkänner att allt material är skyddat av upphovsrätten. Material som är nedladdningsbart får inte delas vidare till andra, det är ditt personliga material och det är inte heller tillåtet att dela din personliga inloggning med någon. Även om materialet är digitalt ligger mycket tid, engagemang, och pengar i form av investeringar som utbildningar, teknisk utrustning och annat som behövs för att driva runt det här. Det gör att vi ber dig att respektera vårt arbete genom att läsa och acceptera dessa villkor innan du köper av oss. När du köpt räknar vi med att du läst dessa köpevillkor och acceptera dem.

Priser 
Alla priser är angivna i svenska kronor ibland exkl. moms och ibland inkl. moms beroende på om vi tänker att målgruppen är arbetsgivare/företagare i första hand eller privatpersoner. I kassan, vid betalning visas priset alltid inklusive moms.

Kortbetalning via Stripe för din säkerhet 
En av våra högsta prioriteringar är att skydda din ekonomiska och personliga information. Det är därför vi samarbetar med betalleverantör Stripe som automatiskt krypterar all känslig information som skickas mellan din dator och deras servrar. Vill du veta mer läs på deras hemsida. Du kan också be om att få på faktura när det gäller engångs, del- eller årsbetalningar.

Ångerrätt digitala tjänster och produkter
Du kan inte ångra ditt köp och få pengar tillbaka. Är det en prenumeration på en tjänst som löper över tid, kan du säga upp den när du vill och då löper den på tills dess att en ny betalning ska in.  Är det en kurs eller utbildning åtar du dig att fullfölja utbildningen och därmed betalningsåtagandet oavsett om du valt att betala vid ett eller flera tillfällen via kort eller faktura.
När du köper en tjänst av oss räknar vi med att du läst och godkänt köpvillkoren.  

Personuppgifter och sekretess 
Vi följer dataskyddsförordningen (”GDPR”). Vi ser det som en självklarhet att varken sälja, handla eller hyra ut dina personliga uppgifter till andra och vi följer givetvis de regler som finns i dataskyddsförordningen. Enligt dataskyddsförordningen ska våra kunder få information om hur dennes personuppgifter behandlas vilket vi beskriver i dokumentet GDPR.

Förbehåll och reservationer 
Våra produkter och tjänster tillhandahåller välbeprövad kunskap och instruktioner men tar inte ansvar för implementeringen, eventuella resultat eller brist på resultat som en följd av ett dess produkter och tjänster. Varje kund står helt ansvarig för sitt resultat oavsett råd eller annan kunskap som förmedlas i dessa produkter och tjänster.

Vi vill också understryka att vi är ett professionellt företag likväl som andra aktörer med digitala tjänster och prenumerationer gäller köpvillkoren. Vi räknar därför med att du nu läst igenom dem och godkänner dem innan du ingår ett avtal genom att du köper någon av våra tjänster och produkter. Har du frågor går det bra att kontakta oss på hej@ledarskapsakademin.com.