DAGAR • TIMMAR • MINUTER • SEKUNDER KVAR 

02120227
BOOTCAMP: FÖR DIG SOM VILL NÅ UT MED DITT BUDSKAP, KUNSKAP OCH 
BIDRAG TILL DEN HÄR VÄRLDEN MED SYFTET ATT BYGGA GUDS RIKE

- LEVLA UPP DIGITALT 
I DITT FÖRETAG -

"Hands on"-dag för att nå ut större, lev, ge och tjäna mer genom flera inkomstkällor, 
digitala verktyg, automationer, värdeskapande kommunikation och co-creation. 

10 NOVEMBER 9.00-16.00 PÅ ZOOM

LEVLA UPP
DIGITALISERA + AUTOMATISERA
VÄRDE- & SAMSKAPANDE

KÄNNER DU ATT DITT FÖRETAG INTE HÄNGER MED I DEN DIGITALA UTVECKLING SOM ÄR? ATT DET FINNS VÄRDEFULL POTENTIAL SOM DU GÅR MISTE OM? 

De senaste åren har skapat enorma möjligheter att nå ut, hjälpa fler och tjäna mer digitalt. Trösklarna till det digitala rummet bland konsumenter har blivit extremt låg.
I det här bootcampet kommer du veta vad du ska satsa på och förbereda dig inför 2023

Ta steget idag! FÅ KUNSKAP, SKIFTA DITT MINDSET, HANDS ON TIPS, OCH PÅBÖRJA DITT DIGITALA ENTREPRENÖRSKAP IDAG!

COACHNING I DITT SÄTT ATT TÄNKA

Det här är enormt viktigt när vi ska pröva nya vatten. Kanske gå från en damm till en stor sjö, eller ett ännu större hav som väntar på dig och dina produkter och tjänster.

UNDERVISNING I DITT SÄTT ATT LEDA

Undervisning och praktisk vägledning i hur du jobbar digitalt, verktyg som finns till förfogande och hur de kan hjälpa dig att automatisera och skapa flera inkomstkällor till ditt företag.

värde- & samskapande

Hur och på vilka sätt du kan skapa jättemycket värde och win-win-win till dig, dina kunder, deras eventuella kunder, dina branschkollegor och Guds rike i ett vackert samskapade.

Det finns så många fler som
behöver dig och det du erbjuder,
som du kan serva och bidra till!

 • I detta bootcamp får du konkret coachning, undervisning och verktyg som tar dig från ditt nuläge till ditt drömläge.  Vår grundare Emmeli delar med sig av ovärderlig kunskap inom visuell kommunikation och digitalt entreprenörskap.
 • Emmeli har arbetat som creative director sedan 2016 med visuell kommunikation till små och stora företag. 2020 digitaliserade hon helt sitt företag och ökade omsättningen med de senaste internationella digitala rönen.
 • Med den kunskap och de verktyg som Emmeli jobbar med och lär ut kommer du få hjälp med att ta hela eller delar av ditt företagande digitalt, nå ut till fler, skapa fler inkomstkällor, jobba mindre och automatisera mer.

Det här är för dig om...

 • Du är coach, författare, konsult, kreatör, med företag eller drömmen om företag, likväl som en organisation eller sammanhang.
 • Du kan komma helt utan förkunskaper likväl som en solid grund och en bra bit på väg när det kommer till din digitala synlighet, du kommer ändå få med dig värdefulla insikter till ditt företag
 • Du har ett budskap, något som du vill bidra med till fler i den här världen, personer som behöver dig, din röst och det du gör.
 • Du känner en längtan i att kroka arm med och bolla med fler likasinnade över en dag och få värdefull feedback från varandra.
 • Du är på väg eller har lanserat en bok, en produkt, eller en tjänst som du vill nå ut till fler med. 
 • Du vill sälja coaching-, samtals- och/eller konsultstjänster
 •  Du är nyfiken på att effektivisera och automatisera delar av din verksamhet. 
 • Du vill lära dig mer om vilka delar som är viktiga i kommunikationen utåt till din idealkund. 
 • Du vill få in fler intäktsvägar och sätt i ditt företag, se över dina priser och få feedback från någon som gått före.
 • Du vill få mer klarhet och tydlighet i det du gör och för vem så att fler lättare hittar och förstår varför de ska ta hjälp av just dig.

Att bli digital kanske aldrig varit något du längtat efter eller strävat efter men faktum är att det finns en guldgruva att hämta ifrån, och det behöver varken kännas överväldigande, tråkigt eller tidskrävande när det blir gjort med rätt verktyg, kunskap och på rätt sätt. 

DIGITALISERA & AUTOMATISERA DITT FÖRETAG med tre enkla steg...

STEG 1

INVESTERA I BOOTCAMPET


En liten investering i tid, energi och pengar som kan göra en stor skillnad i ditt liv och andras liv genom ditt företag när du applicerar undervisning, coachning och verktygen.

STEG 2

FÅ ALLT DU BEHÖVER VETA


Vi har valt platsen, tiden och har kunskaperna och verktygen för dig att bara följa med. Det enda du behöver göra är att följa nästa steg och infinna dig så tar jag hand om resten.

STEG 3

DU HAR ETT DIGITALT FÖRETAG


Efter en heldag med mig och dina med-springare kommer du ha mer självförtroende
i vad det är du ska göra och hur. Och en upprymdhet över allt som nu är möjligt. 

Det finns olika sätt att växa sitt företag. Att digitalisera (med vissa fysiska moment) är det smartaste, effektivaste och mest lönsamma sättet.
Det här kan vara det som gör att du levlar upp i ditt företag!

En digital "hands on"-dag på Zoom

- Här är schemat & vad som ingår! -

Torsdag 10/11 kl 9-16 - LEVLA UPP BOOTCAMP - DIGITALISERA DITT FÖRETAG

HELDAG, 7 SESSIONER
Du kommer känna en sådan boost efter den här dagen att allt är möjligt. Nya idéer, ny kunskap, ny inspiration och en tydlig plan framåt tillsammans med fantastiska medspringare. Du kommer ha flera inkomstkällor, kanaler att nå ut i och fantastiska verktyg som kan automatisera och skapa återkommande intäkter. Samtidigt som du kan ge och serva mer.
DITT LEDARSKAP OCH FÖRETAG ÄR VÄRD DET

 • 9.00: Session Ett - KUNDRESAN - Hur du lär känna din idealkund, lär dig att kommunicera med han/hon och tar personen från någon som inte känner dig till att bli din trognaste kund.
 • 10.00: Session Två - ATTRAHERA - Var du finner din idealkund, hur du attraherar han/hon och skapar värde och en relation som leder till en bestående och långsiktig kontakt.  
 • 11.00: Session Tre -VÄRDE - Hur du ger mer än vad du lovar, skapar värde och win-win-win i allt. Vad det är på kort och lång sikt genom vardagskommunikation och automationer.
 • 12.00: Arbetslunch 
 • 13.00: Session Fyra -TILLIT - Hur du bygger tillit och blir "top of mind" i din nisch, på vilka sätt du kan skapa värde och sätt att paketera (pris, inkomstben och konvertering) det du kan bidra med på sätt som säljer. 
 • 14.00: Session Fem - CO-CREATION - Hur du slutar jobba själv i din business och i stället bli många fler som jobbar för varandra att nå ut, verktyg som underlättare och automatiserar ditt arbete och samarbeten.
 • 15.00: Session Sex - RETENTION - Hur du servar dina kunder på ett sätt som inte bara gör att de blir återkommande kunder som tar dem till nästa nivå och nästa, utan också ambassadörer för ditt företag.
 • Under alla sessioner kommer vi prata mindset, komma över rädslor och lyfta blicken, hålla varandra högt i det uppdrag vi fått. Du kommer ha med dig kunskap och tydliga nästa steg inom varje område samt ett team som du kan kroka arm med. 

AGENDA

HÄR ÄR ALLT DU FÅR NÄR DU REGISTRERAR DIG:

FÖRE BOOTCAMP:  
- Direkt tillgång till Ditt Business Statement - digital workshop som ger dig en tydlig hisspitch, värde och kanaler för att skapa tydlighet och att förbereda dig med inför vår träff.

DAGEN FÖR (TORSDAGEN DEN 11E NOVEMBER):
- Pitcha ditt företag

- Varje pass kommer du få en pdf som arbetsblad och upplägget ser ut så här:
20 min undervisning
10-15 min brain storming / break out rooms / mastermind / gruppcoachning
20-15 min bollplank, frågor och svar

- Avslutningsvis kan du redan nu fundera på (alternativt kommer det säkert fram denna dag) en sak du vill ha support med av oss?

EFTER DAGENS BOOTCAMP HAR DU MED DIG:
1. Ditt professionella Statement - din hisspitch
2. Kundresan, värdestege, kommunikation
3. Fokuskanaler, frekvens, innehåll
4. Skiss för lead magnet och vardagskommunikation
5. Inkomstkällor, sk. cash injections, marknadsplan och prissättning
6. Samskapande, vilka platser, sammanhang kan vi växa och jobba vidare, vilka verktyg, scener, vikten av varandra
7. Bibehåller kunder, ambassadörer, serva vidare, lågt hängande frukter, stärkas i ditt varför
8. Alla på eventet som bidrar till dig och det du önskar ha hjälp med.

EFTER BOOTCAMP:  
- (BONUS) En personlig video på utvärdering av valfri sort t.ex. webbsida, lead magnet, automation, eller annat som relaterar till vår dag, från Emmeli för feedback, råd och tips, gäller innan 2023 startar, som din deadline.

 "Värdet jag tar med mig är helhetsöverblick för företaget. Så bra att få tid för eget arbete växlat med coaching i grupp. Emmeli som ledare är jättebra! Proffsig, personlig. Materialet lika så. Känns Genomtänkt!"

Pernilla Eklund
Terapeut, lärare, författare, Soultools

 "Värdet jag tar med mig är alla härliga, kreativa, kristna kvinnor att connecta med. Emmeli som ledare är mycket bra och strukturerad som såg till att alla fick utrymme"

Bodil
Företagare • Kreatör

"Värdet jag tar med mig är att avsätta tid och fokusera på vad jag har i mitt hjärta och brinner för tillsammans med andra inspirerande kvinnor och dela deras vision. Emmeli är en tydlig och bra vägledare."

Sofia Granat
Företagare, Granat Studio

 "Värdet jag tar med mig från dagen är strukturerade tankar och mer konkreta planer i en avslappnad stämning. Emmeli är coachande, väldigt pedagogisk och bra på att förklara och hon låter alla komma till tals".

Deltagare
Företagare

"Mest uppskattade jag att få höra andras visioner och drömmar och se hur Gud använder oss alla på så olika sätt och hur vi kan stötta och glädjas över varandra. Emmeli är klok, organiserad och inspirerande, "

Elisabeth Larsson
Företagare • Lantbrukare

 "Så värdefullt att få tänka till, skriva ned och bolla med andra kring företaget, siktet inställt, fokus satt! Jag uppskattade tid till egen reflektion med hjälp av materialet och Emmelis input och att få diskutera med andra.

Magdalena Anderås
Företagare

PASSA PÅ! BOKA TIDIGT-PRIS!
LEVLA UPP BOOTCAMP

 - LEVLA UPP DIGITALT I DITT FÖRETAG -  
"Hands on"-dag för att nå ut större, lev, ge och tjäna mer genom flera inkomstkällor,  digitala verktyg, automationer, värdeskapande kommunikation och co-creation.

Värde 6000+ kr ex. moms

LEVLA UPP BOOTCAMP

1970 kr 
ex. moms


 • Bonus före och efter
 • 7 arbetsblad i pdf
 • 7 Liveundervisningar
 • Flera tillfällen att nätverka
   och bidra till varandra

MÖT DIN UTBILDARE, MENTOR & COACH FÖR DAGEN

Hej, Emmeli här! 👋🏼

Jag är övertygad om att du har något viktigt budskap att dela med dig av till de du är satt här att serva. Genom min resa, min kunskap, erfarenheter och utbildning jag har med mig önskar jag dela med mig av all min kunskap till dig. Supporta dig att växa och skapa lönsamhet likväl som hållbarhet i ditt bolag utan att bli överväldigad av all teknik.
Jag kan hjälpa dig att bygga och låta ditt företag växa.
Det är dags att levla upp Guds rike genom våra företag;
nå fler, ge mer, tjäna fler och mer och göra det med vishet i tid, ekonomi och energi.

Så, ska vi kavla upp armarna och arbeta tillsammans?

Frågor och svar

Eventet kommer att spelas in och du kommer att ha tillgång till filerna en tid efter.

Du kommer få arbetsböcker. Det du behöver ha tillgång till är dator (allra bäst) och en bra uppkoppling och att komma i tid och förberedd för ditt eget och av respekt till dina "medresenärer" den här fullspäckade dagen.

Den här bootcampen funkar för alla som vill lära sig mer om digitalt entreprenörskap och att serva fler människor genom sitt företag och möjligheterna som finns digitalt. Du behöver inte har några förkunskaper. Har du det är det en bonus för dig och för alla som är med att få ta del av dina tankar och din kunskap och du kan fortsätta med det du redan kan. Få bekräftelse och repetition i det du redan vet och ta ditt nästa steg i ditt företag.

Har du någon ytterligare fråga, maila oss så återkommer vi med svar!

Det är tid att ta Gud på orden, skapa olika inkomstvägar, hållbarhet och lönsamhet i vårt förvaltarskap, multiplikation, ge och göra mer för Guds rike genom vårt företagande.