FÖR DIG SOM VILL TJÄNA MER FÖR ATT PÅVERKA MER MED DIN VISION OCH DITT KALL

STARTA OCH DRIV DIN HÅLLBARA OCH SKALBARA VERKSAMHET

"Hands on"-kurs för att leva, ge, serva fler och tjäna mer genom 
att arbeta digitalt, var du vill, hur du vill och när du vill.
SERVA FLER
TJÄNA MER
ARBETA MINDRE

KÄNNER DU ATT DU VILL MAXIMERA DIN POTENTIAL, DITT KALL OCH DIN VISION PÅ BÄSTA MÖJLIGA SÄTT? 

De senaste åren har skapat enorma möjligheter att nå ut, hjälpa fler och tjäna mer digitalt. Trösklarna till det digitala rummet bland konsumenter har blivit extremt låg.
I den här kursen kommer du gå från vision till verklighet på bara 6 veckor!

Ta steget – FÅ KUNSKAP, SKIFTA MINDSET, FEEDBACK, HANDS ON TIPS, OCH BÖRJA skala DITT DIGITALA ENTREPRENÖRSKAP IDAG!

kunskap i allt du behöver

Få all samlad kunskap från vision till verklighet att växa ditt företag. Konkreta uppgifter och praktisk hjälp.

SUPPORT för att ta dig i mål

Få allt stöd du behöver från en som gått före i att växa sitt företag. Konkret hands on hjälp från start till lansering. 

feedback för bästa värde

Få feedback så att du slipper gå på onödiga nitar och ta genvägen fram till det dina människor verkligen vill ha.

Din vision är viktig för många människor – låt det du har få bästa möjligheten att nå ut & serva fler!

 • Skräddarsydd undervisning, konkret coachning, och verktyg som tar dig från vision till verklighet.  Emmeli delar med sig av ovärderlig kunskap inom visuell kommunikation och digitalt entreprenörskap.
 • Emmeli har arbetat som creative director sedan 2016 till små och stora företag. 2020 digitaliserade hon sitt företag och ökade intäkterna markant med de senaste internationella digitala rönen.
 • Med det Emmeli jobbar med och lär ut kommer du få hjälp med att ta hela eller delar av ditt företagande digitalt, nå ut till fler, skapa fler inkomstkällor, jobba mindre och automatisera mer.

Det här är för dig som...

 • känner att du vill mer än vad du just nu kan påverka eller skapa möjlighet i på den plats du nu är och du vill inte längre vill att dyrbar tid går till spillo
 • vill tjäna fler människor och mer pengar på smarta sätt med det, den här världen behöver genom dig och vill ha kunskapen, coachen och nätverket  som tar dig dit
 • vill omvandla din vision till verklighet och leva i din fulla potential för att skapa största möjliga påverkan i så många människors liv som möjligt med det du fått fatt i, tillsammans med din egen utveckling

Kanske är det som det var för mig: Att driva företag eller göra det digitalt kanske inte var din initiala längtan men det kanske är det sättet som skapar de bästa förutsättningarna för att serva och bidra med massivt värde? För det  har oändliga möjligheter och är en guldgruva att gräva ifrån, och det behöver varken vara svårt, tråkigt eller tidskrävande när det blir gjort på rätt sätt.

Här får du allt du behöver för att lyckas

STEG 1

ANSÖK OM DIN PLATS DIREKT


Antalet platser är begränsade och sker endast vid några få tillfällen om året. Ansök direkt för att ta din vision till verklighet. Så hör vi av oss.

STEG 2

DELTA, LÄR DIG OCH
UTFÖR I KURSEN


Vi har skräddarsytt denna kurs för dig för att skapa massiv ROI (=return on investment). Det enda du behöver göra är att delta i kursen och ta stegen.

STEG 3

KLIV UT SOM EN STARK DIGITAL ENTREPRENÖR


Efter kursen kommer du ha mer kunskap, självförtroende och en tydlig riktning med en färdiglanserad skalbar produkt eller tjänst.

Det finns olika sätt att växa sitt företag. Att digitalisera (med vissa fysiska moment) är det smartaste, effektivaste och mest lönsamma sättet.
Det här kan vara det som gör att du expanderar din vision & potential!

Steg 1 – Kundresan

halvdags workshop på zoom

Lär dig allt om din idealkund, vem du servar och ett tydligt och kraftfullt budskap som gör att de förstår och vill ta hjälp av dig.

 • Hur du lära känna din kunds vision och utmaningar så att du kan skapa det bästa sättet att kommunicera med mest värde genom din tjänst
 • Hur du skapar och paketerar det du gör med bara en mening som öppning i mötet med din potentiella kund

Ett otydligt budskap gör mer skada än nytta, för en förvirrad kund gör ingenting alls.

Det är anledningen och grunden till vår första vecka, att gå på djupet med vem du servar, hur du servar personen och kan kommunicera det.

Efter den här veckan tillsammans har du en tydlig och träffsäker "one-liner" som presenterar vad du gör och som skapar nya kunder på nolltid.  

Steg 2 – Attrahera

VECKA 2 – ca 2h PÅ ZOOM

Börja serva din idealkund med relevant innehåll, där hon/han befinner sig och bygg en bestående relation som skapar win-win-win.

 • Hur du vet var, när och hur ofta du ska serva och med vilket innehåll som skapar störst nytta och leder till nästa steg.
 •  Hur du automatiserar och skapar en struktur som bygger momentum och sparar tid och skapar frihet i din vardag.

Det är lätt att tro att man behöver vara överallt och ingenstans, helst samtidigt, när det handlar om att hålla sig till en vinnande strategi.

Att skapa ett fungerande system och en rutin byggd på din idealkund och vad hon behöver för att ta sitt nästa steg med dig och nå dit hon/han vill är syftet och det finns en viktig och avgörande genväg här.

Efter den här veckan tillsammans har du en tydlig metod, plan, struktur och design för dina kanaler som du kan återanvända igen och igen.

Steg 3 – Värdestege

VECKA 3 – CA 2H PÅ ZOOM

Skapa värde som leder till din kunds nästa nivå med dig oavsett position och utgångsläge, hur du bjuder in och servar dem vidare.

 • Hur du skapar en värdestege som gör att människor får vetskap om att du finns, vad du kan hjälpa dem med och förtroendet att få hjälpa dem
 • Hur du skapar en automatisk "penga-maskin" som servar dina kunder, där du gör jobbet en gång och multiplicerar det flera gånger om.

Utan en värdestege kan du inte ta med kunden på en resa för att växa med dig, det gör att du lämnar pengar på bordet.

Därför identifierar vi vilken typ av värdestege som du har i din portfölj som servar din kund oavsett var hon befinner sig på kundresan.

Efter den här veckan tillsammans har du en färdig automation som servar dina kunder oavsett var du är, gör eller tid på dygnet.

Steg 4 – Konvertera

VECKA 4 – CA 2H PÅ ZOOM

Skapa den produkt eller tjänst dina kunder längtar efter att få investera i och som är lösningen på de utmaningar hon/han har.

 • Hur du skapar och prissätter en produkt eller tjänst som skapar massivt värde och gör dig hållbar och lönsam.
 • Hur du skapar en säljande landningssida och en lanseringsplan att återkomma till igen och igen som du finslipar och som gör jobbet.

Det är lätt att hela tiden börja från scratch och bygga nya produkter och tjänster och tillslut ha en hel uppsjö som du aldrig har tid att sälja.

Med en tydlig produktportfölj och en lanseringsplan för konvertering servar du fler och tjänar mer samtidigt som du får mer tid över.

Efter den här veckan tillsammans har du en tydlig produktportfölj, säljsida och lanseringsplan på plats som gör att du kan börja planera för dina återkommande och skalbara intäkter och skapa mer värde och påverkan.

Steg 5 – Multiplicera

VECKA 5 – CA 2H PÅ ZOOM

Serva fler och tjäna mer genom samarbeten som driver värde och trafik som skapar multiplikation och ringar på vattnet

 • Hur du bygger tillsammans med andra på värdeskapande sätt som skapar till win-win-win, värde, pengar och påverkan.
 • Hur du bygger nätverk som skapar accountability som gör att du vågar mer och har stöd i ryggen när du kliver utanför din komfortzon.

Det är inte så lätt att hitta rätt människor som du kan och vill kroka arm med, som drivs av samma värden som du. Multiplicera utifrån vår modell som skapar win win win är det bästa och mest värdeskapande sättet.

Därför har vi skapat platsen där du får en modell och ett team att jobba med över tid och på vilka sätt du kan kroka arm med fler för multiplicerande effekter även framöver.

Efter den här veckan tillsammans har du ett system som genererar kollegor, partners och ambassadörer som du kan kroka arm med framöver.

Steg 6 – Final: Lansera

VECKA 6-8

Dags för lansering och presentation, ta med allt du fått med dig i den här kursen och börja serva dina kunder i vår final och avslutning.

 • Hur du presenterar i skarpt läge och skapar värde, nya kunder och ringar på vattnet tillsammans för ett högre syfte.
 • Hur du bibehåller kunder över lång tid och ger dem nya sätt att växa och utvecklas tillsammans med dig.
 • Hur du bibehåller momentum och ditt team på ett sätt som även verkar för dig efter kursens slut.

Det är lätt att fortsätta finslipa och jobba bakom kulisserna i all oändlighet innan vi känner oss färdiga och ingen kund får vår hjälp.

Därför har vi skapat sättet som tar dig från vision till verklighet på dessa 6 veckor så att du kan sätta igång och börja serva dina människor direkt och samtidigt tjäna mer för större påverkan och värde framåt.

Vi vill också skapa de bästa förutsättningarna att lyckas även efter kursens slut med ett team och ett sätt för accountability och mod framåt.

Efter vår finalvecka tillsammans har du en lanserad business med allt du behöver för att serva dina kunder väl, tjäna mer, serva fler och arbeta mindre med skalbara och automatiska system på plats.

En digital "hands on"-kurs i 6-8 veckor på Zoom

- Här är upplägget & vad som ingår! -

Boka din plats till nästa kursstart!

Värt att veta: Varje kursomgång hålls i mindre grupp för bästa support,
så snart vi fyllt en grupp meddelar vi kursstart, så boka din plats direkt!

 • Inför varje LIVE-träff, har du fått en undervisning samt uppgift att skapa tills vi ses, som du presenterar och får feedback på (massivt värde att få konkret feedback och accountability varje vecka). 
 • Under våra träffar: presenterar du ditt arbete och vad du vill ha feedback på, och sedan går vi in på dagens arbete, jobbar individuellt och tillsammans med Emmelis stöd. 
 • Avslutningsvis får man en ny uppgift och ny undervisning i kursportalen tills nästa träff. Det är viktigt att följa stegen och att vara i fas. Tiden vi rekommenderar att du lägger mellan våra träffar är ca 2-6h.

När kursens 6-8 veckor har du en färdig produkt, en publik, en lansering, och en presentation på plats för att sälja din skalbara produkten/ tjänst – och med största sannolikhet kunder som köpt.  

Oavsett om det är teknik, ovisshet eller rädsla som hållit dig tillbaka från att kliva ut så har du nu allt du behöver på plats! Flera möjliga inkomstvägar, kanaler att nå ut i och fantastiska verktyg som kan automatisera och skapa återkommande och skalbara intäkter, serva fler och få tid tillbaka!

Du kommer ha med dig värdefulla koncept, metoder och verktyg som du kan återanvända om och om igen samt andra att springa med.  

DITT LEDARSKAP OCH FÖRETAG ÄR VÄRD DET

 "Värdet jag tar med mig är helhetsöverblick för företaget. Så bra att få tid för eget arbete växlat med coaching i grupp. Emmeli som ledare är jättebra! Proffsig, personlig. Materialet likaså.  Genomtänkt!"

Deltagare
Terapeut, lärare, författare

 "Värdet jag tar med mig är alla härliga, kreativa blivande och etablerade företagare att connecta med. Emmeli som ledare är mycket bra och strukturerad som såg till att alla fick utrymme"

Deltagare
Företagare och kreatör

"Värdet jag tar med mig är att avsätta tid och fokusera på vad jag har i mitt hjärta och brinner för och ta det till verklighet, tillsammans med andra som gör samma resa. Emmeli är en tydlig och bra vägledare."

Deltagare 
Företagare och inredningsdesigner

 "Värdet jag tar med mig från kursen är en färdig business, strukturerade tankar och mer konkreta planer. Emmeli är coachande, väldigt pedagogisk och bra på att förklara och låter alla komma till tals".

Deltagare
Företagare

"Mest uppskattade jag att få höra andras visioner det gav inspiration och motivation tillsammans med nya tankar och idéer som jag kan använda mig av.  Emmeli är klok, organiserad och inspirerande"

Deltagare
Företagare

 "Så värdefullt att få tänka till, skriva ned och bolla med andra kring företaget, nu är siktet inställt, fokus och en färdig plan satt! Jag uppskattade tid till egen reflektion och arbete med hjälp av materialet och Emmelis input och att få diskutera med andra.

Deltagare
Företagare

Sluta vänta med att bidra stort till andra – boka din plats till nästa omgång idag!

 - KICKSTARTA DITT DIGITALA FÖRETAG PÅ 6 VECKOR: NÄSTA KURSSTART ÄR 18 september!
Detta erbjudande gäller så långt det finns plats och senast till 30 juni 2024.

"Hands on"-kurs för att nå ut större, lev, ge och tjäna mer genom flera inkomstkällor,  digitala verktyg, automationer, värdeskapande kommunikation och co-creation.

OBS: Vi håller grupperna små för bästa support, så boka din plats direkt innan nästa omgång blir full.

Dela upp

5000 kr 
ex. moms i 3 månader (o.p 6750 kr)


 • All undervisning online
 • Arbetsblad och uppgifter/ vecka, Bonusmaterial och mallar
 • Kreativ uppstartsworkshop
 • Gruppcoachning via Zoom i 6 v med Emmeli för support och arbete
 • Community där du har tillgång till Emmeli och andra deltagare
 • 1 enskild coachingsession
 • 3 konkreta feedbackrundor via röstmeddelande på uppgifterna

 • 2 dagars-konferensbiljett till Momentum med galamiddag, 
  o.p. 9800 kronor
 • 3 månaders medlemskap i Momentum för support, accountability och kunskap. 
  o.p. 7500 kronor

Hela

15.000 kr 
ex. moms (o.p 20.000 kr)


 • All undervisning online (tillgång 20 dagar även efter kursen) 
 • Arbetsblad och uppgifter/ vecka, Bonusmaterial och mallar 
 • Kreativ uppstartsworkshop 
 • Gruppcoachning via Zoom i 6 v med Emmeli för support och arbete  
 • Community där du har tillgång till Emmeli och andra deltagare 
 • 1 enskild coachingsession 
 • 3 konkreta feedbackrundor via röstmeddelande på uppgifterna

 • 2 dagars-konferensbiljett till Momentum med galamiddag, 
  o.p. 9800 kronor
 • 3 månaders medlemskap i Momentum för support, accountability och kunskap. 
  o.p. 7500 kronor

Möt Emmeli Ahlander, utbildare mentor, ledarskaps- & företagscoach

Jag startade min karriär som coach, ledare och digital entreprenör utan erfarenhet, och en massa stress och press som gjorde att jag jobbade på fel sätt.

6 år senare med internationella och nationella utbildningar, tusentals coachade och miljoner i försäljning senare, har jag knäckt koden och vet PRECIS hur jag både lever mitt bästa liv och samtidigt också skapar bäst värde för andra. Genom att jobba smartare, friare och mer meningsfullt än någonsin tidigare.

Jag har skapat ett enkelt steg-för-steg system, grundat i vilka vi är i första hand och vad vi gör i andra hand.  Jag har använt den här metoden som hjälpt hundratals klienter och studenter att gå från vision till verklighet och skapa massiv påverkan genom digitalt entreprenörskap för att serva fler, tjäna mer för större påverkan utan att offra sin hälsa eller sina relationer.

Jag har hjälpt kunder att kickstarta sina digitala företag och skapa skalbara och automatiska intäktsvägar på bara några veckor med ett starkt mindset att tjäna mer och serva fler samtidigt som du får mer tid över… och jag vill hjälpa dig att göra detsamma.

Sagt av Emmelis kollegor och kunder:

 • Emmeli är en inflytelserik ledare inom personlig utveckling. Hon får saker att hända, fort. Och hon är en uppskattad utbildare online.
 • Emmeli är en fantastisk coach, utbildare och numera författare. Hennes undervisning och coachning är uppfriskande. Hon får en att känna sig viktig samtidigt som hon utmanar, hon har varit och är ett stort stöd på min egen resa.
 • Emmeli har en unik energi, en tro och ett engagemang som smittar av sig. Hon är en skicklig coach som utmanar en att tänka till, reflektera och analysera inåt för att lära känna sig själv på ett djupare plan och hitta nya steg att komma vidare. 
 • Emmeli har påverkat tusentals ledare att växa… och som en ledare av ledare i personlig utveckling vänder sig andra ledare till henne för guidning och rådgivning. 

Frågor och svar

Delar av kursen finns inspelad i en kursportal som du får ta dig an steg för steg under dessa sex veckor. Våra liveträffar kommer att spelas in om det är så att du inte kan delta live. Du kan också ställa frågor i förväg som jag tar upp under tiden vi har tillsammans. För bästa värde är att du är med live så mycket du kan.

Allt du behöver ingår förutom externa program som rekommenderas. En del kostnadsfria, andra till en lägre investering med visst stöd av Emmeli. Du får arbetsblad, undervisning och coachning för att kunna slutföra del för del under kursen. Det du behöver ha tillgång till är dator och en bra uppkoppling och att komma i tid och förberedd för dig och av respekt till dina kollegor i kursen, de här veckorna för bästa möjliga effekt och påverkan.

Den här kursen vänder sig till alla som vill lära sig mer om digitalt entreprenörskap och att serva fler människor genom sitt företag eller annan typ av verksamhet med de digitala möjligheterna som finns. Du behöver inte har några förkunskaper. Har du det är det en bonus för dig och för alla som är med att få ta del av dina tankar och din kunskap och du kan utveckla det du redan kan. Få bekräftelse och repetition i det du redan vet och ta ditt nästa steg i ditt företag där du fortsätter från ditt utgångsläge. Oavsett om du redan kan en del och har kommit igång kommer den här kursen ge dig massivt värde att applicera och utveckla din verksamhet med.

Har du någon ytterligare fråga, maila oss så återkommer vi med svar!

Det är tid att expandera, tänka större och använda vår potential, vision och våra resurser på bästa möjliga sätt,
för större påverkan och värde i den här världen!