Möt några av våra fantastiska Systrar i The Perfect Peace

The Perfect Peace har fått Visionen från Gud att Växa och Bygga inom alla områden och vi gör det tillsammans! Med Jesus som den vi följer är vi systrar på uppdrag satta att förvalta de gåvor vi fått. Här vill vi inspirera och uppmuntra dig att ta steg på Din Gudagivna väg. Ha systrar att både ta rygg på och bana väg för, som vill blomstra på alla områden av livet och prioritera viktigt på riktigt.
Personlig utveckling på en kristen grund. Det är tillsammans vi kan växa och göra ännu större skillnad. 👭

Med Sisters Collective som grund kan du även växa inom ledarskap och entreprenörskap.
Dessa nivåer heter Passionate Leaders och Perfect Co-Lab.
I Sisters handlar det om: Coaching, Systerskap och Utveckling
I Co-Lab handlar det om: Samverkan, Synlighet och kunskap
I Leaders handlar det om: influera, engagera och leda sig själv och andra

Dessa filmer skickade några av systrarna in i samband med The Perfect Peace Adventskalender, lyssna och bli inspirerad. 💖

Sisters Collective är för dig!

Du kan gå med som medlem i Sisters Collective nu direkt! Vänta inte en dag till.

"Är du mitt i livet, vill hjälpa och se andra växa och samtidigt växa och blomstra själv?

Vi delar livet tillsammans!"

cathrine eklund, växjö

"Är du sugen på att utmana dig själv att våga växa. Bli inspirerad tillsammans med underbara systrar?

Man klarar så mycket mer om man gör det tillsammans och med Gud"

MARIA, ROMELANDA

"Vill du också vara en del av ett härligt kristet, kvinnligt nätverk?

Vi berör nya teman och träffar varje månad där vi peppar, inspirerar, delar tips, tankar och ideér utifrån det som är viktigt på riktigt.

Det vore så kul om vi fick välkomna dig så att vi växte och fick blomstra tillsammans."

JOHANNA IVARSSON, FÄRJESTADEN

Perfect Co-Lab är för dig med företag

Du kan gå med som medlem i Perfect Co-Lab och samtidigt bli en del av Sisters Collective mellan den 14-17 januari 2027

"Vill du också få stöd i ditt företag,  nya kontakter, konstruktiv feedback och förbön?

Här blir du utmanad att få saker gjorda, får utvecklas och höra Gud tala igenom oss i vår gemenskap."

emma-lena liljenberg, social entreprenör, hässleholm

"Efter förra e-eventet gick jag med i Sisters Collective oxå, ett nätverk med kvinnor som älskar Jesus, med så många olika livsberättelser, det vi får dela med oss av i livet, växa, dela glädjeämnen men oxå böneämnen.

Jag gick även med i Perfect Co-Lab, som är ett nätverk för företagare, detta var fantastiskt kul för det blev lite som mina kollegor. Vi stöttar varandra och pushar varandra.
 
Är du kvinna som älskar Jesus, så tycker jag att du ska gå med i Sisters Collective och är du företagare också tycker jag att du ska gå med i Perfect Co-Lab.”

emma ludvigsson, företagare, tjörn

"Perfect Co-Lab är en plats där vi kristna kvinnor och företagare, träffas, hjälper, stöttar och rådgör varandra. Vi har en riktigt god gemenskap och du är också välkommen!"

anna lindqvist, företagare, EDEFORS

"Sisters Collective har gett mig pepp och motivation, att vi är fler som vill leva nära Jesus i vår vardag. Jag har fått mod och inspiration att gå i den kallelsen Gud har lagt på mitt hjärta.

Jag har fått undervisning pepp och förebilder med tron i centrum och det önskar jag att fler ska få uppleva."

LINA HANSSON, AKTUELL SOM FÖRFATTARE, SKÅNE

"Vill du också lyssna till uppmuntrande undervisning samtidigt som du också göra annat?

Genom podden och materialet i Sisters Collective får du undervisning utifrån alla delar av livet utifrån ett kristet perspektiv."

frida, vårgårda & stockholm

"Vill du precis som Gunilla beskriver ha en lite härligare vardag tillsammans med systrar som växeldrar?

Ta steg mot dina drömmar och känna kärlek och gemenskap med systrar som drivs med samma passion och hjärta." 

gunilla m bredmar, musiker, kalmar

"Perfect Co-Lab hjälpt mig att sätta ord på mina drömmar, jag har fått tillgång till människor som förstår vad det innebär att driva företag med tron i centrum.

Och fått förmånen att följa andra företagare på deras resor. Driver du oxå företag och vill vara en del av vårt gäng, känn dig varmt välkommen att vara med!"

ESTER, företagare, BURSERYD

"Jag ville ha ett nätverk som kunde lyfta frågor som handlar om kristna värderingar och tankesätt och det har jag verkligen hittat i Perfect Co-Lab.

Där jag kan få stöd och uppmuntran i sin marknadsföring och hur man bygger sitt företag. Det är helt fantastiska kvinnor i den här gruppen! Tillsammans blir vi starka och Sverige behöver kristna företagare som bygger det här landet. Vi behöver dig!"

NOOMIE, FÖRETAGARE, VADSTENA

"Jag är så glad att vara en del av Sisters Collecitve, den goda gemenskapen bland oss systrar men också att bli uppmuntrad och utmanad genom träffar på zoom, genom bra teman och facebookgruppen. Det finns jättemycket bra material varje månad. Planeringsverktygen har jag haft jättestor nytta av i vardagen och för mig som företagare.

Det bästa med Sisters är att det hjälper mig med vad som är viktigt i livet och jag tycker att min relation med Jesus fördjupas."

MAGDALENA, FÖRETAGARE, SÄVSJÖ

"Efter förra årets e-event blev jag sugen på mer och jag gick med i Sisters Collective. Det har gett mig en rejäl kick framåt i min personliga utveckling.

Finns så mycket gott att hämta här ifrån. Vi är ett gäng härliga systrar och du är välkommen!"

ULLABRITT, edsbyn

"Det jag uppskattar väldigt mycket är att få dela livet tillsammans med andra kvinnor som också vill gå sin Gudagivna väg och utvecklas på områden i livet. Att drömma stort tillsammans och inför framtiden.

Vill du också vara med i ett sånt här sammanhang, träffa andra kvinnor, växa tillsammans och utvecklas, då är detta stället för dig!"

MADELEINE, förskolare, HUSKVARNA

"Sisters Collective har hjälpt mig att ta steg mot mina drömmar och mål. När det varit mycket i livet så har Sisters varit en trygghet, systrar som backar upp och möts i vardagen som uppmuntrar och inspirerar till den andaktsbok jag arbetar med. Påfyllning till själen.

Jag tycker att jag blommat ut mer igen, inte minst i mitt skrivande. Sådan blomstring önskar jag för dig också. Välkommen!"

MATHILDA, pharmaceut, uppsala

"Jag blev välsignad av förra eventets planeringshäfte och av verktygen att ta steg i den riktning som jag ska gå. Nu finns min låt "Går inte du".

Jag är också glad för de fina systrar jag fått möta och den hjärtas gemenskap med dem som vill åt samma håll. Ta hjälp av verktygen så att du också kan gå i den riktning som Gud kallar dig att gå."

STINA JIRDELL, AKTUELL SOM SOLOARTIST

"Det känns fantastiskt att få ha kristna kvinnor omkring mig, workshops och medlemsträffar har gett mig en sån boost, uppmuntran och stöd i uppstarten av mitt företag och min resa med Gud.

Verktygen har hjälpt mig strukturera och fokusera på vad Gud vill att jag ska göra i företaget just nu, och tid för reflektion."

ANNELIE BALOGH, COACH, sundsvall

"Jag har blivit så välsignad att få lyssna på alla fantastiska kvinnor som delar livets berg-och-dalbana med Gud i centrum.

Planeringsverktygen har hjälpt mig att prioritera viktigt på riktigt. Det känns som jag hittat en stor skatt, jag tackar Gud för det här nätverket."

ELISABETH, LANTBRUKARE, RAMKVILLA

Sisters Collective

- Vad säger Systrarna? - 

Inför vårt förra event och under vår månatliga medlemsträff frågade jag Systrarna i Sisters Collective vad nätverket fått betyda för dem sedan de gick med och vad de har för förväntan inför det nya året. Det var med stor tacksamhet och vördnad jag lyssnade till hur Jesus på olika sätt fått beröra oss och hur vi tagit steg närmare Honom tillsammans med varandra. Jag frågade Systrarna om det var okej att dela och här kommer nu några utav deras berättelser. På torsdag ses vi igen för en ny medlemsträff klockan 19.00, vi hoppas på att få möta dig där!