LANDA, FYLL PÅ OCH VÄX I TRO OCH PERSONLIG UTVECKLING

BLOMSTRA  

FÖR DITT LIV OCH SYFTE MED ANDRA SOM ÄR PÅ SAMMA RESA

GE OCH TA EMOT SUPPORT
VERKTYG & KUNSKap från livshjulet
VÄX I DIN TRO, PERSON OCH PROFESSION

KAN DU IBLAND KÄNNA DIG STRESSAD ELLER ENSAM I DET DU STÅR I OCH BÄR PÅ JUST NU?

Det är inte konstigt med det samhälle vi lever i, men det finns bättre sätt att leva när man har resurserna och människorna som också väljer det livet, gör ALL skillnad! 

Du är viktig och så är det du kan bidra med och påverka.  Men först behöver du landa och fylla på!

FYLL PÅ MED ENERGI och ta modiga steg i DIN LÄNGTAN
MED blomstra-SYSTRAR SOM STÖTTAR DIG PÅ VÄGEN!

LANDA

Det är få platser som har källan till vila, där du får komma precis som du är, med det du har och bara landa och ta emot.

FYLL PÅ

Fyll på med livgivande resurser som ökar din energi, motivation och inspiration att använda allt det fina du har med lätthet. 

VÄX

Väx genom att dela vidare, växeldra och bana väg till de människor som du fått hjärta för att bidra till och skapa verkligt värde.

Ta rygg på en person som gått före och bana väg för en annan, här växeldrar vi tillsammans.

Blomstra innehåller en process med FYRA primära delar alla behöver att leva sitt liv fullt ut

1. Planerings- och reflektionsworkshops för återhämtning och riktning framåt 

Börja din resa mot ett liv fyllt med mål och mening. Få kraftfulla verktyg och handledning som hjälper dig att uppnå dina mål på varje område av ditt liv.
(Bas + Pro)

2. Undervisning live som stärker ditt mod, din uthållighet och ditt självförtroende

På våra medlemsträffar får du både ny kunskap, repetition och värdefulla samtal med utvalda ledare, gästföreläsare och kvinnor i Blomstra.
(Bas + Pro)

3. Resurser för utveckling på alla områden av livet och arbetet genom kursbibliotek

All tidigare undervisning, workshops och arbetsblad finns inspelad och upplagd och kategoriserad utifrån vad du vill växa i och utveckla just nu. (Pro)

4. Nätverk och smågrupper för stöd och gemensamma framgångar

Vi samlas för att kombinera våra talanger och resurser för att uppnå större glädje och stärkas tillsammans och individuellt med vår längtan i sikte.
(Pro)

Du är skapad för mer.

– Med energi, glädje, och framgång.

Allt börjar med att ta ett steg i en gemenskap som tillhandahåller den metod du behöver för steg dit!

 • Efter att ha mött och supportat hundratals kvinnor vet vi vad majoriteten stångas med och hur de kan bryta igenom motstånd.
 • I vårt nätverk finns fantastiska kvinnor som vill växa, leva i Guds plan och som vill springa sida vid sida tillsammans med dig!
 • Med livshjulet som metod, bibliska principer, struktur och systerskap kommer du blomstra i ditt liv och skapa ringar på vattnet!

Du får verktygen och materialet som utvecklar och utbildar dig, coachen som uppmuntrar och utrustar dig och teamet som växeldrar, lyfter och inspirerar dig att leva ditt liv fullt ut!

Det här finns att ta del av i Blomstras nätverk- och coachingprogram...

Vi vill att du ska växa, förvalta dina gåvor och ta steg i ditt kall, den tid som är din här på jorden. Då är utveckling och team viktiga nycklar för att nå inre och yttre framgång.

I BLOMSTRA BAS HAR DU TILLGÅNG TILL:

 • Alla våra möten live för utveckling, planering, reflektion och gemenskap.
 • Ett varmt och inkluderande nätverk för att landa, fylla på och växa i. Kontakt med likasinnade dygnet runt, via sluten facebookgrupp.
 • Inspelad minikurs, workshop och arbetsblad för att låsa upp ditt syfte och din potential. 
 • Bonus: Medlemsbrev med inspiration och information.

I BLOMSTRA BAS HAR DU TILLGÅNG TILL:

 • Alla våra möten för utveckling, planering, reflektion och gemenskap live i zoom och inspelat i kursportalen. 
 • Ett varmt och inkluderande nätverk för att landa, fylla på och växa i. Kontakt med likasinnade dygnet runt, via sluten facebookgrupp. 
 • Ett kursbibliotek med undervisning, workshops och arbetsblad för att låsa upp ditt syfte och din potential på alla livshjulets områden. 
 • Möjlighet att ingå i smågrupper för ytterligare stöd, pepp, bön och gemenskap. 
 • Bonus: Medlemsbrev med inspiration och information. 
 • Bonus: Förtur och förmåner på våra event, produkter och tjänster.  
 • Bonus: Möjlighet till samarbeten för multiplicerande effekter.

Allt med syfte att du ska ha framgång i ditt liv och uppdrag! 💃🏼
Ju mer du investerar dina resurser, desto mer kommer du få tillbaka som skapar ringar på vattnet i ditt och andras liv. Ge dig själv de bästa förutsättningarna. Börja där du är med det du har och ge dig själv ca 30-60 minuter i veckan på materialet.

Gå med idag och få tillgång till allt detta!

Landa in hos oss, fyll på i din egen takt och väx i liv och tro med allt som är du!

Blomstra Bas

99 kr

Per månad, inkl. moms.

 • Utvecklande Liveundervisning 
 • Stöttande Gemenskap
 • Minikurs för ditt syfte

Blomstra Pro

299 kr

Per månad, inkl moms.

 • Allt i Bas +
 • Fler sätt till gemenskap
 • Välfyllt kursbibliotek med alla inspelningar.
 • Förtur och förmåner

Landa, fyll på och väx i din person och tro med tre enkla steg...

STEG 1

GÅ MED I BLOMSTRA NU


Du är bara ett steg från att leva ditt liv fullt ut.

STEG 2

anslut till vårA TRÄFFAR


Få dina nästa steg och anslut till våra träffar.

STEG 3

blomstra PÅ ALLA OMRÅDEN


Väx med mål och mening, det liv du är skapad till.

Kom och upplev ett liv fyllt av värde och mening!

Vi strävar efter att förbättra ditt liv med kraftfull, positiv förändring. Vi hjälper dig att upprätta en personlig relation med Skaparen, och att stegvis närma sig Guds tanke och plan. Genom att investera i dig själv, kan du bidra med mycket till andra. Låt inte drömmar om ett lyckligt liv vara bara drömmar. Ta åtgärder som ger dig de förutsättningar som krävs och öka ditt mod, självförtroende och din integritet.

Samskapa i Blomstra

 • Vi bygger en atmosfär av samarbete och stöd där vi delar våra gemensamma och individuella mål för att uppnå ett högre syfte. 
 • Vi uppmuntrar varandra och firar våra framgångar tillsammans. Vi skapar nya relationer med andra värderingsstyrda, i Sverige och världen. 
 • Vårt nätverk lämnar ingen fråga obesvarad; vi rådgör, coachar och ger varandra feedback så väl i livet som i uppdraget.

Låt inte livet och dina drömmar vänta längre, använd dina gåvor och väx i alla delar av livet med Blomstra.

Alla hamnar någon gång vid vägskäl i livet som gör att vi glömmer vårt syfte och hamnar ur fas. Vi vet att du har mer att ge och göra men du kanske glömt bort hur eller vet vart du ska börja? Eller så behöver du bara ett andhål.
Blomstra finns för dig när du tar steg mot din innersta längtan.

Ta reda på hur medsystrar, ledare och företagare drar nytta av att delta i Blomstra-gemenskapen!

Våra medlemmars röster om Blomstra

 ”Blomstra har gett mig motivation, mod och inspiration att gå i den kallelse jag fått på mitt hjärta.  Den undervisning, pepp och kvinnliga förebilder med tron i centrum jag fått, önskar jag fler få uppleva”

LINA, FÖRFATTARE

”Det känns fantastiskt att ha kristna kvinnor nära. Workshops och liveträffar har gett mig en sån boost i mitt företag och min resa med Gud. Verktygen har hjälpt mig strukturera och fokusera på vad jag ska göra just nu, och ha tid för reflektion."

annelie, coach

”Det jag uppskattar mest med Blomstra är att dela livet med andra som också vill gå sin Gudagivna väg och utvecklas på områden i livet och drömma stort för framtiden. 

MADELEINE, FÖRSKOLLÄRARE

"Väldigt genomtänkt material och bra workshops som hjälper mig att ta mig tiden att växa, utvecklas och göra det viktiga. Här finns så mycket glädje och livsvisdom!

GUNILLA, POLITIKER

"Jag har fått många tankeställare sedan jag gick med i Blomstra. Vad är viktigast, vad har jag för drömmar och hur kan jag förändra mitt liv för att nå dem? På dessa nio månader har jag blivit mindre missnöjd med mitt liv och istället mer målmedveten kring vilka förändringar jag vill göra. 

jennie, kommunikatör

”Jag hade svårt att få tiden att räcka till, materialet har hjälpt mig att fokusera på det som verkligen är viktigt i mitt liv. Det känns som jag hittat en stor skatt, och jag tackar Gud för Blomstra"

ELISABETH, LANTBRUKARE

 "Blomstra har gett mig en riktning i livet. Det har fått mig att prioritera det som är viktigt för mig, vad jag mår bra av och hur jag kan leva ett hållbart liv. Jag fått material som hjälper mig att prioritera i min vardag och medvandrare att dela livet med.

Cathrine Eklund
Yrkeslärare

Det bästa är att det sparar tid, ger ett inre lugn & energi.
Det blir ett kraftfullt stöd i din vardag som hjälper dig att prioritera, undvika stress
och göra saker både effektivare, modigare och helhjärtat.

Känner du dig nyfiken och frågar dig...

Är det digitalt eller fysiskt?
Det är 100% digitalt för jag vill att man ska kunna vara med i det här var man än bor. Vi har medlemmar från USA, Finland, Norge och förhoppningsvis hela världen som går med i det här. Jag drömmer om att vi i framtiden ska mötas fysiskt under en hel helg, träffas och utvecklas och bygga något tillsammans men det är längre bort och på idéstadiet men det våra så superkul!

VAR HITTAR JAG MATERIALET?
Nätverksdelen kommer i första hand finnas i en FB-grupp, medan resterande inklusive inspelningar finns i en kursportal på www.ledarskapsakademin.com/login. När vi möts live gör vi det i Zoom.

KAN JAG STÄLLA FRÅGOR?
Du kan alltid ställa frågor till oss via hej@ledarskapsakademin.com, eller få stöttning och rådgivning i vår community och under våra nätverksträffar.

MÅSTE JAG VARA KRISTEN?
Du måste inte vara kristen, men du bör vara medveten om att denna plattform fokuserar på alla delar av livet där Jesus har en central plats i vår vardag. Kanske är du nyfiken på vad ett liv med Jesus innebär och/eller vad din kallelse är. Då är det här en fantastisk plats att upptäcka både tro och kallelsen i en varm, inkluderande och utrustande plats som Blomstra.

BEHÖVER JAG SPECIELL UTRUSTNING FÖR ATT VARA MED ONLINE?
Det enda du behöver för att kunna delta i livesändningar eller komma in i medlemsportalen är en dator/surfplatta eller smartphone med internetuppkoppling. Livesändningar hålls i programmet Zoom, du får en länk till sändningen som du klickar dig in på.

Vi ser fram emot att möta dig på insidan, se dig blomstra på den väg som är din.
- Team Blomstra

VÅR MISSION & VISION

Vårt syfte är att stärka kvinnor att trotsa rädslan och följa sitt hjärtas övertygelse. Ta modiga steg i sitt syfte och sin passion för att leva sitt liv fullt ut. Genom detta kan vi skapa en rörelse med kvinnor som blir förebilder för varandra och nästa generation, som med mod och generositet skapar multiplikation och ringar på vattnet som förändrar världen, människa till människa. Om detta är något du vill vara en del av, är du välkommen att gå med oss!