BESTÄLL HÄR OCH FÅ TILL SUPERBONUSAR! 🎉

Aktivera dina gåvor, träna dina tankar &
lev ditt liv fullt ut!

6 nycklar att växa i ditt liv, uppdrag och andliga självförtroende. Verktyg för ett rikt inre liv.

MEDIA OCH SAMMANHANG EMMELI GÄSTAT

TÄNKER DU OFTA PÅ VAD DITT SYFTE ÄR, KAN DU UPPLEVA IBLAND ATT DU STANNAT OCH INTE KOMMER VIDARE?

Den här boken kommer visa dig hur du lever ditt bästa liv fullt ut.

Du är utvald kommer ta dig från frustrerad till att våga ta steg mot dina drömmar och den passion som du fått på ditt hjärta — även om du inte har en aning om var du ska börja eller vet hur du ska våga.

Medan du väntar på boken. Sätt igång med workshopen och workbooken som går igenom UTVALD-metoden!

Ta del av den workshop med tillhörande workbook som går igenom snabbversionen av metoden som presenteras i boken – som BONUS!
När du beställt boken, kan du registrera dig och sätta igång direkt.

  •  En timmes workshop med undervisning och coachning i UTVALD-metoden med författaren själv, Emmeli Ahlander!
  • Ladda ner och skriv ut arbetsboken och sätt igång direkt med UTVALD-metodens sex viktiga nycklar för ditt liv, uppdrag och andliga självförtroende. 
  • I och med att du registrerat ditt köp kommer du även kunna få fler gåvor för motivation och momentum i form av mail, poddar och föreläsningar helt kostnadsfritt.

Boken önskar Emmeli  att hon haft många gånger på sin livsväg för; nycklar att eliminera rädslor, träna tankar, utforska vision och aktivera gåvor till glädje för den enskilda och andra! Nu blir det istället hennes gåva till dig, 

Alf B Svensson
Leg.  Psykolog, författare, föreläsare

"Vi kan fråga oss hur vi förverkligar den högre planen för våra liv.
Den här boken inspirerar dig att upptäcka dina unika gåvor och bli den du är tänkt att vara."

STEG 1

BESTÄLL BOKEN


Beställ ett exemplar av boken genom knappen nedan eller valfri sida (se till att spara ordernumret, du behöver det för nästa steg!)

STEG 2

FÅ BONUSARNA


Kom tillbaka hit och klicka på registrera dig, fyll i dina uppgifter tillsammans med ordernumret via knappen nedan. 👇

STEG 3

DELA VIDARE


Som den generösa person du är vill vi be dig om hjälp att tipsa vidare om bok och bonusar medan de finns till de du de du tror skulle vilja ha dem också.

Vill du att jag kommer till ditt sammanhang?

Driver eller tillhör du en organisation eller sammanhang? Ramverket, verktygen och övningarna med metoden Emmeli tagit fram i boken Du är Utvald har bidragit med tillväxt och har sitt ursprung från några av de främsta ledarna och mest framgångsrika sammanhangen i världen.  För sammanhang och grupper som ditt, ger den här boken varje medlem en metod och steg-för-steg-plan som de kan följa för att med stor framgång växa sitt syfte, självförtroende och inre ledarskap i sina liv och arbeten. Ta kontakt för mer information om våra paketerbjudanden exklusivt för grupper.

 "Det har varit en fröjd att läsa Emmelis bok och är övertygad om att boken kommer att ge hopp och verktyg till alla generationer. Budskapet är inspirerande och utmanande för den som vill mer men inte riktigt vet hur den ska börja eller vad som kan dyka upp längs med livets resa.

Jag tyckte speciellt mycket om hennes fokus på Skaparens verk inom oss, vikten av att inte stå ensam i uppdraget, drömma, samt att förstå det inflytande man har till de runt sig. Den är väldigt bra och konkret. Sen älskade jag Emmelis personliga berättelse, och de storys som gör att boken känns äkta, relevant och nutida. Sist men inte minst -> Fokuset på uppdraget, vem den verkliga hjälten är, och den inbjudan vi alla fått. SUPERBRA!"

Irena Derki
Projektledare till webbyrån Webbson, andlig ledare, pastor och grundare till VOIS.

SNABB FRÅGA (SOM KANSKE
SAKNAR ETT BEKVÄMT SVAR...)

Vems dröm ägnar
du de flesta av dina
dagar till?

En tredjedel av våra liv spenderas på arbete.

Om den sanningen gör att du blir nedslagen för att du vet att du spenderar för mycket av din dyrbara tid på något som inte är din dröm eller ens känns meningsfullt och roligt, där du lever mer för helgen och fyra veckor semester om året, så är du inte ensam.

Många människor tror att ha ett kall bara är för några få utvalda – de som har vissa roller eller har specifika förmågor, talanger och gåvor, som de tror att de aldrig skulle kunna mäta sig med.

Många människor har fått det här med kall och syfte om bakfoten...

Sanningen är den; att du kan skapa mening och värde vart du än är – och är det dags att ta ett steg vidare så har du möjligheten till det också. Här handlar det i första hand inte om de yttre omständigheterna utan hur du fyller och stärker din insida för att leva och ta steg i vad som skapar värde i längden i ditt och dina medmänniskors liv. 

Att leva och leda syftesdrivet har aldrig varit viktigare eller mer möjligt.

Du kanske inte tror mig, men det börjar faktiskt med en dröm,
ett beslut,  och en steg-för-steg-plan att följa.

Och planen? Den finns här.

Du är Utvald avslöjar den metod, de nycklar och den process som tusentals syftesdrivna personer redan provat att bygga sitt kall som ger dem mening och värde OCH för att inte tala om frihet från stress och frustration.

NU ÄR DET DIN TUR —
ATT TA DITT STEG!

HELT ÄRLIGT...
När det kommer till passion, syfte och inre trygghet... är du som de jag coachar och som  svarat på min undersökning? Den här boken är till dig.

När ett traditionellt liv & arbete inte är "tillräckligt"

NULÄGE

Du vill blomstra på alla områden av livet, och leva ditt bästa liv med de resurser och passioner du har.

Du vill få klarhet i och en kickstart i ditt liv och syfte

Du vill ha ny inspiration och verktyg så att du kan fortsätta framåt och uppåt

LÄNGTAR EFTER

Du längtar efter att sluta hålla dig själv tillbaka och fullt ut vara den du är, hela du, och ta visionen för ditt liv till verklighet.

Du längtar efter att på riktigt upptäcka och bli allt du är och kan bli och använda den du är för mål och mening.

Du längtar efter mer stöd, riktning och struktur i din vardag med enkla och tillgängliga verktyg

HINDRAS AV

Du är frustrerad över att du inte kommit längre än där du är nu och vill få en rejäl skjuts framåt i ditt syfte för att inta din sanna plats.

Du vet inte vad din vision eller nästa steg  är för att ta dig dit  och därför känner du dig låst.

Du är stressad och saknar fysiska och mentala resurser som gör att du inte ständitgt känner dig dränerad när du istället vill komma i funktion. 

'Du är Utvald' är en metod och steg-för-steg-plan för ditt värde, ditt syfte, och din vision att bli verklighet.

Du är Utvald är en metod och steg-för-steg-process
för att utforska och växa i ditt liv & syfte...

I boken kommer du finna alla de resurser och strategier som är nödvändiga för att ta steg in i din fulla potential som den
du är medfödd att vara (oavsett om du precis börjat eller är på väg), och den inkluderar:

En 6-stegsplan för att klargöra och ta steg i ditt syfte, alltifrån din identitet, vision, till strategier för motstånd och en plan framåt.

Vägar och sätt till hur du stärker din självkänsla, tar emot välsignelse likväl som blir till välsignelse för andra. 

Vikten av att tillhöra ett sammanhang, hur du bildar ditt team, stödsystem och vet vilka som är dina människor.

Hur du designar din dag utifrån hur du är skapt och det skede du befinner dig i, i livet och får syn på din "power hour"

Hur du på kreativa sätt formar det liv och det uppdrag där dina gåvor får komma till bäst funktion, förvaltas och förmeras. 

Enkla strategier för hur du motar bort rädslor och hinder som håller dig tillbaka från ditt att leva ut ett större liv och syfte.

Ett test som hjälper dig att få syn på och utveckla ditt kall och en förståelse för vad  du behöver ha på plats för att fullfölja det kallet.

Få syn på dina kärnvärderingar och slå hål på begränsande övertygelser för att prioritera viktigt på riktigt, nu och över tid.

Hur du lämnar bakom dig det som inte längre gynnar dig så att du kan röra dig framåt mot det du längtar efter.

Tydliga instruktioner för ett aktivt ledarskap som skapar det liv du och dina människor längtar efter och behöver.

Få syn på  och hantera fällor du kan hamna i, så att du kan ta aktiva steg i din vision och står stadigt på vägen till verklighet.

Få svaren på hur du kan ta steg i ditt syfte, hur du leder dig själv för att leda andra, genom tacksamhet och generositet.

Britta Bolmenäs
Föreståndare, Författare, Föreläsare

 "Den här boken handlar om att Skaparen vill och kan använda oss. Att vi ska ha ögonen öppna och säga ja till utmaningar, spegla det som händer och det vi tänker med den sanna Vägen. Att vi är viktiga och har ansvar att låta det vi gör förmedla det högre syftet, även mer "ytliga saker" som till exempel vår vardag och arbetsliv. Äkta guld helt enkelt.

Skulle du tro mig..?

Skulle du tro mig om jag berättade att allt det jag gör nu hade sin startpunkt i januari 2019, då allt förändrades under bara några timmar?

Den milsvida skillnaden den där dagen som gjorde att hela mitt liv fick en ny mening och en obeskrivlig inre frid och glädje, efter att jag tidigare känt mig enormt ensam, ovärdig och nedslagen i mitt arbete.

Det var startpunkten jag behövde för det liv och syfte jag såg för att sedan se det som mitt mission i livet att göra det bästa jag kan för att leva det större livet, och dela vidare det till andra.

Jag insåg att det inte handlade om mig och kunde släppa negativ prestation, skifta det till ett inre driv som ger verklig mening och energi tillbaka.

Det enda problemet?
Jag visste inte HUR.

Det här är boken jag önskade jag hade haft på min livsväg. På insidan, finner du en metod och en steg-för-steg-process att börja ta ett litet steg mot allt det du är och det du är här för. Som ersätter den stress, det skav och det ekorrhjul som vardagslivet många gånger innehåller. En process som använts oräkneliga gånger för att inta vårt sanna syfte.

ALLT det bästa,
Emmeli

Var den du är, kliv ut i ditt kall och följ drömmen i ditt hjärta. Inta din plats och ta steg mot din framtid.

Elin Ginal
Grundare och VD för Grafitgrå

 "Emmelis hjärta brinner för att se andra människor växa. Hon har en förmåga att se guldet i människor och hennes driv är starkt att leda människor till och i sitt sanna syfte. Och utifrån detta hjärta har denna boken formats och det är tydligt att det är hjärtslaget genom varje kapitel, att du ska förstå vem du är skapad av och för vilket syfte. Så gör dig redo att växa, gör dig redo för en spännande resa tillsamman med din Skapare när du nu börjar läsa!"

Dina fria GÅVOR När Du
Köpt 'Du Är Utvald'

GRATIS BONUSGÅVOR!

Starta ditt nya förvandlade liv idag!

Kliv ur ett passivt sätt att leva. Omfamna ditt inre
ledarskap, och bygg övertygelsen som flyttar dig närmare den du är skapad och kallad till. Genom boken och dessa bonusgåvor....

  • Ta del av workshop med workbook en sammanfattning av Utvald-metoden och sättt igång direkt, väx och lär dig nytt och inspireras i ditt liv och uppdrag framåt.
  • Ta del av hela releasefesten och få veta mer om bokens innehåll, hur en bokprocess går till samt bonusgäster denna maxade timme.
  • En inbjudan och specialerbjudande att jobba vidare med Emmeli i höst, värt tusentals kronor och kan vara förvandlingen du söker i ditt liv.

Från att veta hur framgång ser ut för dig till att förbereda dig för potentiella bakslag, hjälper jag dig att skapa ett lager av skydd för överflöd i ditt liv, definiera din dröm och vad frihet betyder för dig, lär dig hur du mäter dina framsteg och utveckla den skicklighet du behöver för återkommande och ihållande framgång på lång sikt!

KÖP BOKEN OCH FÅ AllA BONUSAR
 fÖr BARA 379 kr 

GÄLLER NÄR DU BESTÄLLT HOS EA-DESIGN.SE OCH REGISTRERAR DIG HÄR PÅ SIDAN.

Vad säger läsarna?

"Du är utvald kan bli till jättestor hjälp för dig som vill hitta din plats i livet eller växa och mogna som människa. På ett enkelt och praktiskt sätt ger Emmeli verktyg för att upptäcka den kallelse och utrustning som Gud har gett oss. Här får vi tips och råd för att sedan själva bearbeta det vi läst och omsätta det. Den här boken passar alla, män och kvinnor i alla åldrar. Läs, njut och upptäck dina Gudagivna gåvor."

Christer Karlsson
Pastor, Missionär, Inspiratör

 "Den här boken som Emmeli skrivit är så rätt i tiden. Det är ett verktyg, en hjälp till oss att landa i det som är viktigt i våra liv, ett stöd till oss att planera, strukturera livet på olika områden på ett enkelt och bra sätt. Men också att vi kan låta våra drömmar och visioner få växa till en verklighet. Att låta den gåva Gud lagt i oss få börja blomstra gör att vi växer i både vårt självförtroende och våran självkänsla.

Charlotte Kinander
Kreatör och Ledare

 "Du får följa med på en personlig resa om sårbarhet och förvandling! I boken delar Emmeli själv generöst med sig av det hon tagit till sig. Den pekar på hur det är möjligt att hitta sin väg och ha framgång! Du får också ta del av metoder som används för vinstbärande företag och personlig utveckling som att sätta mål och göra en plan. Som du sen får överföra till att ta steg i din tro och plan. Boken gynnar både dem som är nyfikna på det här med syfte och utmanar oss som hittat det gått med det en längre tid!

Johanna Ivarsson
Socialsekreterare

PÅ YTAN, ÄR DET HÄR EN BOK OM ATT BYGGA SJÄLVFÖRTROENDE
OCH FRAMGÅNG I DITT LIV OCH ARBETE.

… Men här är vad den *verkligen* handlar om:

Definierar vad verklig framgång handlar om, och hur den blir verklig i ditt liv.

Kapitulerar från det samhället vill få oss att tro och istället se på vårt värde och kapacitet genom Skaparens ögon.

Sluta lyssna på ett samhälle som pekar på att vi inte har något och istället lyssna till Han som kvalificerar DIG

Sätt ditt mod framför ditt självförtroende och ta steg – oavsett hur stort eller smått – mot kreativ, ekonomisk och en livsstil av frihet.

Ta auktoritet och ledarskap över det liv och de gåvor du fått att förvalta och förmera och skippa ursäkterna som håller tillbaka.

Bygg en bättre värld där du håller dig och andra högt, ser  möjligheter, skiftar perspektiv och attityd för ett högre syfte och de du banar väg för.

Mattias Ottestig
Generalsekreterare – KRIK

 "Det här är en bok som har en fantastisk personlig ton och som lämnar mig som läsare utom tvivel att den är skriven alltigenom från hjärtat och utifrån egna erfarenheter. Som kristen blir jag stärkt och väldigt positivt utmanad i min trosvandring och framförallt i mitt kall och användning av just mina gåvor. Väldigt härlig, personlig och givande läsning. 

 "Viktigt tänker jag är att boken även tar hänsyn till de ibland uteblivna bönesvaren
och utrymme för att man känner en förtvivlan över att inte hitta rätt.

När du implementerat dessa 6 nycklar
och steg kommer du...

Ha FRIHET OCH
FLEXIBILITET

Ta tillbaka kontrollen över din tid
och dina prioriteringar.

KUNNA FOKUSERA PÅ DET
SOM DRIVER DIG

Spendera mer tid på de saker som du verkligen älskar- i ditt liv och arbete.

SPENDERA MINDRE TID PÅ
DET SOM STRESSAR DIG

Spendera mer tid på att skapa och växa istället för att vara överallt och ingenstans.

Möt författaren...

2016 startade Emmeli Ahlander det företag som hon alltid drömt om. Även om hennes företag gick okej, insåg hon ganska fort att det inte var vad hon tänkte att det skulle vara. Hon halkade in i stress, överväldigande, bluffsyndrom där hon kände att hon inte hade vad som krävdes eller ett uppdrag som fullt ut gav henne näring till sin mission och vision utifrån de värderingar hon hade. Hon kände att hon höll på att drunkna i det vardagliga och stressfyllda ekorrhjulet, där hon i första hand satt spelreglerna utifrån hur samhället ser ut idag.

I flera år har hon samtidigt som hon tänkt stark och kapabel innerst inne kämpat med låg självkänsla och rädsla för hur andra ska (miss)uppfatta henne och därför hållit sig själv, sina gåvor och den längtan hon haft på sitt hjärta tillbaka.

Tråkigt nog fanns det inte då nycklar eller någon steg-för-steg plan för hur vi lever, växer och leder hållbart och syftesdrivet i det som är våra gåvor och det vi innerst inne längtar efter men kanske inte alltid vågar ta steg i och mot = vårt kall.  Den boken fanns inte. Istället har Emmeli utbildat och utvecklats  i sin roll som coach, utbildare och föreläsare genom en rad internationella och nationella utbildningar, tillsammans med sin personliga resa och Skaparens ledning. För att inte tala om alla fantastiska människor hon coachat. Det har lett till att hon nu samlat det bästa av det bästa som hon nu lever och leder sitt liv och uppdrag utifrån och som gjort all skillnad i hennes liv och de människor hon fått förtroende att serva.

Slutligen har hon insett att det finns sex viktiga nycklar för att växa i sitt liv, uppdrag och andliga självförtroende genom ett inre ledarskap. Används de och hanteras väl kommer de leda till blomstring och skörd inom alla livets och arbetslivets områden.  Om du letar efter en metod och en tydlig plan att växa i ditt liv och uppdrag, så har du nu funnit den. Den heter 'Du är Utvald' - 6 nycklar i hur du växer i ditt liv, uppdrag och andliga självförtroende.

Ulrika Bilby
Coach, Författare, Föreläsare

 "Boken är en följeslagare, utmanare och vän att ta med dig på livets resa. En bok för dig som vill växa och blomstra.  En bok med reflektioner och praktiska verktyg för vardagen. Emmeli delar generöst av sin erfarenhet och utmanar på ett sätt som ger möjlighet till både djupa reflektioner och till inspiration i din livsvandring och tillsammans med Skaparen.

Sätt igång idag, och håll utkik i din inkorg för uppmuntran, utrustan, och utmaning i ditt liv och uppdrag, Du är Utvald!

Beställ boken och få superbonusar!