BESTÄLL HÄR OCH FÅ TILL SUPERBONUSAR! 🎉

Aktivera dina gåvor, träna dina tankar & lev det liv du är kallad till!

6 nycklar att växa i ditt liv, uppdrag och andliga självförtroende. Verktyg för ett rikt inre liv.

MEDIA OCH SAMMANHANG EMMELI GÄSTAT

TÄNKER DU OFTA PÅ VAD DU ÄR KALLAD TILL ELLER UPPLEVER DU ATT DU STANNAT OCH INTE KOMMER VIDARE?

Den här boken kommer visa dig hur du gör din kallelse verklig.

'Du är utvald' kommer ta dig från frustrerad till att våga ta steg mot dina drömmar och den passion som Gud lagt på ditt hjärta — även om du inte har en aning om var du ska börja eller vet hur du ska våga.

BOKRELEASE + BOKTURNÉ

Ses vi i sommar?

Har du beställt din bok, kom och få den signerad, eller köp den direkt på plats. Fira rörelsen av människor som vill växa och ta steg i sitt kall! Jag ser fram emot att möta dig!

 • 11 juni kl 10.00 Vrigstad Pingstkyrka
 • 11 juni kl 12.00 Lunch, workshop och nätverk – Forssa Kvarnagård (biljett)
 • 11 juni kl 15.30 Öppen Bokrelease med överraskningar – Forssa Kvarnagård (anmäl dig)
 • 18 juni – Hope Church, Vetlanda
 • 22 juni – Radio Nyhem, Nyhemsveckan, Mullsjö
 • 28 juni - Kanal 10
 • 30 juni - 1 juli – Israels Vänners sommarkonferens, Värnamo
 • 17 sept – Lena Marias vardagsrum, Jönköping
 • Hösten – Hope Church,  Nässjö

LÄS MER OM BOKEN I MEDIA

Du är Utvald i media

Så roligt att få sprida det Gud lagt på mitt hjärta att rusta och dela med andra. Tack till dig som gör det möjligt. Det är så fint att kroka arm med varandra!

Jag kommer gärna och berättar mer till ditt sammanhang, kyrka, arbetsplats, podcast, event, retreat, radio, tv och tidning.
Kontakta Emmeli

Ta rygg på 15 kvinnor i deras kallelser genom BLOMSTRA 2023!

Ta del av den inspelade digitala konferensen fram tills boken är här...

 •  Lyssna till fantastiska berättelser från personer som svarat på Guds kall i deras liv och få värdefulla nycklar i ditt liv och kallelseuppdrag framåt.
 • Bli uppmuntrad utrustad och utmanad att ta ditt steg fram genom att ta del av allt bonusmaterial,  förbered dig på att växa på alla plan.
 • Ge dig själv de bästa förutsättningarna, köp boken och ta rygg på andra som gör samma resa i sitt uppdrag, der skapar styrka och accountability.
 • Få praktiska insikter, igenkänning, och humor där du direkt får ta del av kvinnor som Gud mött och kallat till den plats de är idag.

Boken önskar jag  att jag haft många gånger på min livsväg för; nycklar att eliminera rädslor, träna dina tankar, utforska din vision och aktivera dina gåvor till din och andras glädje! Nu blir det istället min gåva till dig, genom den här boken och nu när du får ta del av BLOMSTRA 2023 helt gratis.
Ta del av eventet som närmare 1000 andra och låt det bli tillväxt i ditt liv!

Alf B Svensson
Leg.  Psykolog, författare, föreläsare

"Vi säger ofta att Gud har en plan för våra liv, men sällan hur vi förverkligar den. Den här boken inspirerar dig att upptäcka dina unika gåvor och bli den Gud har tänkt att du ska vara."

STEG 1

BESTÄLL BOKEN


Köp ett exemplar av boken på Semnos förlag genom knappen nedan (se till att spara ordernumret, du behöver det för nästa steg!)

STEG 2

FÅ BONUSARNA


Kom tillbaka hit och klicka på registrera dig, fyll i dina uppgifter tillsammans med ordernumret via knappen nedan. 👇

STEG 3

DELA VIDARE


Som den generösa person du är vill vi be dig om hjälp att tipsa vidare om bok och bonusar medan de finns till de du de du tror skulle vilja ha dem också.

Sätt igång idag, och håll utkik i din inkorg för uppmuntran, utrustan, och utmaning i ditt liv och uppdrag, Du är Utvald!

Förköp boken och få superbonusar!

Vill du att jag kommer till ditt sammanhang?

Driver eller tillhör du en gemenskap; grupp, församling, företag, nätverk eller organisation av något slag? Ramverket, verktygen och övningarna i 'Du är Utvald' har bidragit med tillväxt och har sitt ursprung från några av de främsta ledarna och mest framgångsrika sammanhangen i världen.  För sammanhang och grupper som ditt, ger den här boken varje medlem en steg för steg plan som de kan följa för att med stor framgång växa sitt andliga självförtroende och inre ledarskap i sina liv och kallelseuppdrag. Ta kontakt för mer information om våra förköpsbonusar exklusivt för grupper.

 "Det har varit en fröjd att läsa Emmelis bok och är övertygad om att boken kommer att ge hopp och verktyg till alla generationer. Budskapet är inspirerande och utmanande för den som vill mer men inte riktigt vet hur den ska börja eller vad som kan dyka upp längs med livets resa.

Jag tyckte speciellt mycket om hennes fokus på Guds verk inom oss, vikten av att inte stå ensam i uppdraget, drömma, samt att förstå det inflytande man har till de runt sig. Den är väldigt bra och konkret. Sen älskade jag Emmelis personliga vittnesbörd, och de storys som gör att boken känns äkta, relevant och nutida. Sist men inte minst -> Fokuset på uppdraget - Jesus är hjälten, men han inbjuder oss till en efterföljelse. SUPERBRA!"

Irena Derki
Grundare, Pastor & Poddare till VOIS och till webbyrån Webbson

SNABB FRÅGA (SOM KANSKE
SAKNAR ETT BEKVÄMT SVAR...)

Vems dröm ägnar
du de flesta av dina
dagar till?

En tredjedel av våra liv spenderas på arbete.

Om den sanningen gör att du blir nedslagen för att du vet att du spenderar för mycket av din dyrbara tid på något som inte är din dröm eller ens känns meningsfullt och roligt, där du lever mer för helgen och fyra veckor semester om året, så är du inte ensam.

Många människor tror att kallelsen bara är för några få utvalda – de som har vissa roller eller har specifika förmågor, talanger och gåvor, som du aldrig skulle kunna mäta dig med.

Många människor har fått det här med kallelse om bakfoten...

Sanningen är den; att du kan skapa mening och värde vart du än är – och är det dags att ta ett steg vidare så har du möjligheten till det också. Här handlar det i första hand inte om de yttre omständigheterna utan hur du fyller och stärker din insida för att leva och ta steg i vad som skapar evighetsvärde i ditt och dina medmänniskors liv. 

Att leva och leda syftesdrivet har aldrig varit viktigare eller mer möjligt.

Du kanske inte tror mig, men det börjar faktiskt med en dröm,
ett beslut,  och en steg för steg plan att följa.

Och planen? Den finns här.

'Du är Utvald' avslöjar de nycklar och den process som tusentals syftesdrivna personer redan provat att bygga sin kallelse som ger dem mening och värde OCH frihet från stress och frustration.

NU ÄR DET DIN TUR —
REDO ATT TA DITT STEG?

HELT ÄRLIGT...
När det kommer till passion, syfte och inre trygghet... är du som de jag coachar och som  svarat på min undersökning? Den här boken är till dig.

När ett traditionellt liv & arbete inte är "tillräckligt"

NULÄGE

Du vill blomstra på alla områden av livet, förvalta och förmera de resurser jag fått från Gud.

Du vill få klarhet i och en kickstart i sin kallelse

Du behöver ny inspiration och verktyg så att de kan fortsätta framåt

LÄNGTAR EFTER

Du längtar efter att sluta hålla sig själva tillbaka och fullt ut vara de Gud gett i deras hand och fullfölja Hans vision för deras liv.

Du längtar efter att på allvar upptäcka och bli den Gud skapat henne till och gå på uppdrag i Hans plan för sitt liv.

Du längtar efter att få pepp, ordning och struktur i min vardag med enkla och tillgängliga verktyg

HINDRAS AV

Du är frustrerade över att de inte kommit längre än där de är nu och vill få en rejäl skjuts framåt i sitt sätt att vara, göra och tänka för att nå det mål hon vill jobba mot

Du vet inte vad deras nästa steg i kallelsen är eller om de har det som krävs och därför gör de ingenting åt det

Du är stressadeoch saknar fysiska och mentala resurser att 'springa ditt lopp' med glädje och lätthet

'Du är Utvald' är en steg-för-steg-plan för att
bygga din kallelse med evighetsvärde...

'Du är Utvald' är en steg-för-steg-process
för att utforska och växa i ditt liv & kallelseuppdrag...

I boken kommer du finna alla de resurser och strategier som är nödvändiga för att ta steg in i din fulla potential som den
Gud kallat dig till (oavsett om du precis börjat och sagt ditt JA, eller är mitt i din kallelse), och inkluderar:

En 6-stegsplan för att klargöra och ta steg i din kallelse, alltifrån din identitet, vision, till strategier för motstånd och en plan framåt.

Vägar och sätt till hur du stärker din självkänsla, tar emot välsignelse likväl som blir till välsignelse för andra. 

Vikten av att tillhöra ett sammanhang, hur du bildar ditt team, stödsystem och vet vilka som är dina människor.

Hur du designar din dag utifrån hur du är skapt och det skede du befinner dig i, i livet och får syn på din "power hour"

Hur du på kreativa sätt formar det liv och det uppdrag där dina gåvor får komma till bäst funktion, förvaltas och förmeras. 

Enkla strategier för hur du motar bort rädslor och hinder som håller dig tillbaka från ditt Gudagivna syfte.

Ett test som hjälper dig att få syn på och utveckla ditt kall och en förståelse för vad  du behöver ha på plats för att fullfölja det kallet.

Få syn på dina kärnvärderingar och slå hål på begränsande övertygelser för att prioritera viktigt på riktigt, nu och över tid.

Hur du lämnar bakom dig det som inte längre gynnar dig så att du kan röra dig framåt mot det du längtar efter.

Tydliga instruktioner för ett aktivt ledarskap som skapar det liv du och dina människor längtar efter och behöver.

Få syn på  och hantera fällor du kan hamna i, så att du kan ta aktiva steg i din kallelse och står stadigt på väg mot din dröm.

Få svaren på hur du kan ta steg i kallelsen, hur du kan leda dig själv för att leda andra, genom uppmuntran och generositet.

Britta Bolmenäs
Pastor, Författare, Föreläsare

 "Den här boken handlar om att Gud vill och kan använda oss. Att vi ska ha ögonen öppna och säga ja till utmaningar, spegla det som händer och det vi tänker med Jesus. Att Jesus inte är i ett hörn av verkligheten utan i allra högsta grad intresserad av oss och det vi gör och är. Att vi har ansvar att låta det vi gör dofta av Guds rike, även ”världsliga saker” som till exempel vår vardag och arbetsliv. Äkta guld helt enkelt.

HELT ÄRLIGT...
När det kommer till passion, syfte och inre trygghet... är du som de jag coachar och som  svarat på min undersökning?

Du vet vad du inte vill...

Du vill inte längre ha en låg självkänsla eller självförtroende, döma eller analysera dig själv eller söka svar hos andra människor.

Du vill inte sitta fast i rädslor eller oro för att göra fel eller för att du tror att du inte har något att komma med

Du vill inte undanhålla dina gåvor längre och sluta låta saker rinna mellan fingrarna för att du inte riktigt vet hur eller för att du inte vågar

Du vill inte drivas utifrån andras behov, prioritera bort dig själv, fixa till alla andra och inte alltid sätta andra i första hand.  

Du vill inte längre känna stress, press och vara lättstressad. Göra saker för stora och skjuta upp saker hela tiden.

Du vill inte att allt rullar på som vanligt, stå och stampa på samma ställe. Fastna i att identifiera mig med mina ”sår” och se mig själv som offer för mina omständigheter.

Skulle du tro mig..?

Skulle du tro mig om jag berättade att allt det jag gör nu hade sin startpunkt i januari 2019, då allt förändrades under bara några timmar?

Den milsvida skillnaden den där dagen som gjorde att hela mitt liv fick en ny mening och en obeskrivlig inre frid och glädje, efter att jag tidigare känt mig enormt ensam, ovärdig och nedslagen i mitt uppdrag. Det var startpunkten jag behövde för det liv och den kallelse jag fått och har idag.

Jag lämnade min prestation i egen kraft, och satte mitt hopp och tillit till Gud.

Tog steg i Hans plan och syfte för mig och slutade tro att jag inte har det som krävs.

Det enda problemet?
Jag visste inte HUR.

Det här är boken jag önskade jag hade haft på min livsväg. På insidan, finner du en steg-för-steg-process att börja ta ett litet steg mot den du är kallad till. Som ersätter den stress, det skav och det ekorrhjul som vardagslivet många gånger innehåller. En process som använts oräkneliga gånger för att inta sitt kallelseuppdrag.

ALLT det bästa,
Emmeli

Var den du är, kliv ut i ditt kall och följ drömmen i ditt hjärta. Inta din plats och ta steg mot din framtid.

HELT ÄRLIGT... HÖR FRÅN KVINNORNA SOM SJÄLVA VALT ATT BLI COACHADE AV EMMELI OCH VARFÖR

Varför lära från Emmeli om att växa i kallelsen?

Emmeli är en klok, varm kristen person som verkligen tror att Gud kan och vill förändra våra liv och att Han är att räkna med.

Emmeli lever själv i sin kallelse och jag tror på samtalets och coachandets kraft. 

Emmeli är driven, varm och mjuk, samtidigt som hon är tydlig och rakt på sak.

Emmeli har bra verktyg, kontakter och kunskap!

Emmeli är äkta och trovärdig och tar själv modiga steg.  Hon har struktur och tänker hållbarhet för sig själv och sin verksamhet! 

Emmeli har också egen erfarenhet om hur Gud har förändrat hennes situation till det bättre.

Du har en så sund syn på detta med kallelse och att våga gå. Ett föredöme. Jag instämmer verkligen i de värderingar du förmedlar i undervisning.

Emmeli är bra på det hon gör och kan hjälpa andra att komma vidare.

Emmeli förstår bättre än någon av mina vänner vad det innebär att våga följa den kallelse som man upplever att Gud har gett.

Elin Ginal
Grundare och VD för Grafitgrå

 "Emmelis hjärta brinner för att se andra människor växa. Hon har en förmåga att se guldet i människor och hennes längtan och driv är starkt att leda människor till det Gud förberett. Och utifrån detta hjärta har denna boken formats och det är tydligt att det är hjärtslaget genom varje kapitel, att du ska förstå vem du är skapad av och för vilket syfte. Så gör dig redo att växa, gör dig redo för en spännande resa tillsammans med Gud när du nu börjar läsa!"

Dina fria GÅVOR När Du
Köpt 'Du Är Utvald'

GRATIS BONUSGÅVOR!

Starta ditt nya förvandlade liv idag!

Kliv ur ett passivt sätt att leva. Omfamna ditt inre
ledarskap, och bygg övertygelsen som flyttar dig närmare den du är skapad och kallad till. Genom boken och dessa bonusgåvor....

 • Är du bland de 300 första och förbeställt boken och registrerat dig här, får du: ett bokmärke och ett "ID-kort" som påminner och uppmuntrar dig om ditt värde och ditt uppdrag varje ny dag – de kommer tillsammans med boken.
 • Ta del av 15 fantastiska kvinnor och deras kallelseuppdrag, väx och lär dig nytt och inspireras i ditt liv och uppdrag framåt.
 • Ta del av hela releasefesten och få veta mer om bokens innehåll, hur en bokprocess går till samt bonusgäster denna maxade timme.
 • En inbjudan och specialerbjudande att jobba vidare med Emmeli i höst, värt tusentals kronor och kan vara förvandlingen du söker i ditt liv.

Från att veta hur framgång ser ut för dig till att förbereda dig för potentiella bakslag, hjälper jag dig att skapa ett lager av skydd för överflöd i ditt liv, definiera din dröm och vad frihet betyder för dig, lär dig hur du mäter dina framsteg och utveckla den skicklighet du behöver för återkommande och ihållande framgång på lång sikt!

KÖP BOKEN OCH FÅ AllA BONUSAR
 fÖr BARA 349 kr 

GÄLLER NÄR DU BESTÄLLT HOS SEMNOS OCH REGISTRERAR DIG HÄR PÅ SIDAN.

STEG 1

KÖP BOKEN


Köp ett exemplar av boken på Semnos förlag genom knappen nedan (se till att spara ordernumret, du behöver det för nästa steg!)

STEG 2

FÅ BONUSARNA


Kom tillbaka hit och klicka på registrera dig, fyll i dina uppgifter tillsammans med ordernumret via knappen nedan. 👇

STEG 3

DELA VIDARE


Som den generösa person jag tror att du är vill jag be dig om hjälp att tipsa vidare om bok och bonusar medan de finns till de du de du tror skulle vilja ha dem också.

Vad säger läsarna?

"Du är utvald kan bli till jättestor hjälp för dig som vill hitta din plats i livet eller växa och mogna som människa. På ett enkelt och praktiskt sätt ger Emmeli verktyg för att upptäcka den kallelse och utrustning som Gud har gett oss. Här får vi tips och råd för att sedan själva bearbeta det vi läst och omsätta det. Den här boken passar alla, män och kvinnor i alla åldrar. Läs, njut och upptäck dina Gudagivna gåvor."

Christer Karlsson
Pastor, Missionär, Inspiratör

 "Den här boken som Emmeli skrivit är så rätt i tiden. Det är ett verktyg, en hjälp till oss att landa i det som är viktigt i våra liv, ett stöd till oss att planera, strukturera livet på olika områden på ett enkelt och bra sätt. Men också att vi kan låta våra drömmar och visioner få växa till en verklighet. Att låta den gåva Gud lagt i oss få börja Blomstra gör att vi växer i både vårt självförtroende och våran självkänsla.

Charlotte Kinander
Kreatör och Ledare

 "Du får följa med på en personlig resa om sårbarhet och förvandling! I boken delar Emmeli själv generöst med sig av det hon tagit till sig. Den pekar på hur det är möjligt att hitta sin Gudagivna väg och bära frukt! Du får också ta del av metoder som används för vinstbärande företag och personlig utveckling som att sätta mål och göra en plan. Som du sen får överföra till att ta steg i din tro och Guds plan. Boken gynnar både dem som är nya i tron och utmanar oss som gått med Jesus hela livet!

Johanna Ivarsson
Socialsekreterare

DU HAR SCROLLAT SÅ HÄR LÅNGT,
SÅ KANSKE UNDRAR DU:

“Är jag verkligen
redo för det här?”

Ta ett djupt andetag...

Full transparens, jag var också rädd innan, faktum är att jag fortfarande blir det då och då, skillnaden nu är att jag inte blir paralyserad av rädslan, utan snabbare kan identifiera den, vad som är sant och vad som inte är det, och faktiskt finta bort dessa tankar mot vad som verkligen är sant. Strategier och steg som jag går igenom i den här boken. Det är normalt att känna rädsla när vi tar steg ut i det okända, att inte veta om det bär, men att göra det ändå för att syftet, längtan och passionen är så mycket större. För att det är i det obekväma den verkliga tillväxten och värdet ligger.

Så den rädsla du kanske känner just nu? Är helt normal.

Men den betyder inte att den är baserad på verkligheten – djupt på insidan, är det många av oss som tror att vi inte är tillräckligt bra, har det som krävs, är redo, eller vet hur... men det är inte sant...

Det enda sättet att överbrygga dessa begränsande övertygelser så att du kan leva ditt liv fullt ut, det liv som är ämnat för dig. Är att göra det ändå och bevisa motsatsen.

För att helt ärligt, mod kommer före trygghet och självförtroende. Och om du väntar tills du känner dig helt redo att ta steget in ditt kallelseuppdrag, så kommer du få vänta oändligt länge.

Istället, försök visualisera den person du är skapad och kallad till. Den suveräna, rädda men modiga som inte "stannar-för-något" person som får saker att hända och bygger ett liv fyllt med överflöd, för ett högre syfte och till glädje i både ditt och andras liv. Vad skulle den personen göra här och nu?

Lyssna till läsarna i Du är utvalds bokcirkel

PÅ YTAN, ÄR DET HÄR EN BOK OM ATT BYGGA TRYGGHET
OCH FRAMGÅNG I SITT KALLELSEUPPDRAG...

… Men här är vad den *verkligen* handlar om:

Definierar vad verklig framgång handlar om, och hur den blir verklig i ditt liv.

Kapitulerar från det samhället vill få oss att tro och istället se på vårt värde och kapacitet genom Skaparens ögon.

Sluta lyssna på ett samhälle som pekar på att vi inte har något och istället lyssna till Han som kvalificerar DIG

Sätt ditt mod framför ditt självförtroende och ta steg – oavsett hur stort eller smått – mot kreativ, ekonomisk och en livsstil av frihet.

Ta auktoritet och ledarskap över det liv och de gåvor du fått att förvalta och förmera och skippa ursäkterna som håller tillbaka.

Bygg en bättre värld där du håller dig och andra högt, ser  möjligheter, skiftar perspektiv och attityd för ett högre syfte och de du banar väg för.

Mattias Ottestig
Generalsekreterare – KRIK

 "Det här är en bok som har en fantastisk personlig ton och som lämnar mig som läsare utom tvivel att den är skriven alltigenom från hjärtat och utifrån egna erfarenheter. Som kristen blir jag stärkt och väldigt positivt utmanad i min trosvandring och framförallt i min kallelse och användning av just mina gåvor. Väldigt härlig, personlig och givande läsning. 

 "Viktigt tänker jag är att boken även tar hänsyn till de ibland uteblivna bönesvaren
och utrymme för att man känner en förtvivlan över att inte hitta rätt.

Det är ingen quick fix, det är ditt liv.

När du implementerat dessa 6 nycklar
och steg kommer du...

Ha FRIHET OCH
FLEXIBILITET

Ta tillbaka kontrollen över din tid
och dina prioriteringar.

KUNNA FOKUSERA PÅ DET
SOM DRIVER DIG

Spendera mer tid på de saker som du verkligen älskar- i ditt liv och ditt uppdrag.

SPENDERA MINDRE TID PÅ
DET SOM STRESSAR DIG

Spendera mer tid på att skapa och växa istället för att vara överallt och ingenstans.

Möt författaren...

2016 startade Emmeli Ahlander det företag som hon alltid drömt om. Även om hennes företag gick okej, insåg hon ganska fort att det inte var vad hon tänkte att det skulle vara. Hon halkade in i stress, överväldigande, bluffsyndrom där hon kände att hon inte hade vad som krävdes eller ett uppdrag som fullt ut gav henne näring till sin mission och vision utifrån de värderingar hon hade. Hon kände att hon höll på att drunkna i det vardagliga och stressfyllda ekorrhjulet, där hon i första hand satt spelreglerna utifrån hur samhället ser ut idag.

I flera år har hon samtidigt som hon tänkt stark och kapabel innerst inne kämpat med låg självkänsla och rädsla för hur andra ska (miss)uppfatta henne och därför hållit sig själv, sina gåvor och den längtan hon haft på sitt hjärta tillbaka.

Tråkigt nog fanns det inte då nycklar eller någon steg-för-steg plan för hur vi lever, växer och leder hållbart och missionsdrivet i det som är våra gåvor och det vi innerst inne längtar efter men kanske inte alltid vågar ta steg i och mot = vårt kallelseuppdrag.  Den boken fanns inte. Istället har Emmeli utbildat och utvecklats  i sin roll som coach, utbildare och föreläsare genom en rad internationella och nationella utbildningar, tillsammans med sin personliga resa och Guds ledning. För att inte tala om alla fantastiska människor hon coachat. Det har lett till att hon nu samlat det bästa av det bästa som hon nu lever och leder sitt liv och uppdrag utifrån och som gjort all skillnad i hennes liv och de människor hon fått förtroende att tjäna.

Slutligen har hon insett att det finns sex viktiga nycklar för att växa i sitt liv, uppdrag och andliga självförtroende genom ett inre ledarskap. Används de och hanteras väl kommer de leda till frukt och skörd inom alla livets och uppdragets områden.  Om du letar efter en tydlig plan att växa i ditt liv och uppdrag, så har du nu funnit den. Den heter 'Du är Utvald' - 6 nycklar i hur du växer i ditt liv, uppdrag och andliga självförtroende.

Ulrika Bilby
Coach, Författare, Föreläsare

 "Boken är en följeslagare, utmanare och vän att ta med dig på livets resa. En bok för dig som vill växa och blomstra.  En bok med reflektioner och praktiska verktyg för vardagen. Emmeli delar generöst av sin erfarenhet och utmanar på ett sätt som ger möjlighet till både djupa reflektioner och till inspiration i din livsvandring och tillsammans med Gud.

Sätt igång idag, och håll utkik i din inkorg för uppmuntran, utrustan, och utmaning i ditt liv och uppdrag, Du är Utvald!

Beställ boken och få superbonusar!