DAGAR • TIMMAR • MINUTER • SEKUNDER KVAR 

46020051
FÖR DIG SOM VILL GE VIDARE COACHANDET OCH LEDARSKAPETS GÅVA FÖR EN BÄTTRE VÄRLD

LED OCH COACHA ANDRA TILL ATT LEVA SITT SYFTE & BÄSTA LIV 

Coachcertifiering enligt ICF standard i det coachande förhållningssättet
Coacha i dina relationer
COACHA I DITT LEDARSKAP
COACHA SOM DIN PROFESSION

IT'S A DARK WORLD – BE THE LIGHT 

Den här världen lider, människor håller sig själv och andra tillbaka med begränsande inre och yttre övertygelser som gör att de inte kan leva ut sitt syfte och sitt bästa liv. De behöver dig att bryta igenom och se allt som är möjligt och finns tillgängligt för dem med hjälp av en coach. De är designade för mer!

Varför certifieras till coach?

 • Coachcertifieringen ger dig möjlighet att arbeta proaktivt med mycket meningsfullhet. Där du kan använda det som en huvud- eller sidosyssla. I eget företag och/eller genom ledarskapsakademin eller annan typ av organisation som du vill stå med i. Professionellt och/eller ideellt.
 • Vill du dessutom starta upp din egen företagsverksamhet vill jag varmt rekommendera dig att addera kursen ”digital entreprenör akademi” för att få allt du behöver för att kickstarta ditt skalbara företag.
 • Vill du coacha genom ledarskapsakademin förutsätter att du coachar en omgång ledare i ULA och leder minst en person att gå ULA som ett steg i certifieringen.

Alla som går ULA och som väljer till coach-certifieringen bjuds in till vårt fysiska event där vi firar deras certifiering och kröning till coacher.

Ta steget – FÅ KUNSKAP, verktyg och praktiska sätt att coacha dina medmänniskor till framgång i sina liv & syfte!

DEL 1

Introduktion till coachning
Bygg en solid grund (ICF)
Vanliga coach-områden  
Praktiska coachningsverktyg
Coachbatteri- och mallar
Praktisera coachning

DEL 2

Coachningens olika delar, förhållningssätt och situationer
Feedback på frågor och coachning
Arbetsblad och verktyg
Praktisera coachning

DEL 3

Praktik och sätt att jobba med coachning
Praktisera coachning
Coachklienter
Coach-Certifiering
Bonus: Konferens + galamiddag

Du har det andra människor behöver, du behöver bara verktygen och resurserna som hjälper dem på bästa möjliga sätt!

 • Emmeli har inte mindre än fyra ledarskaps och coachutbildningar internationella och nationella utbildningar i bagaget 
 • Flera års erfarenhet av individuell och gruppcoachning, digitalt och fysiskt, som hon skräddarsytt det här programmet med. 
 • Du får bästa stödet, verktygen och kunskapen att praktisera det coachande hantverket så att du blir en blomstrande coach.

Här får du allt du behöver för att lyckas

STEG 1

Boka din plats


STEG 2

Ta del av kursmaterial, undervisning och praktik


STEG 3

Certifieras som coach och coacha andra till framgång


- Här är upplägget & vad som ingår! -

Kursstart måndagen 15 april kl 17-20

 • Kurstillfällena är: 15/4, 29/4, 20/5 kl 17-20.
 • Inför varje LIVE-träff, har du fått ett skriftligt material att läsa på om inför vår träning. 
 • Under våra träningspass 3x ca 3h: har du möjlighet att ställa frågor på det du läst samt få uppgifter, praktisk undervisning och träna coachning.
 • Certifieringen är klar när du tagit del av dessa tre tränings- och undervisningspass, praktiserat coachning genom övningsklienter och blivit certifierad under vårt fysiska event.

Har ett certfikat, verktyg och resurser att praktisera i din egen coachningsverksamhet, och ett nätverk och stöd med andra coacher att fortsätta tränas i ditt coachande ledarskap.

Föreställ av det skulle betyda för dig och de du coachar om du fick omdömen som de här:

Min coach har stor förmåga att skapa och inge förtroende. Hon är inlyssnande, ödmjuk och ställer följdfrågor, vilket gör att man kan anförtro sig.

Min coach låter mig sätta egna ord på det som jag upplever. Hon ställer frågor som gör att det är mina funderingar och värderingar som kommer fram.

Coachklient

Min coach hjälper mig att hålla rätt fokus, och att arbeta med det jag vill förändra. Hon är uppmuntrande och har trott på min förmåga samtidigt som hon peppat mig.

Min coach är duktig på att ställa följdfrågor som tvingat mig att reflektera över saker som jag kanske annars duckat för. Att få resonera med mig själv tillsammans med min coach som uppmuntrar tankeflödet har varit viktigt.

Coachklient

Min coach coachar mig att tro att jag klarar mer än jag tror och det känns viktigt. Varje gång vi ses påminner hon mig om målet och att identifiera vilka steg jag kan ta för att komma dit och följer sedan upp för att se om jag gjort det vi kom överens om. Det gav en väldigt tydlig struktur i varje samtal.

Coachklient 

Min coach ger stöttning i det mål som jag satte upp från början. Först kändes det lite trevande och att fokus låg på akuta händelser, men så småningom blev allt tydligare. I efterhand kan jag se att vi steg för steg kom närmare målet och att det har förändrat mig.

Jag fick alltid något att fundera på till nästa gång. Det kunde även vara en uppgift. Det kändes inte obekvämt utan något vi bestämde ihop, även om det ibland var lite utmanande.

Coachklient

Jag är så glad över de här tillfällena i coachning för stöd i min förändringsprocess. Jag kan se att jag kommit en bra bit på väg, samtidigt som jag ser att jag behöver göra några strategier framåt för att behålla mina goda vanor och de framsteg jag gjort.

Att få bolla mina tankar med min coach, få hennes frågor och uppmuntran har varit en mycket god hjälp för mig. Så tacksam för dessa coachtillfällen!

Coachklient

Min coach är väldigt professionell och förtroendegivande. Hon är en god lyssnare och min känsla är att hon har lätt att sätta sig in i min situation.

Coachens styrkor – att uppmuntra och peppa och skapa en tro på att det går att hitta lösningar. För mig har det varit till jättestor hjälp för att jag ska orka och våga ta nästa steg och nästa steg.

Coachklient

Jag är väldigt TACKSAM för att jag fick förmånen att bli coachad. Det har bidragit till att jag har kunnat ta nya steg och utvecklas personligen. Jag har fått insikter om mig själv som har varit betydelsefulla och som jag kommer bära med mig. Coachingen har även bidragit till att jag känner mig mer utrustad att stötta andra i min omgivning som vill anförtro sig och samtala med mig.

Min coach har varit den perfekta coachen för mig. Hennes ödmjukhet, positivitet och engagemang att lyssna har gett mig mod att öppna mig. Hon har också på ett lagom sätt pushat mig att våga ta nya steg, vilket har utvecklat mig. Stort TACK till Emmeli!

Coachklient

Min coach är närvarande, uppmuntrande och har trott på mig. Hon har varit ett mycket bra stöd för mig!

Coachklient

Jag är så tacksam över de här träffarna vi haft! Visst, mycket är ju tankar som jag redan haft, men det är ju lite grejen med coachning: att man ska få stöd i att hitta tankar, ordna upp tankar, identifiera mål och delmål för att hitta nästa steg att ta. Jag tycker att det är otroligt värdefullt och det har hjälpt mig att driva verksamheten framåt – även om det är en lång bit kvar.

Coachklient

PASSA PÅ! GÅ CERTIFIERINGEN UNDER DIN ULA-TID
BLI CERTIFIERAD COACH

Få certifieringen till och företagsutbildningen till halva priset i samband med att du går ULA.

COACHCERT

9970 kr


 • Undervisning och kurslitteratur av Emmeli enligt ICF-standard
 • Arbetsblad, mallar och verktyg att använda dig av som coach
 • Praktisk coachning, finslipning och feedback
 • Certifiering efter uppfyllda mål
 • Inbjudan till: Konferens med galamiddag

Varför bli certifierad coach och hur det kan bidra på alla områden av livet

Att ha det coachande förhållningssättet och vara certifierad coach hjälper dina relationer till din partner, dina barn, dina föräldrar, dina syskon och dina vänner.

Det är också en otrolig tillgång i din profession oavsett vad du har för roll eller yrke eller vad du ämnar jobba med framöver. Så förutom att du kan tillgodose ytterligare en titel och en profession till ditt CV så behöver du inte jobba som coach nu om det inte är din ambition, men du kan jobba som det nu eller senare.

En coach som coachar andra att ta sig från ett nuläge till det de längtar efter och drömmer om, oavsett om det är deras personliga eller professionella mål. Det coachande förhållningssättet går att applicera på allt.

Däremot kan du ha erfarenheter, kunskaper och passion för olika områden som hälsa, äktenskap, föräldraskap, relationer, livet, ledarskapet, företagande, trosfrågor eller själen som gör att du specialiserar dig inom områden som gör att människor hittar till just dig med sina specifika problem och drömmar.