INTERAKTIV COACH- OCH LEDARSKAPSUTBILDNING

FÖR DIG SOM VILL LEVA 
ETT STÖRRE  LIV! 

Lär dig konsten att leda dig själv och andra när du har en passion för livet, visionen och dina människor. 

Unik i sitt slag

En omfattande ledarskapsutbildning byggd för hela människan för att växa och ta steg i ditt liv och kallelseuppdrag. Unik i sitt slag går den igenom utvald-metodens 6 nycklar som du lär dig att bemästra. 

Börja se resultat direkt!

Gör dig redo att aktivera dina gåvor, träna dina tankar och lev det liv du är kallad till. Metoden ger handfasta verktyg du kan arbeta med steg för steg för att både utmana och inspirera dig att nå ditt syfte och din potential. 

Bli förVandlad!
Eliminera rädsla och minska överväldigande känslor som stress... Lås upp en attityd av överflöd så att du kan ta emot allt som är dig givet, det du hittills arbetat så hårt för och istället arbeta i Skaparens kraft! 

Din största rädsla som ledare är att inte få människor med på tåget

Utan en framgångsrik metod är det precis vad som händer.  När du gissar hur du ska få människor att se det du ser. 

 • Du oroar dig konstant att det du har nu inte ska räcka 
 • Du slösar tid och pengar på strategier som inte fungerar 
 • Du känner dig som en rörig ledare som inte har allt på plats.   

… och det betyder noll arbetslivsbalans, konstant oro över att du inte har det som krävs, och att du slösar bort din tid genom att försöka göra miljontals saker för att växa dig trygg och säker i ditt uppdrag när det redan finns en fungerande plan som kommer att fungera för dig också.

Utvald Ledare Akademi är handfast och effektiv och ger dig det du behöver i raketfart. Du kan börja praktisera det i ditt liv och ledarskap från dag 1.  Utvald Ledare Akademi är en utbildning för ledare som är seriösa med att implementera en plan för att låta växa i sitt kall och de människor de fått mandat att leda. För multiplikation på alla områden!  

       Har du frågor? Kontakta oss

Upplev en förvandling som aldrig förr med Utvald Ledare Akademi framgångsrika 3-etappsmodell:


ETAPP 1

AKTIVERA GÅVOR
& KALLELSE

I ETAPP 1 kommer du att återställa ditt liv och släppa det som har hållit dig tillbaka från att ha den påverkan och det liv du längtar efter. Du kommer att gå härifrån med hejdlös energi och engagemang att fullfölja Guds stora drömmar med ditt liv!

Aktivera din ledarskapspotential och fördjupa din relation med Gud. Ett förvandlat liv och ledarskap börjar med en nära relation med Jesus och en djupare förståelse för din identitet och syfte i Kristus.

Gå med i dag och påbörja din förvandlingsresa!

ETAPP 2

GENOMBROTT I TANKAR
& EGENVÄRDE

I ETAPP 2 krossar du allt som inte fungerar för dig. Du kommer att omdefiniera hur du "dyker upp" i världen och upptäcka hur du kan arbeta från en ny plats av möjlighet. Lämna det förflutna bakom dig och gå in i din framtid som en kraftfull ledare.

Accelerera din yttre förmåga till tid, målsättning och effektiv kommunikation, och inre processer som självkärlek, stärka andra och bryta igenom dina rädslor. Uppnå fantastiska resultat på kort tid.

Gå med och väx personligt och professionellt idag!  

ETAPP 3

PRAKTISERA FRAMGÅNG
& PÅVERKAN

I ETAPP 3  kommer du landa din kommunikation även med de svåraste människorna i ditt liv. Utveckla din ledarröst för att påverka positiv förändring hos andra och dig själv. Du avslutar det du påbörjar, använder dina gåvor till glädje för Gud, dig själv, och andra.

Påverka genom att leva som du lär,  knyt ihop det arbete du gjort hittills som gör att du kommer att fortsätta bibehålla det framåt i den strategiska helhetsplan du nu har utvecklat.
 
Inta din unika plats i ditt liv och uppdrag!

NÄSTA STEG
ETAPP 4 - CERTIFIERING + COACHNING
När du gått utbildningen och är insatt i nycklarna kan du välja till att bli certifierad kallelsecoach och leda andra genom dessa nycklar. Du får då möjlighet att tränas och utbildas i coachning 1 till 1 och i grupp för att sedan få ditt certifikat som coach och ledare för grupper inom, utanför och genom vår plattform. Du får också möjligheten att tränas i digitalt entreprenörskap så att du kan marknadsföra och sälja din tjänster. Det här är ett konkret sätt i hur du kan coacha och bidra till andra genom dessa nycklar om det är vad du vill och känner dig manad till när du är där.

Fortsätt - MOMENTUM LEDARSKAP
När du gått ur årsprogrammet kommer du bli inbjuden och få möjlighet att fortsätta tillsammans med andra som gjort samma resa för att bibehålla ditt momentum, stretchas, sätta nya mål utifrån visionen, praktisera våra sex nycklar och det ledarskap du nu fått fatt i så att du upprätthåller ditt sätt att leva och leda med likasinnade även efter året gått. Vi firar varandras segrar, ber och bär varandra i motgång.

I slutet av det här programmet kommer du ha
Utvald-metodens sex nycklar på plats.

01.

stärkt ditt egenvärde


Bli trygg och säker i din identitet, grunden till hela kallelseuppdraget. Du slutar ifrågasätta vem du är, ditt värde och är du med full kraft.

02.

hittat dina människor


Upptäck de människor du ska omge dig med, de du är här för att bistå, och de du ska kroka arm och bygga team med som ger dig draghjälp framåt.

03.

aktiverat dina gåvor


Utvecklat och aktiverat alla dina gåvor och satt dem i funktion mot visionen. Du vet vad, när, vem och varför du ska använda dem till din och andras glädje.

04.

fått fatt i din vision


 Med tydlig klarhet vet du vart du ska, oavsett om du glömt bort hur man gör, saknar resurserna eller är en drömmare som inte kommer till skott. 

05.

tränat dina tankar


 Du har fått förmågan att få syn på och kan bryta igenom hinder, skifta perspektiv, som gör dig motståndskraftigt i de steg du tar framåt.

06.

skapat framgång


Du har en tydlig helhetsplan, och allt du behöver för att skapa framgång för Guds rike genom ditt liv, dina människor och din kallelse, allt det som ger dig glädje. 

Det här är vad du får när du säkrar din plats
under denna begränsade period:

6 implementeringsmoduler

... som bokstavligen visar dig ALLT du behöver för att förvandla dina gåvor till en skörd som blomstrar och bär frukt och som blir till välsignelse på alla områden.

Ta fasta steg mot din vision

... se till att du inte längre gör saker på omogen mark, du vet istället vilka steg du ska ta, på effektivast och bästa möjliga sätt för stadiga steg direkt mot visionen.

Ledarskap på nästa nivå

... för ditt liv, dina gåvor och det uppdrag som Gud gett dig att förvalta och förmera. Gör ditt liv till en lovsång till Honom, till glädje för dig och andra. Låt människor se Skaparen genom dig.

En komplett helhetsplan

... för varje etapp går vi igenom nycklarna utifrån ett djupare perspektiv av ledarskap och andligt självförtroende. Steg för steg får du din kompletta och unika helhetsplan, allt du behöver för ditt kall.

Utvald Ledare Akademi

Självklart vill du välja rätt utbildning för dig... Och välja den som bidrar till störst förvandling från början. Så nöj dig inte med mindre än den bästa!

 Två terminer, ca tre månader per etapp. Ca två liveträffar i månaden med utbildning, gruppcoachning och hemuppgifter. Investering i tid ca 10-16 timmar i månaden.

Välj betalningsalternativ

Coach- och utbildningsprogram, 9 mån,
för ditt liv och din kallelse.
Betala enkelt allt på en gång.

25 000 kr


SEK inkl. moms.

 • Undervisning
 • Uppgifter
 • Gruppcoaching
 • Team
 • Bonusar
 • Diplomerad i ledarskap

Coach- och utbildningsprogram, 9 mån,
för ditt liv och din kallelse.
Dela upp din betalning i sex månader.

4350 kr

SEK inkl. moms.

 • Undervisning
 • Uppgifter
 • Gruppcoachning
 • Team
 • Bonusar
 • Diplomerad i ledarskap

LED DIG SJÄLV ATT ta steg i din kallelse med tre enkla steg...

STEG 1

säkra din plats


Vi litar på att Gud kallar de personer som ska ingå i varje programomgång. Du säkrar din plats genom ditt köp. 

STEG 2

kursstart


Kursen är 100 % onlinebaserad. Du får studiematerial genom kursportalen och vi ses via Zoom vid våra träffar. Inga förkunskaper behövs!

Tre etapper under ett år: undervisning, självstudie, uppgifter, gruppcoachning & fördjupning. 

STEG 3

EXAMEN


Efter detta interaktiva och upplevelserika ettårsprogram är det dags att fira framstegen av den förvandling du sett. Med dig på din resa framåt har du nu viktiga verktyg, strategier, nytt mindset och en tydlig plan framåt för att våga ta trygga steg i just din kallelse. 

Den här världen behöver ledare som dig! Ledare som får andra att växa.

Självklart vill du välja rätt utbildning för dig... Och från början välja den som bidrar till störst förvandling.
Så nöj dig inte med mindre än den bästa! 

 • Den första och största ledarskapsutbildning med syfte att förena din person och profession med steg i kallelsen på kristen grund i Sverige.
 • Baserat på bibliska principer, erfarenhet och det bästa av tre stora internationella och nationella coach- och ledarutbildningar.
 • Tillgång till ytterligare ett år av grundprogrammet, en omfattande utbildning med en välbeprövad metod och kartläggning.
 • Liveklasser för implementation som stärker ditt ledarskap, håller ditt löfte till dig själv och bryter igenom hinder som håller dig tillbaka. 
 • Den enda utbildning i sitt slag och på svenska! Som gynnar såväl din hälsa, dina relationer och ditt kall. Alla de sammanhang du rör dig i.

Lyssna inte bara på oss:

Vem säger det bättre om inte de som gått coach- och ledarskapsutbildningar hos oss tidigare?

Jag har lärt mig att bli mer strukturerad och fokuserad för att nå mina mål och att arbeta i vila, våga prioritera bort saker som stjäl energi.

Jeanette L, Företagare och ministryledare

Jag har lärt mig nycklar för att bibehålla passionen i mitt ledarskap,  nya perspektiv, ansvar och att jag är en förebild som får leda andra.

Noomie E, Företagare och församlingsledare

"Jag fått en trygg framtidstro med förvissningen att jag just nu är på rätt plats, och att Gud har spännande saker på gång för mig framöver.!"

Elisabeth L, Företagare och församlingsledare

 Vem är det här för?

Utvald Ledare är för dig som: 

 • Är en formell eller informell ledare som älskar att bidra till andra men du vill så väl att du nästintill blir sjuk på kuppen. Du vill bryta igenom det sättet att vara/ leva agera på.
 • Är en entreprenör som har jobbat riktigt hårt men inte har "slagit igenom" ekonomiskt. Du är redo att sluta dunka huvudet i väggen och äntligen slå dig fri och GÖRA DET som behövs för att bryta igenom i Jesu namn!
 • Är en som vill visionera med Gud över de drömmar Han gett dig och ta steg i din kallelse. Du känner dig trött och frustrerad på att livet snurrar på utan riktning eller mål och  du övertygad om att det finns mer.

 Känner du igen dig i en eller flera, då är du på rätt plats!

Utvald Ledare ger dig nycklarna, verktygen, motivationen och ett oöverträffat stöd på din resa mot att skapa ditt bästa liv och ta steg mot den dröm och kallelse Gud gett dig. Och jag ska visa dig hur.

Men överallt annat...

Utvald Ledare Akademi kommer att ge dig ett andligt självförtroende och ett inre ledarskap som gör att du håller i och håller ut, växlar upp och skapar framgångsrika steg, gå från att byta ut tid för pengar och istället ge dig friheten att välja hur du arbetar, för vem och varför.

 "Jag har fått flera pusselbitar som stärker mig som människa att bli mitt bättre jag. Utbildningen har gett mig nya viktiga insikter, som att höra andra och själv dela mina tankar högt med andra. Vill du stärka dig själv och din gudstro så är det här för dig."

Jenny I – Lärare

 "Utbildningen har gett mig mod att ta nya steg mot min längtan.  Ta del av varandras erfarenheter och värdefull coachning från Emmeli. Det här är för dig som vill komma vidare, utmana dig själv att öppna nya dörrar och våga ta nya steg i din kallelse."

Helene S – Specialistsjuksköterska

 "Med ULA har jag insett att det finns inga genvägar om jag vill växa och komma vidare i min kallelse. Jag behöver vara beslutsam. Mest uppskattade jag att bli utmanad i att ta mitt uppdrag på allvar och mina kurskamraters mod att vara sårbara.

Anna E – Musiker och Socialarbetare

"Utbildningen har lett till att min karaktär har slipats rejält och gett en djupare insikt om vem jag är. Med mig har jag en plan, vänner för livet och nya kontakter. Emmeli som kursledare är ödmjuk, passionerad, pålitlig och kompetent. Innehållet har varit till stor nytta.

Priset för utbildningen är inte en bråkdel av hur mycket valuta jag fått för dessa pengar.

Jeanette
Företagare, föreläsare & andlig ledare
(Deltog i föregångaren av denna kurs)

Var den du är, väx i ditt kall och följ drömmen i ditt hjärta. Ta din plats och ta steg mot din framtid.