INTERAKTIV COACH- OCH LEDARSKAPSUTBILDNING FÖR DIN PERSON & PROFESSION

FÖR DIG SOM VILL LEVA 
ETT STÖRRE  LIV! 

Lär dig konsten att leda dig själv och andra när du har en passion för livet, visionen och dina människor. 

Unik i sitt slag

En gedigen ledarskapsutbildning byggd för hela människan för att växa och ta steg i ditt liv och kallelseuppdrag.

Unik i sitt slag går den igenom utvald-metodens 6 nycklar som du lär dig att bemästra, genvägen till att leva ditt liv fullt ut på alla områden.

se resultat direkt!

Gör dig redo att aktivera dina gåvor, träna dina tankar och lev det liv du är kallad till.

Metoden ger handfasta verktyg du kan arbeta med steg för steg för att både utmana och inspirera dig att nå ditt syfte och din potential.

Bli förVandlad!
Få ett helt nytt sätt att se, som skapar frihet och glädje. Så att du kan ta emot allt som är dig givet, det du hittills arbetat så hårt för och istället för att kämpa i egen kraft, arbeta i Skaparens! 

Eliminera rädsla och minska stress och överväldigande känslor.

Din största rädsla som ledare är att inte få människor med på tåget

Utan en framgångsrik metod är det precis vad som händer.  När du gissar hur du ska få människor att se det du ser. 

 • Du oroar dig över att det du har nu inte ska räcka till dit du ska framåt
 • Du har sett att det går åt tid och pengar på strategier som inte fungerar
 • Du känner dig ibland som en ledare som inte har allt på plats

… och det betyder att den där arbetslivsbalansen inte alltid är på plats, att du ibland känner oro över att du inte har det som krävs, och att risken är att du slösar bort dyrbar tid som du egentligen hade kunnat leda någon annan till att göra mycket bättre. Kanske känner du också frustration över att du med det du vet hittills, de kunskaper och erfarenheter du samlat på dig ändå kan känna dig som en bluff eller att du fått en vision som just nu känns för stor för dig att ta dig an. Då vill jag säga att det finns en metod som kommer att fungera för dig också.

Utvald Ledare Akademi är handfast och effektiv och ger dig det du behöver i raketfart. Du kan börja praktisera det i ditt liv och ledarskap från dag 1.  Utvald Ledare Akademi är en utbildning för ledare som är seriösa med att implementera en plan för att låta växa i sitt syfte och de människor de fått mandat att leda. För multiplikation på alla områden!  

       Har du frågor? Kontakta oss

 Vem är det här för?

Utvald Ledare är för dig som: 

 • Är en formell eller informell ledare som älskar att bidra till andra men just nu känns det som att det tar alldeles för mycket kraft och tid från dig. Du är övertygad om att det finns ett bättre sätt och vill få fatt i det.
 • Är en entreprenör som har jobbat riktigt hårt men inte har "slagit igenom" ekonomiskt. Du är redo att sluta dunka huvudet i väggen och äntligen slå dig fri och GÖRA DET som behövs för att bryta igenom!
 • Är en som vill visionera över ditt verkliga syfte, utforska dina drömmar och ta steg i ditt livs kall. Du är redo att lämna frustration och trötthet till  ett liv och arbete med riktning, passion och mål som gör verklig skillnad. 

 Känner du igen dig i en eller flera, då är du på rätt plats!

Utvald Ledare ger dig nycklarna, verktygen, motivationen och ett oöverträffat stöd på din resa mot att skapa ditt bästa liv och ta steg mot den dröm och kallelse som planterats i dig. Och jag ska visa dig hur.

Men överallt annat...

Utvald Ledare Akademi ger dig ett starkt andligt självförtroende och ett inre ledarskap som gör att du uthålligt löper ditt lopp, växlar upp och skapar den framgång du vill se. Du går från att byta ut tid för pengar och får istället friheten att välja hur, för vem och varför du arbetar.

Upplev en förvandling med vår framgångsrika
3-etappsmodell i Utvald Ledare Akademi:


ETAPP 1

AKTIVERA GÅVOR
& KALLELSE

I ETAPP 1 kommer du att återställa ditt liv och släppa det som har hållit dig tillbaka från att ha den påverkan och det liv du längtar efter. Du kommer att gå härifrån med hejdlös energi och engagemang att fullfölja Skaparens stora drömmar med ditt liv!

Aktivera din ledarskapspotential och fördjupa din relation med Gud, Skaparen. Ett förvandlat liv och ledarskap börjar med en nära relation och en djupare förståelse för din identitet och ditt syfte.

Gå med i dag och påbörja din förvandlingsresa!

ETAPP 2

GENOMBROTT I TANKAR
& EGENVÄRDE

I ETAPP 2 krossar du allt som inte fungerar för dig. Du kommer att omdefiniera hur du är i världen och upptäcka hur du kan arbeta från en ny plats av möjligheter. Lämna det förflutna bakom dig och gå in i din framtid som en kraftfull ledare.

Accelerera din yttre förmåga till tid, målsättning och effektiv kommunikation, och inre processer som självkärlek, skifta perspektiv, stärka andra och bryta igenom hinder. Uppnå fantastiska resultat på kort tid.

Gå med och väx personligt och professionellt idag!  

ETAPP 3

PRAKTISERA FRAMGÅNG
& PÅVERKAN

I ETAPP 3  kommer du landa din kommunikation även med de svåraste människorna i ditt liv. Utveckla din ledarröst för att påverka positiv förändring hos andra och dig själv. Du avslutar det du påbörjar, använder dina gåvor till glädje för Skaparen, dig själv, och andra.

Påverka genom att leva som du lär,  knyt ihop det arbete du gjort hittills som gör att du kommer att fortsätta bibehålla det framåt i den strategiska helhetsplan du nu har utvecklat, allt det som ger dig glädje.
 
Inta din unika plats i ditt liv och uppdrag!

NÄSTA STEG
ETAPP 4 - CERTIFIERING + COACHNING
När du gått utbildningen och är insatt i nycklarna kan du välja till att bli Certifierad Coach och leda andra genom dessa nycklar i det coachande hantverket. Du får då möjlighet att tränas och utbildas i coachning 1 till 1 och i grupp för att sedan få ditt certifikat som coach och ledare för grupper inom, utanför och genom vår plattform.

Du får också möjligheten att tränas i digitalt entreprenörskap så att du kan utveckla ditt kall till en lönsam och hållbar profession. Det här är ett konkret sätt i hur du kan coacha och bidra till andra genom dessa nycklar om det är vad du vill och känner dig manad till när du är där. Med tre nivåer av support är vi med dig från start och så länge du vill.

Så här säger några av de kvinnor som går Utvald Ledare! 

Var de var och varför de valde Utvald Ledare, vad den ger och vad de ser som möjliga steg framåt efter utbildningen.

Det här är vad du får när du bokar din plats

6 implementeringsmoduler

... som bokstavligen visar dig ALLT du behöver för att förvandla dina gåvor till en skörd som blomstrar och spirar och som blir till multiplikation på alla områden.

Ta fasta steg mot din vision

... se till att du inte längre gör saker på "omogen" mark, du vet istället vilka steg du ska ta, på effektivast och bästa möjliga sätt för stadiga steg direkt mot visionen.

Ledarskap på nästa nivå

... för ditt liv, dina gåvor och det uppdrag som du fått att förvalta och förmera. Gör verklig skillnad genom ditt liv med glädje och passion för dig och andra. Låt människor se Skaparen genom dig.

En komplett helhetsplan

... för varje etapp går vi igenom nycklarna utifrån ett djupare perspektiv av ledarskap och andligt självförtroende. Steg för steg får du din kompletta och unika helhetsplan, allt du behöver för att fullborda ditt syfte.

Utvald Ledare Akademi

Du vill välja rätt utbildning för dig. Den som bidrar till störst förvandling från start och som bidrar de människor du möter och generationer framåt. Det är vad vi har paketerat och skapat med den här utbildningen.

9 månader, tre etapper med träning och coachning live ca 2x2h per månad, inspelad undervisning, reflektion- och övningsuppgifter. Rek tid för utbildningen ca 10-16 h/mån.

Investering: 24 970 kronor inkl. moms med möjlighet till att dela upp via kort eller faktura. En utbildning som kan finansieras av arbetsgivare, privat eller bidrag.

Nästa utbildningsstart 27 februari 2024 

Så här går du med i utvald ledare akademi

STEG 1

BOKA DIN PLATS


Klicka på boka din plats, investera i hela, delar eller lägg en handpenning till nästa omgång.

STEG 2

FÅ KALLELSE TILL KURSSTART


När du bokat din plats kommer du få ett mail med  kallelse till kursen som är 100 % onlinebaserad. Du får studiematerial genom kursportalen och vi ses via Zoom vid våra träffar. Inga förkunskaper behövs!

STEG 3

upplev förvandlingen


Vid fullföljda etapper tar du examen och får möjlighet till både diplomering och certifiering. Du kommer gå härifrån med verktyg och resurser som du kan fortsätta använda personligt och professionellt.

Den här världen behöver ledare som dig! Ledare som får andra att växa.

 • Den första och största ledarskapsutbildning med syfte att förena din person och profession med steg i kallelsen utifrån Skaparens perspektiv.
 • Baserat på bibliska principer, erfarenhet och det bästa av tre stora internationella och nationella coach- och ledarutbildningar.
 • En omfattande utbildning med en välbeprövad metod och kartläggning, där du blir diplomerad ledare av ledare och möjlighet till certifierad coach.
 • Liveklasser för implementation som stärker ditt ledarskap, håller ditt löfte till dig själv och bryter igenom hinder som håller dig tillbaka. 
 • Den enda utbildning i sitt slag och på svenska! Som gynnar såväl din hälsa, dina relationer och ditt arbete. Alla de sammanhang du rör dig i.

Så här säger fler av våra tidigare studenter:

Vem säger det bättre om inte de som gått coach- och ledarskapsutbildningar hos oss tidigare?

Jag har lärt mig att bli mer strukturerad och fokuserad för att nå mina mål och att arbeta i vila, våga prioritera bort saker som stjäl energi.

Jeanette L, Företagare och ministryledare

Jag har lärt mig nycklar för att bibehålla passionen i mitt ledarskap,  nya perspektiv, ansvar och att jag är en förebild som får leda andra.

Noomie E, Företagare och församlingsledare

"Jag fått en trygg framtidstro med förvissningen att jag just nu är på rätt plats, och att det är spännande saker på gång för mig framöver!"

Elisabeth L, Företagare och styrelseledamot

Så här säger några av de kvinnor som går Utvald Ledare! 

Var de var och varför de valde Utvald Ledare, vad den ger och vad de ser som möjliga steg framåt efter utbildningen.

 "Jag har fått flera pusselbitar som stärker mig som människa att bli mitt bättre jag. Utbildningen har gett mig nya viktiga insikter, som att höra andra och själv dela mina tankar högt med andra. Vill du stärka dig själv och din Gudstro så är det här för dig."

Jenny I – Lärare

 "Utbildningen har gett mig mod att ta nya steg mot min längtan.  Ta del av varandras erfarenheter och värdefull coachning från Emmeli. Det här är för dig som vill komma vidare, utmana dig själv att öppna nya dörrar och våga ta nya steg i din kallelse."

Helene S – Specialistsjuksköterska

 "Med ULA har jag insett att det finns inga genvägar om jag vill växa och komma vidare i min kallelse. Jag behöver vara beslutsam. Mest uppskattade jag att bli utmanad i att ta mitt uppdrag på allvar och mina kurskamraters mod att vara sårbara.

Anna E – Musiker och Socialarbetare

"ULA har bidragit till att jag börjat reflektera över saker hos mig själv och som ledare och jag kan nu se att jag blivit bättre på att sätta gränser och göra det som är viktigt på riktigt."
Deltagare i ULA

"Innan ULA kände jag en stark längtan efter något mer. ULA har bidragit med en färdriktning på min inre resa, upprättat gamla sår. Nyfikenhet på tiden framför mig kittlar mer, och jag ler bara jag tänker på den. Att mer målmedvetet göra skillnad för andra människor, utan att göra slut på mig själv."
Deltagare i ULA

"Innan ULA stretade jag på för mycket i egen kraft i mitt arbete såväl som privat och kände mig ofta kraftlös och emellanåt även bitter i sinnet. Jag satte mig själv längst ner i prioriteringsordning. ULA har bidragit till att jag ser möjligheter för mig och min familj som jag inte gjort tidigare och jag är fullt villig att fortsätta ta steg i att släppa det som hållit tillbaka. Jag ser fram emot att börja ta emot klienter igen."
Deltagare i ULA

"ULA har bidragit till att jag vågat gå utanför min komfortzon i allt jag vill göra. Jag har blivit frimodigare i mitt sätt att uttrycka mig. Vara mer äkta och genuin så att jag attraherar rätt personer in i mitt liv. Nu kan jag se att det är möjligt att övervinna min egen rädsla och ta steg framåt i min bestämda riktning."
Deltagare i ULA

"ULA har bidragit till att jag fått nya insikter om mig själv, börjat öppna mina ögon om vem jag är och vad mitt kall är utifrån mina gåvor och erfarenheter. Nu kan jag se att jag äntligen kommer få allt klart för mig, vad jag ska arbeta med och försörja mig på."
Deltagare i ULA

"ULA har bidragit till att jag har lärt mig se hur jag vill leva. Det har också lärt mig nya viktiga insikter till livet och vem jag är som person. Att lyfta blicken. Jag ser nu att jag vågar göra mer obekväma saker och bli mer öppen och stretcha mig och bidra mer till andra."
Deltagare i ULA

"Utbildningen har lett till att min karaktär har slipats rejält och gett en djupare insikt om vem jag är. Med mig har jag en plan, vänner för livet och nya kontakter. Emmeli som kursledare är ödmjuk, passionerad, pålitlig och kompetent. Innehållet har varit till stor nytta.

Priset för utbildningen är inte en bråkdel av hur mycket valuta jag fått för dessa pengar.

Jeanette
Företagare, föreläsare & ledare
(Deltog i föregångaren av denna kurs)

Få prospekt och gör en intresseanmälan och få en inbjudan när vi öppnar upp nästa omgång! 

Det sista vi vill är att du ska se att pengar är ditt hinder, utan att du ser det här som en investering för livet, ditt liv men också andra människor i generationer framåt. Är du anställd – är det här en investering även för din arbetsgivare. Är du din egen chef som företagare, är det samma där. Våra tidigare deltagare har varit fantastiskt kreativa i att skapa möjligheter för dem att kunna gå den här utbildningen och kanske är det dem som gjort störst "uppoffring" som också sett de största genombrotten. Anmäl ditt intresse och få prospekt om utbildning och få idéer till finansieringsmöjligheter.

Var den du verkligen är, väx i ditt kall och bli ledaren som påverkar och få med sig andra.
Ta din plats och ta steg mot din framtid.