65093716

DAGAR • TIMMAR • MINUTER • SEKUNDER KVAR 

2-DAGARS KONFERENS MED GALAMIDDAG
FÖR BEGYNNANDE OCH ETABLERADE LEDARE OCH FÖRETAGARE

VIP: MOMENTUM

EN BUSINESSKONFERENS FOKUSERAT PÅ ATT DRIVA HÅLLBAR TILLVÄXT GENOM ATT LEDA MED HJÄRTAT
OCH VÄXA TILLSAMMANS, NÄTVERKA MED FÖRÄNDRINGSSKAPARE OCH BANBRYTARE!

TA DIN VISION TILL VERKLIGHET


13-14 september 2024 

keynote speakers OCH EXPERTER
ovärderliga nätverkstillfällen
3-rätters galamiddag med mingel

Önskar du en kraftfull kickoff som förenar nya idéer & kollegor med driv som du? 

DÅ  ÄR DEN HÄR KONFERENSEN DIN BÄSTA INVESTERING FÖR DIG OCH DIN ORGANISATION 

Är du en ledare, chef eller företagare, ny eller etablerad, med ansvar för människor och ekonomi och du vill leda ditt liv och arbete på bästa sätt och möta andra med samma vision. För helt ärligt, ibland kan det kännas rätt ensamt att vara så driven och tänka så stort som du gör.  Då är det här konferensen för dig!

Årets ledarskaps- och företagskonferens kommer låsa upp din fulla potential för att "skapa ditt livsarv" i din ekonomi, påverkan och syfte!

KICKOFF!  VIP:Momentum ledarskapskonferens för framgång i din vision!

Nätverk och ledarskap kan vara breda i både kunskap, bransch och ålder och precis som våra lokala nätverk så är det också det som konferensen ser som styrka när den gemensamma nämnaren också är passionen, drivet och visionen tillsammans med att vilja växa och bidra till varandra!

KICKOFF för kompetensutveckling, inspiration och nätverkande!
Vill du inta din plats vid bordet med andra som vill lyfta sig ut ur det traditionella sättet att leda och driva? Vill du ligga i framkant med det sätt som skapar innovation, inspiration och konkurrenskraft framåt?

Start fredag 13 september kl 9.00 
Avslut lördag 14 sept ca kl 17.00

KOM MED OSS TILL HOTELL HÖGLAND I NÄSSJÖ I SEPTEMBER!

Keynote Speakers

Lyssna till riktigt framgångsrika föreläsare och ta del av deras absolut viktigaste nycklar som lett till den framgång de nått och hur du kan använda dig av strategierna. Vad sägs om att lyssna till årets VD och stjärnentreprenör? Snart kommer vi avslöja mer om vilka de är!
Fokus kommer att ligga på:

 • Personlig ledarskapstillväxt
 • Varumärke och sälj
 • Expansion och team
 • Livsvision och syfte

VÅRA KEY NOTE SPEAKERS

PERNILLA RAMSLÖV

Vilka avgörande förmågor som behövs i bolagsbyggande

Det är i tuffa tider som ledarskapet sätts på prov, men det är också då som ledarskapet behövs som allra mest!

Vi lever i en tid av stor förändring och geopolitisk instabilitet, där teknikutvecklingen går snabbare än någonsin och klimatförändringarna kräver nytänkande och innovation. Det är i tuffa tider som ledarskapet sätts på prov, men det är också då som ledarskapet behövs som allra mest!

 I denna föreläsning kommer Pernilla berätta vilka förmågor som hon tror är avgörande i ledarskapet och hur hon applicerat dessa i sitt eget bolagsbyggande.

Vilken typ av mod krävs i en föränderlig värld?

Hur kan vi ta ansvar för våra medarbetare och omvärld och samtidigt skapa affärsnytta? Hur kan kärlek vara det bästa receptet för att skapa framgångsrika bolag? Det och mycket mer kommer vi att få svar på i denna inspirationsföreläsning.
____________

Pernilla Ramslöv är serieentreprenör med mer än 25-års erfarenhet som ledare. Idag är hon VD och grundare av NOX Consulting, ett konsultbolag för egenföretagare inom IT. Med 3000 kvalitetssäkrade konsulter i nätverket bidrar NOX varje dag till att leverera rätt kompetens och personlighet till rätt uppdrag.

Pernilla är även initiativtagare till CIOCO2, ett nätverk för beslutsfattare inom IT med syfte att medvetandegöra klimateffekten av digitalisering och skapa förutsättningar för att hjälpa företag och organisationer att bygga en hållbar IT-miljö.  

Som medlem i 17-nätverket, för Sveriges mest framgångsrika kvinnliga entreprenörer, driver hon även frågan om att ge kvinnor rättvisa förutsättningar att utveckla sina företag. Hon har blivit utnämnd till Näringslivets Mäktigaste Kvinnliga Entreprenör (2019 och 2021), Årets VD (2019) och Årets Kvinnliga Stjärnskott för EY Entrepreneur of the Year (2019), Årets Superhjältinna (2023), Founder of the Year (2024), European CEO, kategori i IT-bolag (2024).

Pernilla är dessutom en energiboost som verkligen brinner för innovation, hållbarhet och entreprenörskap. Pernilla är även oberoende styrelseledamot i Intea AB sedan 2021 och Foxway sedan 2023.

Ta tillfället i akt att möta och lära av henne, och ställa dina frågor på plats.

Serieentreprenör med en rad utmärkelser som Näringslivets Mäktigaste Kvinnliga Entreprenör, Årets VD och Årets Kvinnliga Stjärnskott, Årets Superhjältinna.

JAN LILJERO

Vill du gå långt gör det tillsammans med andra

Avgörande för att navigera livet, karriären, sitt entreprenörskap och sin organisation

– Självledarskapets kraft: Det finns ett starkt samband mellan att kunna leda sig själv och att kunna leda andra. Vi fördjupar oss i pelarna för ett kraftfullt och harmoniskt självledarskap som styrkor, blindspots, värderingar, motton, ledningsprinciper, kompassriktning och lärande.

– Mejsla fram den strategiska skärpan – hur skall du annars kunna bli en vinnare? Alla är överens om att strategisk skärpa är nödvändig. Du kan inte vara bäst på allt. Du måste vara tydlig och kunna visa på värdeskapandet. Vad är det som gör att så många inte kommer till insikt om vad man ”kan bli bäst på” och varför tenderar många affärsplaner att tappa kraft i genomförandet? Du får konkreta nycklar för att mejsla fram strategisk skärpa och koppla dessa till långsiktiga mål och fokusområden.

– Vill du gå långt gör det tillsammans med andra Att bygga en hjärntrust av kloka och pålitliga rådgivare och stödpersoner, kan vara avgörande för att navigera livet, karriären, sitt entreprenörskap och sin organisation. Vi fördjupar oss i vad som krävs för att bygga ett värdeskapande professionellt nätverk, en mentorsrelation, ett advisory board eller en styrelse.

– Framgångfaktorer för ett vinnande ledarskap Vi fördjupar oss i sambandet mellan vision och struktur, lärande och utvecklingskraft, självledarskap och respekterad ledare, mål, strategier och genomförande. Du får exempel och konkreta verktyg hur du kan jobba med de olika sambanden.

_________

Jan Liljero är Styrelseproffs, coach och mentor. Grundare av EGN Sverige - Sveriges marknadsledande chefsnätverk för kunskapsutbyte som fått utmärkelsen Superföretag och har rankats som ett av Europas kulturstarkast bolag av Great Place to Work.

Han tror att lärande och utvecklingskraft har ett starkt samband och att förmågan att leda sig själv och att vara en god ledare går hand i hand. Han tror också att mål och strategier stödjer en långsiktig kompassriktning och tror att vinnarna är de som fokuserar på genomförande.

Jan brinner för att se människor växa i självledarskap, långsiktighet och att utveckla genuin kultur.

Ta tillfället i akt att möta och lära av honom, och ställa dina frågor på plats.

Styrelseproffs, coach och mentor som fått utmärkelsen Superföretag och har rankats som ett av Europas kulturstarkast bolag av Great Place to Work.

VÅRA EXPERTER PÅ PLATS

EMMELI AHLANDER

Coach, utbildare, mental PT och grundare av Ledarskapsakademin

CECILIA HAKEBERG

Varumärkescoach och marknadsföringsstöd, And Ingrid

ELIN IHREBORN

Skrivcoach och förläggare,
People & Stories

GABRIELLA LEKEBY

Virtuell assistent och grundare av Sunify VA

JESSICA KELLER

Ledarskapsutbildare,
Global Leadership

Jessica Keller har en dynamisk bakgrund med erfarenhet av ledarskap och personlig utveckling inom internationella organisationer samt inom Human Resource Management.

Driven av sitt intresse för emotionell intelligens, ledarskapsutveckling och organisationskultur är hennes passion att utrusta ledare till att skapa holistiskt blomstrande företag.  

BA i Human Resource Management (Jönköping University), Retorik (Örebro Universitet), Konflikthantering (Stockholms Universitet). IDI Handledare. UGL. Förutom erfarenheterna från att ha arbetat med HR och i olika ledarroller in internationella organisationer, har Jessica också bott, studerat och arbetat i USA under 5 år, där hon samlat på sig en bred erfarenhet av ledarskap och organisationsutveckling som hon använder i sitt dagliga arbete med ledarskapsutveckling.

VERONIKA ERICSSON

Auktoriserad lönekonsult,
Slipp Redovisning

DANIEL ASSARSSON

Aukt. redovisningskonsult och cert. affärsrådgivare, Slipp Redovisning

KANSKE DU?

Maila oss, hej@ledarskapsakademin.com

Vi presenterar våra talare löpande, kanske vill du stå med?
 Kontakta oss

Är du eller vill bli en poddare
och/eller vill växa digitalt?

Vi kommer samla alla fantastiska poddare och digiprenörer, nya och etablerade i en egen session för att skapa tillväxt och skapa möjliga samarbeten med varandra.

Om du är, eller vill bli poddare och/eller digiprenör, är det här ett enormt stort värde som ger dig möjligheter som kan bidra med stort värde till dig, din podd och ditt företags tillväxt. Är du nyfiken på vad det kan ge dig för fördelar?
Var med och lyssna in samtalet. Det här är bara en av alla fantastiska möjligheter som väntar.

Expertundervisning i mindre grupp

Efter att du fått höra våra keynote speakers, ges du möjlighet att fördjupa dig mer inom olika områden. I mindre grupper delas erfarenheter, där du kan ställa frågor och skapa strategier som du kan agera på när du kommer hem.
Här kommer fokus ligga på:

 • Att gå till handling direkt
 • Fördjupande undervisning
 • Värdeskapande samtal och kunskapsutbyte

Handlingsplan

Skapa en handlingsplan där du förflyttar och växlar upp på tre plan; din person, profession och organisation. Arbeta med en plan som du kan sätta igång direkt när du kommer hem.

 • Förtydliga nästa steg framåt
 • En guide du jobbar med till och från båda dagarna
 • För tydlighet på både kort och lång sikt

Galamiddag

Fredagen avslutas med en trerätters galamiddag där kocken på hotell Högland har komponerat en festmiddag med säsongens råvaror. Här sparas inte på krutet så kom ihåg att packa ner festkläderna.

 • Underhållning för bästa feststämning
 • Fantastiska bordsgrannar för härliga samtal
 • Speakers Corner, för dig som vill presentera dig och dela värde

Nätverka och möt nya biz-besties!

Du kommer att märka att den här konferensen samlar drivna och passionerade ledare och entreprenörer som tänker stort, precis som du.  Vi har skapat härliga former som möjliggör både mingel och nätverkande.

 • Möt dina nya kunder, uppdragsgivare och samarbetspartners
 • Skapa möjligheter som du troligtvis inte hade fått syn på annars
 • Utforska både bredden och djupet tillsammans under konferensen

Är VIP:Momentum för dig? – Det här väntar på dig!

Preliminärt Schema

Vi ser till att etablera och skapa emotionellt mogna grundare, VDs, utbildare, digitala entreprenörer, innehållskreatörer, småföretagare, coacher, författare, föreläsare, experter, företagssamma konstnärer, artister och frilansare som är beslutsamma att skapa momentum och välmående framgång på alla områden av livet. Klicka på respektive dag för prelimärt dagsschema.

Från 15:30 FÖRMINGEL & MIDDAG: För dig som ingår i vårt företagsprogram Momentum Ledarskap är välkommen att möta dina kollegor för mingel, nätverkande och kramar. Efter allt vi delat online är det fantastiskt att få mötas fysiskt och ta samtalet vidare på både bredden och djupet. Endast för medlemmar från Momentum Ledarskap - vill du bli medlem, ansök om en plats här.

8.30 REGISTRERING: Registrera in dig och få ditt konferenspass, säg hej till nya och gamla vänner.
Kom tidigt så att du kan ta del av alla möjligheter som finns på minimässan.
> Gå sedan en trappa upp för att inta din plats vid Momentum-scenen

9.30 VÄLKOMMEN: av Emmeli Ahlander, grundare av Momentum och Ledarskapsakademin

10.00 KEYNOTE: Vår första eminenta Keynote speaker inspirerar och föreläser på ett relevant område inom personlig och professionell utveckling för ledare och företagare som vill leda med hjärtat och växa tillsammans.

11.00 PANEL/WORKSHOP: Experttalare delar sin expertis inom sitt expertområde och möjlighet till kreativa och handlingsbara workshops.

12:00 LUNCH: Lunchen är serverad i restaurangen på bottenvåningen. Avnjut en god lunch och glöm inte att nätverka och besöka minimässan där ett flertal möjligheter finns.

13.00 KEYNOTE: Vår andra eminenta Keynote speaker inspirerar och föreläser på ett relevant område inom personlig och professionell utveckling för ledare och företagare som vill leda med hjärtat och växa tillsammans.

14.00 PANEL/WORKSHOP: Experttalare delar sin expertis inom sitt expertområde och möjlighet till kreativa och handlingsbara workshops.

15.00 ÖVNING, FIKA OCH NÄTVERKANDE: Var med på en värdeskapande övning. Ta eftermiddagsfikat och mingla på ett strukturerat sätt med människor du är nyfiken på att lära känna och samverka med.

16.00 MINIMÄSSA, NÄTVERKANDE & VILA: Få tid att möta experter och kreatörer, handla böcker och annat, boka in dina viktigaste nästa steg i ditt ledarskap och företagande. När du är redo, kan du dra dig undan en stund på på hotellrummet, svida om till festblåsan och ladda inför galamiddagen.

18.00 GALAMIDDAG: Njut av en trerättersgalamiddag och sitt vid bordet av inspirerande förändringsskapare och banbrytare. Lär dig deras bästa tips och tricks, och dela dina inom din bransch och expertis, där vi också kommer ha ett "speakers corner" för alla som vill dela något kort. 

Du kommer bli väl ledd genom kvällen av vår toastmadame – vi ser det lite som den ultimata "galamiddagen"
FÖR professionella företagare och ledare som du. Här sparar vi inte på krutet, det blir skratt, insikter, god mat och gemenskap i en härlig mix!

ca 22.00 SLUT DAG 1: Tid att ladda batterierna för en ny spännande, innehållsrik och värdeskapande dag!

7.00-9.00 FRUKOST: För dig som bor på hotellet ses vi för frukost, säg hej till nya och gamla vänner.
Oavsett om du bor på hotellet eller inte, kom tidigt så att du kan ta del av alla möjligheter som finns på minimässan.
> Gå sedan en trappa upp för att inta din plats vid Momentum-scenen

9.30 VÄLKOMMEN: av Emmeli Ahlander, grundare av Momentum och Ledarskapsakademin

10.00 KEYNOTE: Vår första eminenta Keynote speaker inspirerar och föreläser på ett relevant område inom personlig och professionell utveckling för ledare och företagare som vill leda med hjärtat och växa tillsammans.

11.00 PANEL/WORKSHOP: Experttalare delar sin expertis inom sitt expertområde och möjlighet till kreativa och handlingsbara workshops.

12:00 LUNCH: Lunchen är serverad i restaurangen på bottenvåningen. Avnjut en god lunch och glöm inte att nätverka och besöka minimässan där ett flertal möjligheter finns.

13.00 KEYNOTE: Vår andra eminenta Keynote speaker inspirerar och föreläser på ett relevant område inom personlig och professionell utveckling för ledare och företagare som vill leda med hjärtat och växa tillsammans.

14.00 PANEL/WORKSHOP: Experttalare delar sin expertis inom sitt expertområde och möjlighet till kreativa och handlingsbara workshops.

15.00 FIKA OCH NÄTVERKANDE: Var med på en värdeskapande övning. Ta eftermiddagsfikat och mingla på ett strukturerat sätt med människor du är nyfiken på att lära känna och samverka med.

15.30 PANEL/WORKSHOP: Experttalare delar sin expertis inom sitt expertområde och möjlighet till kreativa och handlingsbara workshops.

16.15 AVSLUTNING: Några avslutande ord av Emmeli Ahlander.

16.30 MINIMÄSSA & NÄTVERKANDE: Tid att möta experter och kreatörer, handla böcker och annat, boka in dina viktigaste nästa steg i ditt ledarskap och företagande.

Här avslutas konferensen och vi hoppas så klart att vi får mötas nästa år och innan dess i Momentum Ledarskap!

8.00 FRUKOST:  Vi avnjuter en god frukost tillsammans
9.00 INSPIRATIONSFÖRELÄSNING: – Nu ska ni ut och flyga!
9.30 PASS 1: Personligt varumärke och coaching i nästa steg som coach
10.30 PASS 2: Digitala möjligheter, företagande och mentorskap i nästa steg som coach
12.00 CERTIFIERINGSCERMONI
13.00 LUNCH
14.00 AVSLUTNING

Är du intresserad av att bli certifierad coach genom Ledarskapsakademin – spana in vår transformerande coach- och ledarskapsutbildning UTVALD LEDARE AKADEMI.

Kom med i tre enkla steg...

STEG 1

BOKA DIN PLATS


Investera i din plats vid bordet och se vad som kommer att expandera och skifta i din person, profession och organisation. Platsen är inte personbunden och går att överlåtas.

STEG 2

KOM TILL KONFERENSEN


Inför konferensen får du all information du behöver och vi finns tillgängliga för frågor via mail. Vi är så taggade att möta och connecta med dig, på hotell Högland i Nässjö den 13-14 september!

STEG 3

expandera momentum


Efter konferensen har du nu med dig energi, kraft, inspiration, kunskap, en handlingsplan och nya värdeskapande kontakter hem. Allt fyllt med fantastiska möjligheter framåt!

För samarbetspartners

Vill du exponera dig som expert i din nisch genom att dela din expertis och ställa ut på vår konferens, ladda ner vår inbjudan.

Ladda ner pdf

Grupprabatt

Vill du ta med dig hela ditt team, en avdelning eller ett samlat gäng, hör av dig till oss för offert och möjlig grupprabatt!

Kontakta oss

Visionera stort och väx i din person, profession och organisation!

Hej Ledare, soloprenör och företagare!
Tänk att ha en riktig kickoff förberedd för dig, dina medarbetare, kunder och kollegor.
– Tillsammans med nya möjliga kunder, samarbetspartners och uppdragsgivare. – I en fantastisk kontext fylld med ny inspiration, kunskap, nya kontakter och klarhet framåt för att bygga ditt momentum i den vision du vill se bli verklighet!

Den här konferensen har varit en vision för mig sedan en längre tid. Jag har velat föra samman passionerade och drivna personer, s.k. dreamdoers, change-makers, ledare, visionärer och entreprenörer som längtar efter att skapa större påverkan och värde på såväl den enskilda människan som den här världen.

Känner du att det här låter kittlande härligt och vill ta din plats vid bordet och få hänga med likasinnade som du kan inspireras och lära dig av, växa och skapa nya möjligheter genom kontakter, klarhet och kunskap?

Då har du kommit helt rätt! Det här är en investering för din person, profession och organisation, något du kan bära med dig som en solid grund över lång tid framöver. 

Passa på nu till ett enormt förmånligt "boka-tidigt-pris" och bjud med dina kollegor! Jag ser fram emot att connecta med dig i september!

Emmeli Ahlander, värdinna för konferensen,
 ledarskapscoach, utbildare och mental PT.

VÄLJ BILJETT

BOKA DIN PLATS DIREKT MED  KORTBETALNING ELLER KONTAKTA OSS FÖR FAKTURABETALNING.
ANGE ANTAL OCH VILKEN BILJETT. (Biljetten går att överlåtas och är inte personbunden.)

Lägst investering!

2 DAGSPASS+Gala
MOMENTUM KONFERENS

5200 kr

+ moms
Två kraftfulla konferensdagar med lunch, fika och galamiddag till priset av en konferensdag (ord. pris 12500 kr).

 • PRISBELÖNTA KEYNOTE-SPEAKERS att lära och inspireras av  
 • WORKSHOPS med experter, eget arbete och en konkret handlingsplan
 • 3-RÄTTERS GALAMIDDAG med möjlighet till mingel och tal/pitch
 •  NÄTVERKSMÖJLIGHETER för nya kunder och samarbeten

Bästa upplevelse!

ALL IN ACCESS
MOMENTUM KONFERENS

8700 kr

+ moms
Tillgång till allt, bästa plats och exponering som partner till konferensen. (Begränsat platsantal).

 • ALLT I 2 DAGSPASS + GALA
 • BÄSTA PLATSER bredvid experter och föreläsare samt i programmet.
 • VIP-SESSION med andra i All Access för en högre nivå av nätverkande.
 • FÖRTUR på nästa steg efter VIP MOMENTUM
 • UNIK PRESENT skräddarsydd för dig som går ALL IN!

Din framtid är värd investeringen!

Vid fråga eller fakturabetalning, kontakta oss.

Vi ses i september!

Vi ser fram emot att skapa
Momentum med dig!

Ge dig, ditt ledarskap och den verksamhet du representerar bästa kickstarten i en jantefri miljö där vi vet att allt är möjligt, att du själv sätter dina egna gränser och det är de vi tillsammans vill flytta på för att skapa allt det du drömmer om och vill se hända.

Din framtid är värd investeringen!

"Att leda är att lyckas genom andra".

Knud Overö

Ps. Vår rekommendation är att du bokar hotell på hotell Högland, där vi som ingår på konferensen får ett extra förmånligt pris. När du bokat din plats till konferensen får du bokningsnumret för att få tillgång till det förmånliga priset, så att du kan boka själv det rum och de nätter du vill ha.

Tills vi ses lyssna vår podcast: Momentum

Lyssna till avsnitt 003 som presenterar konferensen och vårt samtal om vad vi förbereder för dig som kommer. Kommande avsnitt i Momentum kommer beröra ledarskap, gäster, strategier, samtal och massa värde för att supporta dig att ta din vision till verklighet!

Dags att bygga Momentum för framåtkraft att
maximera din vision och din potential

OM LEDARSKAPSAKADEMIN

Ledarskapsakademin är en utbildningsplattform för ledare och företagare med syfte att visionera stort och ta dem till verklighet med rätt utbildning, coachning och nätverkande. 

VISION

På Ledarskapsakademin vill vi se alla VINNA, vara segrare och inte överlevare i person och profession, vårt samhälle behöver starka ledare som drivs med mål och mening för en förvandlad värld.

MISSION

Ledarskapsakademin vill tillhandahålla mötesplats, utbildning och verktyg för ledare, coacher och företagare som vill ta sin plats vid bordet och växa tillsammans för att också skapa massiv påverkan.