LYSSNA TILL DEN NYA PODCASTEN

MOMENTUM

Verktyg att stärka ditt ledarskap

Lyssna till expertintervjuer, ministeg för handling, och en intim bakom kulisserna hemligheter från mitt eget liv och uppdrag... Allt knyter ihop den gemensamma nämnaren att stärka ditt inre ledarskap. Ta allt du lär dig att bli så enkelt, lönsamt och roligt som möjligt. Lyssna där poddar finns.

Omvandla inspiration
till handling en konversation i taget.

Från hur du strukturerat upp ditt liv och ditt uppdrag med konkreta planeringstips, stärker ditt inre ledarskap med viktiga verktyg och nycklar till att stärka ditt inre ledarskap och bygga momentum. Hur du navigerar alla delar av ditt liv tillsammans med att ta modiga steg i det du längtar efter och vill se hända. Lyssna till andra som gör samma utvecklande och ibland utmanande resa. Äkta konversationer för igenkänning och steg till handling.

Kom ikapp de senaste avsnitten!

Möt din värd!

Hej där, jag heter Emmeli Ahlander. Jag har gått från fast till självklar i mitt liv och arbete. Från att inte alls se mitt eget värde, våga bryta ny mark och göra det som klappade på mitt hjärta, till att bryta igenom område efter område i både min person och min profession.

Jag har varit med i media och berättat om mitt uppdrag som processionell coach, utbildare och mental PT däribland i Dagen, Junia, Världen idag, Inblick, TBN Nordic, Kanal 10 och Vision Sverige. Mitt liv nu är en milsvid skillnad från det liv jag levde. Från fast i rädsla, frustration, stress och ofrid till det jag nu lever i, överflöd, glädje, kärlek, generositet och mening. Jag styrs av mitt varför och låter mig ledas i mitt syfte där intentionen av det jag kan påverka är större än resultatet.

Livet är en ständig upptäckts- och utvecklingsresa så det stannar inte här, det finns mycket kvar att upptäcka, lära och växa i och det är själva äventyret. Är du med mig? Så oavsett var du befinner dig nu, så finns det alltid en ny nivå att ta. Vill du kroka arm med mig på färden?

Det förutsätter mycket arbete. Och jag har misslyckats, gråtit och tvivlat på mig själv mer än jag skulle vilja erkänna. Men syftet, min vän, är mer än värt belöningen. Som att öppna min inkorg för meddelanden från värdefulla klienter som säger: "Du har förändrat allt för mig. Tack."

Jag startade Momentum för att guida, bistå och uppmuntra dig genom ditt liv och arbete så att du kan nå din längtan MYCKET fortare. Det är min glädje att sitta ner och spela in hur man gör, stötta dig på vägen och dela mitt hjärta med dig. Allt det jag själv önskar att jag fått när jag startade min inre resa för ett antal år sedan. Tack för att du lyssnar och låter mig vara med på din. Drömmen är värd det. Fortsätt så.

Lyssna nu!

 – och lämna en recension

Vi släpper ett nytt avsnitt varje måndag. Lyssna var du än lyssnar på poddar och lämna en recension!

Ta del av gäster i världsklass som öppenhjärtligt delar med sig av sin kunskap, sitt liv och uppdrag i världsklass; Patricia Tudor Sandahl, Laila Dahl, Cajsa Tengblad, Josefin Lennartsson, Lena Maria Vendelius, Elin Ginal, Alf B Svensson, Tommy Lilja, m.fl.

Vad säger lyssnarna?

"WOW! Älskar att lyssna på podden! Emmeli har en så behaglig röst och så blir man så peppad på olika områden i livet. Längtan efter att komma närmre sitt syfte blir starkare och att ta stegen dit."

Poddlyssnare

"Superbra!
Podden har hjälpt mig så mycket att ta mig vidare. Emmeli är helt fantastisk på att bygga up en, att börja våga tro på vad som verkligen finns tillgängligt för mitt liv."
Poddlyssnare
"Värdefulla reflektioner
Podden ger mig värdefulla reflektioner kring vad som är viktigt i livet och ger mig verktyg som är till hjälp i planeringen av livspusslet."
Poddlyssnare
"Berör hela livshjulet!
Emmeli hjälper mig som lyssnar att stanna upp vid livshjulets alla olika delar. Man får hjälp att stannar upp och får "jobba" lite med att värdera ämnet. Man får lyssna in det Emmeli delar, får uppslag, men också landa i det själv i sitt eget liv.... därför passar podden alla som tycker livet  är viktigt på riktigt! 🙌🏼🙌🏼❤️"
Poddlyssnare