LYSSNA TILL DEN POPULÄRA PODCASTEN

Tid att Blomstra
– i ditt inre ledarskap

Lyssna till expertintervjuer, ministeg för handling, och en intim bakom kulisserna hemligheter från mitt eget liv och uppdrag... Allt knyter ihop den gemensamma nämnaren att vilja ta Jesus i handen och följa hans exempel. Ta allt du lär dig att bli så enkelt, lönsamt och roligt som möjligt. Lyssna där poddar finns.

Siffrorna:

30.000+

LYSSNINGAR

4,9

AV 5 I BETYG

100+

AVSNITT

Omvandla inspiration
till handling en konversation i taget.

Från hur du strukturerat upp ditt liv och ditt uppdrag med konkreta planeringstips, stärker ditt inre ledarskap med viktiga verktyg och nycklar till att bygga din identitet med ett andligt självförtroende. Hur du navigerar alla delar av ditt liv tillsammans med att ta modiga steg i det du längtar efter och är kallad till och att lyssna till andra som gör samma resa. Äkta konversationer för igenkänning och steg till handling.

Kom ikapp de senaste avsnitten!

"UNIK BOK PÅ SVENSK MARK, AV EN SVENSK FÖRFATTARE"

Du är utvald - boken

DRÖMMER DU OM ATT LEVA DET LIV OCH I DEN
PLAN SOM GUD KALLAT DIG TILL? 

Min helt nya bok kommer att visa dig hur du gör det till verklighet.

Du är utvald tar dig från "fast" till att ta steg i riktning mot dina drömmar - även om du inte har en aning om var du ska börja eller vet hur befriande det  är när du väl är där och lever det livet.

Du är utvald är en personlig utvecklingsresa skriven av författaren, coachen och utbildaren, Emmeli Ahlander. Ett verktyg för de som är redo att förvandlas, aktivera dina gåvor och ta steg mot den du är kallad till. Emmeli delar tillämpbara lektioner för personlig tillväxt som hon fått med sig genom hennes personliga resa. Att gå från utmattad, låg självkänsla och en vilja att göra skillnad till kallelsecoach som utrustat 1000-tals personer att komma i funktion i sina gåvor och blomstra i sin kallelse.

Möt din värd!

Hej där, jag heter Emmeli Ahlander. Jag har gått från fast till självklar i mitt liv och uppdrag. Från att inte alls se mitt eget värde, våga bryta ny mark och göra det som klappade på mitt hjärta, till att bryta igenom område efter område i både min person och min profession.

Jag har varit med i media och berättat om mitt uppdrag som kallelsecoach däribland Dagen, Junia, Världen idag, Inblick, TBN Nordic, Kanal 10 och Vision Sverige. Mitt liv nu är en milsvid skillnad från det liv jag levde. Från fast i rädsla, frustration, stress och ofrid till det jag nu lever i, överflöd, glädje, kärlek, generositet och mening. Jag styrs av mitt varför och låter Skaparen leda mig fram i det jag är kallad till. Låter intentionen av det jag kan påverka vara större än resultatet av skörden.

Livet är en ständig upptäckts- och utvecklingsresa så det stannat inte här, det finns mycket kvar att upptäcka, lära och växa i och det är själva äventyret. Är du med mig? Så oavsett var du befinner dig nu, så finns det alltid en ny nivå att ta. Vill du kroka arm med mig på färden?

Det förutsätter mycket arbete. Och jag har misslyckats, gråtit och tvivlat på mig själv mer än jag skulle vilja erkänna. Men uppdraget är mer än värt belöningen, kära vän. Som att öppna min inkorg för meddelanden från värdefulla elever som säger: "Du har förändrat allt för mig. Tack."

Jag startade Tid att Blomstra för att guida dig, bistå och uppmuntra dig genom arbetet så att du kan komma till din belöning MYCKET fortare. Det är min glädje att sitta ner och spela in hur man gör, stötta dig på vägen och dela mitt hjärta till dig. Allt det jag själv önskar att jag fått när jag startade min kallelseresa för ett antal år sedan. Tack för att du lyssnar och låter mig vara med på din kallelseresa. Drömmen är värd det. Fortsätt så.

Lyssna nu!

 – och lämna en recension

Vi släpper ett nytt avsnitt varje måndag. Lyssna var du än lyssnar på poddar och lämna en recension!

Ta del av gäster i världsklass som öppenhjärtligt delar med sig av sin kunskap, sitt liv och uppdrag i världsklass; Patricia Tudor Sandahl, Laila Dahl, Cajsa Tengblad, Josefin Lennartsson, Lena Maria Vendelius, Elin Ginal, Alf B Svensson, Tommy Lilja, m.fl.

Vad säger lyssnarna?

"WOW! Älskar att lyssna på podden! Emmeli har en så behaglig röst och så blir man så peppad på olika områden i livet. Längtan efter att komma närmre Jesus blir starkare och att hitta kallelsen Gud gett oss."

REBECCA WENDEL

"Superbra!
Podden har hjälpt mig så mycket att ta mig vidare. Emmeli är helt fantastisk på att bygga up en, att börja våga tro på vad Gud verkligen vill för mitt liv."
BUFFISAN
"Värdefulla reflektioner
Tid att blomstrapodden ger mig värdefulla reflektioner kring vad som är viktigt i livet och ger mig verktyg som är till hjälp i planeringen av livspusslet."
SYSTERSVENSSON
"Berör hela livshjulet!
Emmeli hjälper mig som lyssnar att stanna upp vid livshjulets alla olika delar. Man får hjälp att stannar upp och får "jobba" lite med att värdera ämnet. Man får lyssna in det Emmeli delar, får uppslag, men också landa i det själv i sitt eget liv.... därför passar podden alla som tycker livet  är viktigt på riktigt! 🙌🏼🙌🏼❤️"
JOHANNAIVARSSON