Varför The Perfect Peace?
Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är att ära Gud och serva människor i den här tiden. Det gör vi genom att utrusta och uppmuntra kvinnor att resa sig upp och inta sin plats, blomstra i sina gåvor och uppdrag som skapar ringar på vattnet i den här världen.

Varför The Perfect Peace?

The Perfect Peace finns för att peka på den sanna källan till frid, Jesus.

The Perfect Peace startade som en längtan och en passion att peka på den sanna källan till frid, att på olika sätt skapa en plats, för gemenskap, uppbyggligt material, pepp, produkter och en plan att fokusera på våra viktigaste prioriteringar: UPPÅT - INÅT - UTÅT - FRAMÅT. Hjälpmedel som bygger upp och talar liv. Med en bredd som vi både kan ge ut helt kostnadsfritt och med fördjupande material och stöd som man får del av som medlem, kund eller klient. 

PEPPBREVET
Exempel på vårt fria material är peppbrevet som kommer ut varje vecka och får uppmuntra och utrusta kvinnor tusentals kvinnor, planeringsverktygen som hjälper oss att drömma stort med Gud, skapa struktur, reflektera och prioritera vad som är viktigt på riktigt.

SISTERS COLLECTIVE - NÄTVERK & COACHINGPROGRAM
The Perfect Peace är också nätverket Sisters Collective som är en plats för fördjupning inom personlig utveckling på kristen grund som fått serva hundratals kvinnor genom nätverket. Vi möts genom digitala möten, workshops, gruppforum och får ta del av digitalt och fysiskt material som supportar oss i vår vardag att blomstra i våra gåvor och att uppmuntras, utrustas och utmanas i de vi är kallade till, se vårt värde, komma i funktion, närmare Gud och varandra.

TID ATT BLOMSTRA - PODDEN
Men det finns också en längtan, en nöd och en glöd att ännu mer få tillgängliggöra evangeliet och visa på hur vi finner frid i dagens stressade samhälle, där allt fler sekulära och nyandliga produkter och tjänster får utrymme. Jag ville peka på The Perfect Peace och hur vi kan bana väg och ta rygg på varandra, att vi alla behövs för att göra värdefull skillnad där vi befinner oss, inget eller ingen för liten eller för stor. Därför startades The Perfect Peace-podden som blivit rankad som nummer ett i kategorin kristendom bland podcasts i Sverige och en sjätte plats när det kommer till kategorin Religiositet och Spiritualitet. Ett kvitto på att det här verkligen behövs och en längtan av att få spridas till fler med hjälp av dig som lyssnar, sprider, stöttar och sår in i vårt arbete. 🙏🏼

E-EVENT MED 1000+ DELTAGARE OCH 15 MEDVERKANDE
Det slutade inte där, Guds planer och visioner var större och högre, vilket resulterade i att vi hade ett digitalt e-event i början av 2021 helt kostnadsfritt för att alla skulle ha möjlighet att ta del av det oavsett omständigheter. För att göra det möjligt bidrog 15 fantastiska medverkande med sin tid och kunskap, samarbetspartners som stöttade upp genom spridning i sina kanaler. För att över huvudtaget göra det möjligt har The Perfect Peace investerat i många timmar av idéellt arbete, ekonomiskt i form av utbildning och tekniska lösningar för att göra e-eventet och allt runt omkring möjligt, men vi har också en övertygelse om att allt vi ger till Gud och Hans rike kommer Han att välsigna. Eventet fick välsigna närmare tusen kvinnor denna helg, responsen och den tacksamhet vi fick ta emot var enorm. Vi såg att det finns ett enormt uppdämt behov av det här i Sverige idag och vi vill kunna hjälpa och nå ut till fler genom det vi gör i The Perfect Peace.

VISIONEN FRAMÅT
Vi upplever att Gud har stora planer och visioner nedlagt i det här och vi har lydigt börjat i det lilla och sett hur Herren lett och välsignat oss i både kunskap, resurser, kraft, tro, hopp och inte minst mod för att kunna göra det här möjligt, men vi inser också att med det som nu ligger framför behövs också fler resurser, både kunskap, tid och ekonomiska medel.

"DEN MINSTE SKA BLI TUSEN"
The Perfect Peace har fram till mars drivits av mig, Emmeli Ahlander, som ensam initiativtagare och grundare, med Herrens kraft och hjälp och ett fantastiskt core team och alla medskapande systrar som gick med innan Sisters Collective ens fanns, känner jag ett enormt stöd och så buren i bön vilket varit avgörande hittills. Men för att vi ska kunna möta det behov vi ser har vi nu tillsatt ett större och mer operativt team som kommer jobba både ideellt och betalt för att fortsätta växa i den plan och vision Herren lett oss till.

VI BEHÖVER NÅ UT TILL FLER OCH VI BEHÖVER DIG!
För att kunna nå ut till alla de som behöver oss i Sverige och i världen behöver vi hjälpas åt att sprida detta sammanhang till de som behöver det, de som längtar efter mer, men också känner på sitt hjärta att man vill så in i vår mission genom kunskap, samarbeten, ideella krafter och ekonomiska gåvor. Vi behöver dig som delar visionen passionen, längtan och ditt brinnande hjärta att nå ut och hjälpa fler på det här området och som har möjlighet att välsigna vårt arbete. Det finns så många värdefulla sätt du kan hjälpa oss, inte minst genom förbön och att sprida vårt arbete, dela med dig av din tid, kunskap, genom en ekonomisk gåva eller som stödmedlem och månadsgivare, du som köper våra produkter och är medlem i Sisters Collective är anledningen till att vi kan finnas men vi behöver mer för att kunna göra mer, så att vi kan fortsätta tillgängliggöra, och ge ännu mer framåt för alla de som behöver det och söker.

Från början har pengarna från mina andra företagsben (produkter och tjänster) tillsammans med min enorma längtan att få göra detta, gjort det möjligt för mig att frigöra tid och pengar att syssla med the Perfect Peace där drivkraften och syftet är helt missionsbaserat. Efter e-eventet blev jag tydligt förvissad om att Gud ville att jag skulle lägga mina andra åtaganden åt sidan vilket gjort att jag nu helhjärtat kan arbeta med The Perfect Peace för att både kunna skapa hållbarhet, tydlighet och leda visionen och vår mission framåt tillsammans med vårt core team och våra medsystrar så att vi ska kunna växa i den takt som Systrar hittar till oss och behöver det här sammanhanget. Därför behöver vi nu din hjälp!  

The Perfect Peace är till för alla kvinnor som känner en längtan efter mer, oavsett var vi befinner oss i vår tro eller vandring med Gud. Att vilja mer. Det handlar om att själva rustas som de konungadöttrar och skördearbetare vi är för att kunna gå ut på missionsfältet nå ut och sprida de goda nyheterna om Jesus. Och vi har märkt att det här landet behöver fler och nya sätt att komplettera de redan existerande sätten. Att göra saker med excellens och med verktyg som rustar oss i den här tiden och framåt. Som känns relevanta och motiverande och som genomsyras av klippan, Jesus. Grunden vi står på, vår själs ankare.

Så oavsett om du är en omtänksam Syster eller Bror i Kristus och vill stötta in i det här arbetet, sprida det, be för det, välsigna det genom din tid, kunskap eller ekonomisk gåva så att fler systrar kan rustas och skapa ringar på vattnet i de sammanhang hon befinner sig i, i sin familj, till sin man, sina barn, sin hemgrupp, församling och arbetsplats, det är vår önskan och bön att det vi får i The Perfect Peace och Sisters Collective ska ge ringar på vattnet och så från i och genom oss som Herren kan använda till sin skörd.

MIN DRIVKRAFT
Min drivkraft sedan jag fick en ny levande relation med Jesus och med den helige Ande som min Hjälpare har jag haft en brinnande längtan att hjälpa fler att se och få uppnå den glädje, kraft, frihet, och frid som jag fått uppleva i och genom Jesus. I det stressade land vi lever i fyllt av prestation, jämförelser, utmattning och ett andligt sökande behöver vi än mer nå ut med Vägen, Sanningen och Livet, Jesus! Han är nyckeln, Han är svaret. Frågan är, vad kan du och jag, vi göra?

Att få ära Gud och bli till välsignelse för människor genom att älska dem och känna en nöd och en glöd för dem som vi är utsedda att serva och hjälpa - det är vårt uppdrag i den här tiden. Jag delar mitt hjärta genom mina peppbrev och i min podcast tillsammans med inspirerande intervjuer med personer som banar väg och gått före. Jag delar transparenta reflektioner och undervisning som fått betyda för mig och som jag vill ge vidare i min tur. (Som oxå dem vittnar om att ha stor betydelser för människor som tar emot dem.)

MIN BÖN
Det enda jag ber dig om är att pröva det hos Herren, om det är något som griper tag i dig, att du känner i ditt hjärta att det här är något du vill bidra till, vara med och bygga och stötta detta, antingen så in i genom dina gåvor och kunskaper, bli en del av vårt team, vara en ambassadör genom spridning och förbön och/eller inte minst genom att bidra ekonomiskt till vårt arbete så att vi kan fortsätta att nå ut med den Sanna Källan till Frid, Jesus. Ja då skulle det betyda så otroligt mycket för oss och de människor vi hjälper och du gör värdefull skillnad i att bygga Guds rike, så in och skörda. Att än mer använda de gåvor du fått och att få göra det tillsammans. På så sätt får det här växa och utbredas och ta mer plats i vårt stressade och ibland hopplösa samhälle som är fyllt av psykisk ohälsa och utmattning. En plats att förebygga och bli till uppbyggelse. En plats med Jesus i centrum!  

ÄR DET HÄR RÄTT PLATS?
Är det här rätt plats, är det rätt roll eller uppgift för dig? Det vet bara du och Gud, så jag ber att du prövar det och så ber vi tillsammans att Herren leder rätt. Vill du veta mer om vårt arbete och hur du kan bli delaktig med och genom dina gåvor, hör av dig till oss på hej@theperfectpeace.se så ser vi fram emot att höra från dig.  

ORGANISATION ELLER FÖRETAG?
Tillhör du en organisation eller ett företag som vill  stå tillsammans i vår mission genom att samarbeta, vi vill så gärna höra från dig också. Kontakta oss på hej@theperfectpeace.se så ser vi fram emot att få samarbeta med dig framöver. #TillsammansförGudsRike

Stort tack för ditt stöd, oavsett på vilket sätt, du är Så Viktig och Värdefull för oss och för Gud och de människor du hjälper.

Gud Välsigne Dig!  

Med Kärlek & Frimodighet