Bli uppmuntrad & utrustad
genom vårt fria material

Vår önskan är att få berika dig så att du kan gå ut och berika andra.

När det känns som man vunnit högvinsten. Att rikedom inte längre kan mätas i ägodelar och pengar på banken och när oron inte längre kryper på för sådant som man ändå inte kan påverka och man får perspektiv och ett helt nytt fokus, ja då känner man i sitt hjärta att man vill dela det med fler. Det handlar inte om oss, det handlar om att vara del av något så mycket större än oss och det handlar om en Gud som har allt under kontroll, som älskar oss, inte för det vi gör utan för de vi är, att Han har skapat oss till sin avbild med unika förmågor och talanger som Han vill att vi ska använda, just i en tid som denna, ja då är det enda ordet jag kan komma att tänka på just rikedom och överflöd av glädje, tacksamhet och frid! Detta gäller för oss alla oavsett varifrån vi kommer och vad vi har med oss i bagaget på vår livsresa. Jesus älskar dig och du har ett HÖGT VÄRDE! Så här vill jag ge dig en försmak på material och verktyg som visar på vem du är, vad du kan bli och hur vi tillsammans kan följas åt genom The Perfect Peace och vårt systerskap i Sisters Collective. Var välsignad!

Podcasten, för att du ska Blomstra! 

Jag hade en dröm, jag älskar poddar och slukar dem som sällskap när jag städar, kör bil, promenerar eller jobbar med saker som inte kräver hjärnverksamhet. Men jag saknade podden som inspirerar i vardagen till att vara de vi är skapade till, att oavsett vilka vi är kan vi göra värdefull skillnad där vi är. Att livet har sina säsonger och att Gud kan använda allt till Hans ära. Han vill att vi ska inta vår plats, komma i funktion, blomstra och bli till välsignelse för andra med det Han gett oss. Se vårat värde och leva vårt liv fullt ut, i vår fulla potential i det Gud skapat oss till, att leva i frid, framgång och frimodighet. Det är vad jag önskar att den här podden kan bli för dig. En inspiration så att du kan blomstra genom att höra min och andras insikter och livsberättelser, drömmar och vägen till The Perfect Peace.

Peppbrevet, skapat för Dig!

När jag påbörjade min resa med The Perfect Peace – vertygen och resan från uppstart, provtryck till lansering och sedan därefter fortsättningen i form av användandet av verktygen, och en längtan efter gemenskap, att ge vidare och utrusta oss ännu mer i att blomstra och gå i Guds plan för våra liv. Ja den utvecklingen och mina tankar blev Peppbrevet, den “mailblogg” jag skickar ut till dig regelbundet med massa härliga och Gudagivna tips på läsning, undervisning, bön, bibelord och musik. Tillsammans med mina sårbara tankar och reflektioner i vad jag befinner mig just nu och som jag vill dela med mig av som uppmuntran till dig. Tar du inte redan del av peppbrevet vill jag kan du skriva upp dig här nedan, helt kostnadsfritt.