FRAMGÅNGSBERÄTTELSER

Låt inte rädslan övertyga dig om att nöja dig med mindre än Guds bästa för dig

Möt några av våra fantastiska kvinnor som i någon form krokat och krokar arm med oss i Tid att Blomstra

Vi har fått Visionen från Gud att Växa och Bygga inom alla områden och vi gör det tillsammans! Med Jesus som den vi följer är vi systrar på uppdrag satta att förvalta de gåvor vi fått. Här vill vi inspirera och uppmuntra dig att ta steg på Din Gudagivna väg. Få Systrar att både ta rygg på och bana väg för, som vill blomstra på alla områden av livet. Stärka ditt inre ledarskap och bygga ditt andliga självförtroende.

Med Sisters Collective som grund kan du även växa i din kallelse genom inre ledarskap och entreprenörskap.
I Sisters handlar det om: Coaching, Systerskap och Utveckling
I Co-Lab handlar det om: Samverkan, Synlighet och kunskap
I Utvald handlar det om: influera, engagera och leda sig själv och andra

"Är du mitt i livet, vill hjälpa och se andra växa och samtidigt växa och blomstra själv?

Vi delar livet tillsammans!"

cathrine eklund, växjö

"Är du sugen på att utmana dig själv att våga växa. Bli inspirerad tillsammans med underbara systrar?

Man klarar så mycket mer om man gör det tillsammans och med Gud"

MARIA, ROMELANDA

"Vill du också vara en del av ett härligt kristet, kvinnligt nätverk? Vi berör nya teman och träffar varje månad där vi peppar, inspirerar, delar tips, tankar och ideér utifrån det som är viktigt på riktigt.

Det vore så kul om vi fick välkomna dig så att vi växte och fick blomstra tillsammans."

JOHANNA IVARSSON, FÄRJESTADEN

BLOMSTRA EVENT • SISTERS COLLECTIVE • LIVSDESIGNERN

"Att vara med på e-eventet i början av det här året gav mig en sådan superkick inför det nya året med en massa pepp och inspiration. Inte bara för mig själv att strukturera upp min vardag, utan även för att stärka min tro. Kombinationen av dessa två var outstanding. Jag ville därför följa upp allt detta jag lärt mig och fått inspiration av, för att inte tappa den nya gnistan och därför gick jag med i Sisters Collective.

Mest uppskattar jag att få redskap att strukturera upp min vardag och ännu tydligare få sätta upp mål steg för steg, så jag kan leva det liv jag längtar efter. Att mina drömmar får bli än tydligare och jag får stöttning i det genom Sisters Collective genom träffar och arbetsböcker m.m.

Jag rekommenderar Sisters Collective till dig som har många drömmar, men som inte vet hur du ska nå dit. Som vill ha stöttning och pepp att komma längre i din tro. För dig som vill få struktur och där allting blir mer tydligt. Du kan också genom Sisters Collective få nya kontakter och inspiration från dina medsystrar. Jag rekommenderar därför Sisters Collective starkt och det är ett stort plus att Emmeli har ett så stort hjärta och är en stor inspiration som byggt upp allt detta och vågade följa sin vision och dröm."

Sara Arvidsson Selan
Sångpedagog • Sångerska • Gospelkörledare

BLOMSTRA EVENT • SISTERS COLLECTIVE • LIVSDESIGNERN • PASSIONATE LEADERS

"Så många bra verktyg som hjälper mig sätta ord på mina drömmar och mål och ta steg i rätt riktning. Väldigt genomtänkt material och bra workshops som hjälper en att verkligen ta sig tiden att få det gjort.

Mest uppskattar jag att inspireras av Emmeli och alla härliga kvinnor i alla åldrar, så mycket glädje och livsvisdom!

Jag rekommenderar Sisters Collective till dig som vill växa i din tro och utvecklas tillsammans med andra."

Gunilla Lindell
Civilekonom, kommun- och regionpolitiker

BLOMSTRA EVENT • SISTERS COLLECTIVE • LIVSDESIGNERN

"Sisters Collective har gett mig pepp och motivation, att vi är fler som vill leva nära Jesus i vår vardag. Jag har fått mod och inspiration att gå i den kallelsen Gud har lagt på mitt hjärta.

Jag har fått undervisning pepp och förebilder med tron i centrum och det önskar jag att fler ska få uppleva."

LINA HANSSON, AKTUELL SOM FÖRFATTARE, SKÅNE

"Vill du också lyssna till uppmuntrande undervisning samtidigt som du också göra annat?

Genom podden och materialet i Sisters Collective får du undervisning utifrån alla delar av livet utifrån ett kristet perspektiv."

frida, vårgårda & stockholm

"Vill du precis som Gunilla beskriver ha en lite härligare vardag tillsammans med systrar som växeldrar?

Ta steg mot dina drömmar och känna kärlek och gemenskap med systrar som drivs med samma passion och hjärta." 

gunilla m bredmar, musiker, kalmar

SISTERS COLLECTIVE

"Jag har fått många tankeställare sedan jag gick med i SC. Vad är viktigast i mitt liv? Vad har jag för drömmar och hur kan jag förändra mitt liv för att försöka nå mina drömmar? På dessa nio månader som gått sedan jag gick med upplever jag att jag blivit mindre missnöjd med mitt liv och istället blivit mer målmedveten kring vilka förändringar jag behöver göra.

De återkommande medlemsträffarna som jag helst deltar i ”i realtid”. Det ger mig en sådan påfyllnad att lyssna på andra systrars erfarenheter och reflektera över mitt eget liv.

Jag rekommenderar Sisters Collective till dig som vill få struktur på ditt liv. Identifiera vad som är viktigt i ditt liv, och komma på hur du kan få loss mer tid till detta."

Jennie Belking
Kommunikatör

SISTERS COLLECTIVE

"Värdet av att vara medlem i Sisters Collective är att få träffa mina härliga systrar. Likasinnade, växa i tron och lära sig så mycket om sig själv. Jag har fått med mig att jag betyder mer än jag tror, vikten av att förlåta och tro på sig själv. Mest uppskattar jag att Relationen till Gud har vuxit fram ännu mer och stärkts. Jag rekommenderar Sisters Collective till dig som vill få en gemenskap, växa i din tro och få nya vänner/kontakter."

Johanna Eriksson
Socionomkandidat

"Vill du också få stöd i ditt företag,  nya kontakter, konstruktiv feedback och förbön?

Här blir du utmanad att få saker gjorda, får utvecklas och höra Gud tala igenom oss i vår gemenskap."

emma-lena liljenberg, social entreprenör, hässleholm

"Efter förra e-eventet gick jag med i Sisters Collective, ett nätverk med kvinnor som älskar Jesus, dela livet, växa, glädjeämnen och böneämnen.

Perfect Co-Lab, nätverk för företagare, är fantastiskt kul blev som mina kollegor. Vi stöttar varandra och pushar varandra.
 
Är du kvinna som älskar Jesus, så tycker jag att du ska gå med i Sisters Collective och är du företagare, Perfect Co-Lab.”

emma ludvigsson, företagare, tjörn

"Perfect Co-Lab är en plats där vi kristna kvinnor och företagare, träffas, hjälper, stöttar och rådgör varandra. En riktigt god gemenskap och du är välkommen!"

anna lindqvist, företagare, EDEFORS

BLOMSTRA EVENT • SISTERS COLLECTIVE

"Jag har varit med Sisters Collective i tre månader. Det har varit bra timing nu när man inte träffar så många fysiskt. Värdefullt att dela livet och stötta och be för varandra, fantastiskt att det fungerar även digitalt. Att höra andra kvinnors livsresa och drömmar berör och ger inspiration och ger liv till ens egna drömmar. Dessutom att få så fina planeringsverktyg gör ju att man får stanna upp och tänka till vem man är och vad man vill. Man blir peppad av Guds ord och Jesus i centrum. E-eventets föreläsare som delade från sina liv och erfarenheter inspirerade mig mycket och gjorde att jag tog steget in i Sisters Collective. Böckerna som kom med vinterpaketet har varit givande läsning. Inte minst andaktsboken "Jesus varje dag". Andaktslivet har fått ny fart. Man längtar att få stilla stunder med Jesus varje dag. Uppskattar också alla fina möten med kära systrar, där vi får dela livets glädjeämnen och sårbarheter.

Jag rekommenderar Sisters Collective till dig som vill utvecklas som människa, våga dela livet med andra kvinnor och tillsammans hitta dina gåvor och blomma ut i dem. Men också till dig som längtar efter ett fördjupat liv och nära relation med Jesus som är grunden för frihet och att bli frimodig."

Birgitta Altréus
Utbildad diakon och fritidsledare.
Jobbat mest inom vårdyrket och med försäljning.

"Perfect Co-Lab hjälpt mig att sätta ord på mina drömmar, tillgång till människor som förstår vad det innebär att driva företag med tron i centrum."

ESTER, företagare, BURSERYD

"Jag ville ha ett nätverk som kunde lyfta frågor om kristna värderingar och tankesätt och det har Perfect Co-Lab. Stöd och uppmuntran hur man bygger  företag. Tillsammans blir vi starka och Sverige behöver kristna företagare som bygger det här landet. Vi behöver dig!"

NOOMIE, FÖRETAGARE, VADSTENA

"Jag är så glad att vara en del av Sisters Collective, den goda gemenskapen, bli uppmuntrad och utmanad genom träffar på zoom, bra teman och facebookgruppen. Bra material varje månad. Planeringsverktygen har jag haft jättestor nytta av i vardagen och för mig som företagare.

Det bästa med Sisters är att det hjälper mig med vad som är viktigt i livet och min relation med Jesus fördjupas."

MAGDALENA, FÖRETAGARE, SÄVSJÖ

BLOMSTRA EVENT • SISTERS COLLECTIVE

"I SC har jag fått ett sammanhang där jag får utvecklas tillsammans med andra systrar i den kristna tron! Att bli uppmuntrad och utmanad! Älskar undervisning, musik, bön och olika livsberättelser. Tycker om att möta nya människor från olika delar av landet. Det ger nya perspektiv på livet. Att få reflektera tillsammans och sätta egna mål! Vill varmt rekommendera detta till dig som vill utvecklas och lära dig mer om livet med Jesus!"

Camilla Nyberg
Barn- och fritidslärare gymnasiet

ATT FÖRST SE SITT VÄRDE, DE GÅVOR VI FÅTT FÖR
ATT SEDAN GE VIDARE OCH ÄLSKA ANDRA
EMMELI AHLANDER

BLOMSTRA EVENT • SISTERS COLLECTIVE • LIVSDESIGNERN

"Värdet av att vara medlem: Inspiration och gemenskap av systrar från olika håll (länder).  Mest uppskattar jag : Emmelis Podcast, att få lyssna i lugn och ro, vara stilla och be med.  Jag rekommenderar Sisters till dig som vill få en tro på Gud och/eller utvecklas och mogna i tron och få verktyg att söka och gå den väg som är bara Din, både jordiskt och andligt!"

Marianne Eklöv
"Passionerad" Diakon

SISTERS COLLECTIVE • LIVSDESIGNERN • BLOMSTRA EVENT 

"I en pressad och många gånger stressad tid som vi idag lever i behövs en motpol där man kan få landa, ladda batterierna och ta nya tag för framtiden. Sisters Collective är detta för mig. Ett kristet sammanhang där jag får dela livet med andra kvinnor både äldre och yngre. Finns så mycket matnyttigt att ta del av i den takt jag själv vill (tips på predikningar, poddar, lovsång, böcker och mycket annat). En otroligt viktig investering i sitt andliga liv.

Mest uppskattar jag medlemsträffarna vi har. Även om man inte har hunnit planera så mycket som man skulle önska är man alltid välkommen att delta och dela livet med andra kristna härliga kvinnor. Man behöver inte prestera för att få vara med utan man får komma och vara precis där man befinner sig i livet. En bonus är allt fint som skickas hem till oss inför varje kvartal. (Planeringsverktyg: en hjälp till i att organisera och prioritera det viktiga i våra liv mitt i vardagen, uppmuntrande kraftord, böcker utifrån månadens tema etc.).

​​​​Jag rekommenderar Sisters Collective till dig som vill vara med i ett kristet sammanhang där man får växa som person och kristen, och samtidigt lära känna nya vänner 🙂"

Madeleine Gustafsson
Förskolelärare

SISTERS COLLECTIVE • LIVSDESIGNERN • BLOMSTRA EVENT 

"Att få vara medlem i Sister Collective har gett mej inspiration att våga börja drömma igen. Som fyrabarnsmamma har fokuset länge varit barnen och mannen och ibland har jag tappat bort mig själv. Att då få träffa systrar via Zoom som ser och bekräftar betyder så mycket för mej.

Att utmanas och få mod att börja gå den väg som jag vill gå. Prioritera att få lyssna in vad Gud lagt på mitt hjärta och samtidigt lyssna på vad andra systrar står i. Att få ge och få inspiration av det gedigna material som Emmeli ger ut varje månad. Att få paket var tredje månad :-D Mitt kärleksspråk är gåvor, betyder mest för mej.

Så för dej som känner dej redo att börja gå din Gudsgivna väg! Kom och häng med oss <3"

Gunilla M Bredmar
Musiker i Svenska kyrkan och Sångpedagog

SISTERS COLLECTIVE • BLOMSTRA EVENT  • LIVSDESIGNERN

"För mig öppnades en ny dörr efter e-eventet 'Blomstra'. Det finns mycket värde i det vackert utformade materialet och i budskapet. Hela människan får näring.

Mest uppskattar jag våra digitala workshops och plan along möten samt medlemsträffar. I workshop och plan along möten uppdaterar vi vår Pure Grace livskalender genom att göra periodplanering för 3 månader, planering för den kommande månaden och sedan veckoplanering på egen hand. Det är fint att tillsammans göra detta. Det som blir planerat och som finns svart på vitt blir sedan lättare utfört. Planeringen gäller för de olika områden i livet, andligt, personligt, fysiskt, relationer, ekonomiskt och professionellt. I medlemsträffen får jag lära känna en del av mina systrar närmare, eftersom vi delas i smågrupper under en del av tiden. Denna månads tema var mod, som vi samtalade om i medlemsträffen. En förändring som jag ville se i mitt liv och som gällde området personligt var att jag ville minska min oro. Andaktsbok 'Jesus varje dag' som vi läser hade flera andakter som handlade om oro och att vi inte ska känna oro. Så tacksam för detta.

Jag rekommenderar Sisters Collective till dig som vill lära känna Jesus personligen och till dig som redan är Jesu lärjunge och börja gå din gudagivna väg. Glöm prestation. Ta på er mitt ok och lär av mig, för jag är mild och och ödmjuk i hjärtat. Då ska ni finna ro för era själar, för mitt ok är milt och min börda lätt. Matt. 11:29-30."

Marjut Hiltunen

SISTERS COLLECTIVE • PERFECT CO-LAB • BLOMSTRA EVENT 

"Jag har varit med i Sisters Collective från början och uppskattar verkligen de fantastiska paketen som kommer ut en gång i kvartalet. Det blir som en överraskning i brevlådan som man bara jublar över. Emmeli och hennes medarbetare är ett varmt och engagerande team där man känner sig väl mottagen och de vill verkligen ge något av värde till sina medsystrar i Herren.  Jag gillar också det färdiga materialet som man kan gå in och peppa sig med om man behöver en uppmuntrande föreläsning i något ämne eller en härlig spotifylista med lovsång bla. när man ska vara hemma i köket hela eftermiddagen.

Mest uppskattar jag verkligen planeringskalendrarna som kommer med paketet. Jag använder dem flitigt både privat och i min verksamhet. Verktyg att utvecklas med som människa.

Jag rekommenderar Sisters Collective till dig som längtar efter gemenskap och systerskap men också till dig som vill börja drömma stort om din framtid och förverkliga dina drömmar med Herren. En plats att kunna träffa nya medsystrar och få stöttning i med- och motgång, tryggt och under ordnade former."  

Bodil Pettersson
Florist, formgivare, fotograf & egenföretagare

"Efter förra årets e-event blev jag sugen på mer och gick med i Sisters Collective. Det har gett mig en rejäl kick framåt i min personliga utveckling.

Finns så mycket gott att hämta härifrån. Vi är ett gäng härliga systrar och du är välkommen!"

ULLABRITT, edsbyn

"Det jag uppskattar väldigt mycket är att få dela livet tillsammans med andra kvinnor som också vill gå sin Gudagivna väg och utvecklas på områden i livet. Att drömma stort tillsammans och inför framtiden.

Vill du också vara med i ett sånt här sammanhang, träffa andra kvinnor, växa tillsammans och utvecklas, då är detta stället för dig!"

MADELEINE, förskolare, HUSKVARNA

"Sisters Collective har hjälpt mig att ta steg mot mina drömmar och mål. När det varit mycket i livet så har Sisters varit en trygghet, systrar som backar upp och möts i vardagen som uppmuntrar och inspirerar till den andaktsbok jag arbetar med. Påfyllning till själen.

Jag tycker att jag blommat ut mer igen, inte minst i mitt skrivande. Sådan blomstring önskar jag för dig också. Välkommen!"

MATHILDA, pharmaceut, uppsala

SISTERS COLLECTIVE • PASSIONATE LEADERS • PERFECT CO-LAB • BLOMSTRA EVENT 

 "Man är alltid omgiven av en stor skara kvinnor som finns med och stöttar genom livets alla skeenden. Om man själv kanske inte orkar kan man vända sig till dem och veta att man blir buren i bön, vid andra tillfällen är man den som finns där för andra. Underbart med blandningen av åldrar.

Gemenskapen vi har när vi träffas på de olika medlemsträffarna. SC är en plats där man kan få vara sig själv och där ingen dömmer en. Man får utrymme och redskap för att växa både andligt och personligt. 

Jag rekommenderar Sisters Collective till dig som vill vara en del av ett fantastiskt nätverk där man stöttar varandra till att våga gå sin gudagivna väg och nå sina drömmar. "

Mona-Lisa
Egenföretagare, Tårtdekor, Stockholm

SISTERS COLLECTIVE • BLOMSTRA EVENT  • LIVSDESIGNERN

 "Genom Sisters Collective har jag fått verktyg som hjälper mig att förverkliga de drömmar jag har. Mina drömmar blir till huvudmål och delmål och som genom struktur och ihållighet förverkligas. Har bara varit med i några månader, men har redan kommit i gång med att förverkliga mina drömmar med konkreta verktyg. Gud har skapat mig precis som jag är och Han har lagt ned mina egenskaper. Jag är fullkomlig och älskad av Gud! Det är det viktigaste som jag har fått genom SC och som Emmeli uppmuntrar oss med. Allt hon gör genomsyras av Guds kärlek till oss och allt Han har utrustad oss med av kvaliteter i varje individ.

Det jag uppskattar mest är nog helheten i SC som gör det så bra. Det är både medlemsträffarna, plan along, workshops och de verktyg som jag får ta del igenom boken Pure Grace och Utvald. Jag har långtifrån tagit del av allt, men jag kan plocka fram det som är viktigt för mig och som jag behöver fokusera på nu. Utbudet är stort och det är bara vår vilja och engagemang som avgör hur långt jag vill gå och hur fort jag vill nå mina mål.

Jag rekommenderar Sisters Collective för dig som vill sätta fokus på Jesus i ditt liv och få en ökad trygghet i att han är med oss och hjälper oss och guidar oss, till att leva ditt liv fullt ut. Hitta vart du står i livet. Ofta är det saker vi inte är nöjda med eller som vi känner att vi borde förändra. Genom SC kan du få hjälp att mer ta tag de i olika delarna i ditt liv. Livshjulet om vad jag vill sträva efter (personligt, andligt, fysisk, relationer, professionellt och ekonomisk) är ett tydligt verktyg som visar var vi står idag och vad vi kan göra för att förbättra. Få ett större nätverk med kvinnor som älskar Jesus och som hjälper och stöttar varandra."

Maria Os Wallin
Arbetssökande

"Jag blev välsignad av förra eventets planeringshäfte och av verktygen att ta steg i den riktning som jag ska gå. Nu finns min låt "Går inte du".

Jag är också glad för de fina systrar jag fått möta och den hjärtas gemenskap med dem som vill åt samma håll. Ta hjälp av verktygen så att du också kan gå i den riktning som Gud kallar dig att gå."

STINA JIRDELL, AKTUELL SOM SOLOARTIST

"Det känns fantastiskt att få ha kristna kvinnor omkring mig, workshops och medlemsträffar har gett mig en sån boost, uppmuntran och stöd i uppstarten av mitt företag och min resa med Gud.

Verktygen har hjälpt mig strukturera och fokusera på vad Gud vill att jag ska göra i företaget just nu, och tid för reflektion."

ANNELIE BALOGH, COACH, sundsvall

"Jag har blivit så välsignad att få lyssna på alla fantastiska kvinnor som delar livets berg-och-dalbana med Gud i centrum.

Planeringsverktygen har hjälpt mig att prioritera viktigt på riktigt. Det känns som jag hittat en stor skatt, jag tackar Gud för det här nätverket."

ELISABETH, LANTBRUKARE, RAMKVILLA

SISTERS COLLECTIVE • BLOMSTRA EVENT  • LIVSDESIGNERN

"Medlemskapet i Sisters Collective har gett mig otroligt mycket. Det har gett mig redskap för att komma närmare Gud och fått mig att komma tillbaka till att sätta Gud först i mitt liv. Har haft några år i mitt liv då jag inte riktigt har prioriterat mitt liv med Gud, har låtit annat få ta överhand. Hade inte heller så många kristna vänner, och bad Gud om att jag skulle få lära känna fler kristna ,och hamna i ett sammanhang där tron var i centrum. Kommer inte riktigt ihåg hur, men helt plötsligt kom jag i kontakt med Sisters Collective och med i ett sammanhang med så många härliga kristna ”systrar”.

Med all den uppmuntran, peppning och inspiration som man får i Sisters Collective känner jag att jag har lärt mig att drömma igen och att det är OK att drömma. Har börjat fundera och be över vad som är mina gåvor och vad Gud har för plan för mig. Känner också att jag vill nämna allt det material som finns att tillgå, där man kan ta del av det man behöver för att växa. Material som är noga utvalt, inspirerande men som också ska leda förändring.

Jag rekommenderar Sisters Collective till alla som önskar komma närmare Gud, träffa ”systrar” som peppar och uppmuntrar, att få hjälp med att se vem du är, vad för gåvor Gud har lagt ner i dig ,och där du också blir utmanad att kanske behöva ändra på saker i livet för att uppnå det Gud har för dig."

Lena Patriksson
Intensivvårdssjuksköterska

SISTERS COLLECTIVE • BLOMSTRA EVENT  • LIVSDESIGNERN

"Att få vara med i Sisters Collective är att få känna gemenskap, glädje, sorg och mycket mer än så. Det bästa med gruppen är att vi tillsammans har gemenskapen med Jesus och vad Guds ord säger. Och att vi ihop tar reda på vad som gäller utifrån Bibeln. En viktig del i detta är att vi har en härlig bönegemenskap. Där vi kan be med och för varandra. Trots att vi inte träffas fysiskt.  Kan varmt rekommendera sisters till dej som vill växa i din tro."

Heléne

SISTERS COLLECTIVE • BLOMSTRA EVENT  • LIVSDESIGNERN

"Jag har länge längtat efter att få tillhöra ett varmt och kärleksfullt kristet sammanhang. Emmeli har ett mycket vackert, varmt och kärleksfullt hjärta och hon ger oss i Sisters Collective så mycket värdefullt, fint och användbart till våra liv. Hon påminner oss hela tiden om hur älskade och värdefulla vi är och det tror jag att många med mig behöver få höra. Allt som vi får i Sisters Collective är så vackert och genomtänkt, och tillsammans med Gud får Emmeli oss att känna oss så älskade och värdefulla som prinsessor. Det betyder mycket för mig och gör mitt hjärta glad och varm. ❤️

Jag blir så varm i hjärtat av det engagemang, den omsorg och kärlek som Emmeli tillsammans med Gud visar oss i Sisters Collective. ❤️ Jag rekommenderar Sisters Collective till dig som älskar Gud och som vill vara med i ett kärleksfullt sammanhang.

Även till dig som är nyfiken på Gud och som kanske undrar om Han finns. Här får du så mycket vackert och värdefullt serverat till dig av uppmuntran, material och verktyg för dig och ditt liv, undervisning, medlemsträffar, bön, kristen musik, intressanta poddavsnitt och mycket mer. Det handlar om dig som person och om ditt liv, om gemenskap och om vår kristna tro. ❤️ "

Lotta Thestrup
Socionom

SISTERS COLLECTIVE • PASSIONATE LEADERS • BLOMSTRA EVENT  • LIVSDESIGNERN

 "SC har gett mig mycket på olika områden i livet, i mitt livshjul, det har helt enkelt gett mig en riktning i livet. SC har fått mig att prioritera min Gudsrelation, och min relation till mig själv, vad jag mår bra av och hur jag kan leva ett hållbart liv.

Genom medlemskapet har jag fått material som hjälper mig att prioritera i min vardag, jag har fått medsystrar som delat med sig av sina livserfarenheter och jag har även fått möjligheten att själv dela med mig av det som jag har lärt mig genom livets med och motgångar.

Det jag uppskattar mest med SC just nu är att få vara en del av den härliga gemenskapen, all inspiration man får av det som många delar med sig av under medlemsträffarna samt allt material. Jag rekommenderar SC till dig som behöver en puff framåt på din vandring genom livet och till dig som vill ta din Gudsrelation på större allvar."

Cathrine Eklund
Förskolärare / Yrkeslärare

Sisters Collective

- Vad säger Systrarna? - 

Inför vårt förra event och under vår månatliga medlemsträff frågade jag Systrarna i Sisters Collective vad nätverket fått betyda för dem sedan de gick med och vad de har för förväntan inför det nya året. Det var med stor tacksamhet och vördnad jag lyssnade till hur Jesus på olika sätt fått beröra oss och hur vi tagit steg närmare Honom tillsammans med varandra. Jag frågade Systrarna om det var okej att dela och här kommer nu några utav deras berättelser.

SISTERS COLLECTIVE • BLOMSTRA EVENT  • LIVSDESIGNERN

"Att vara medlem i Sisters Collective har varit oerhört betydelsefullt för mig senaste månaderna. Jag har vuxit mycket i tro och Gud har gjort mycket fint i mig, och inom min familj. Så det har varit och är en stor välsignelse för mig med Sisters Collective.

Mest uppskattar jag att knyta kontakter med andra kristna kvinnor. Inspireras, lyfta och stötta varandra. T ex inom mitt skrivande och mina lovsångstexter där jag har börjat få goda samarbeten och inspiration. Uppskattar även all undervisning, alla workshops att drömma stort med bra  planeringsverktyg. Och facebookgruppen där vi inspirerar varandra om allt från bra kristen musik till bokcirkel. Vi lär också känna varandra bättre via facebookgruppen genom att presentera oss själva och be för varandra. Vid ett tillfälle fick vi berätta om fredagskvällsvanor i en tråd för att lära känna varandra ännu bättre :) Har redan fått flera nya goda vänner! Jag rekommenderar Sisters Collective till dig som vill blomstra i dina gåvor och som vill inspireras och uppmuntras av andra kristna kvinnor och möta en gemenskap av inspiration, förbön och mycket kärlek. "

Matilda Wallenberg
Farmaceut

SISTERS COLLECTIVE • BLOMSTRA EVENT  • LIVSDESIGNERN

 "Jag kom med i Sisters genom konferensen Blomstra 2021 i januari tack vare en god vän som bjöd med mig och tipsade mig om det. Det var ett sådant bönesvar! Hade verkligen bett under hela förra året om något sådant här, både sammanhanget, gemenskapen med andra kristna systrar, bra och sund grund, otroligt bra undervisning och alla planeringsverktyg, resurser som jag verkligen letat efter och uppskattar så mycket!

För mig betydde konferensen oerhört mycket i det jag stod i just då. Men planeringsverktygen är verkligen guld för mig, de använder jag mig av dagligen. Och jag har även tagit med min man i det, så vi gör en del av det tillsammans. Och samtalar om en del av materialet, jobbar med det tillsammans. Det är väldigt bra. Har även kontakt med en annan syster som är med och känner sen tidigare och vi kan prata om det och pusha varandra framåt.

Jag rekommenderar det till alla som vill få en härlig gemenskap med kristna systrar där man delar både tron och livet med som står på en sund och bra kristen grund. Samtidigt som man får pepp på vägen, lyfter varandra framåt i den specifika väg som är just din livsväg och kallelse. Har du också en längtan att komma vidare men vet inte riktigt hur, vilka steg du skall ta härnäst, eller behöver hjälp och verktyg att planera livet -Alla livets delar, då tycker jag det här är en plats för dig.

Anna-Cecilia (Cecilia) Strandberg
Konstnär • Designer • Dekorationsmålare • Bild- och formpedagog • Skriver och bloggar. • Församlingsledare/Pastor

SISTERS COLLECTIVE • BLOMSTRA EVENT  • LIVSDESIGNERN

"Jag har varit en del av Sisters Collective sedan dess start, och det är fantastiskt att se hur nätverket har växt och hur Guds hand vilar över detta initiativ. Att man under en ännu rådande pandemi kan ses online, be med och för varandra och få mötas kring olika ämnen som berör oss alla- det är av stort värde för mig.

Det är en välsignelse att få dela livet med andra systrar! Att få mötas online, koppla med varandra, få vara med och växeldra i samtal och diskussioner- ge stöd och få stöd. Nätverket är välsignande då det är med och skapar nya relationer oss kvinnor emellan.

Jag rekommenderar Sisters Collective till dig som vill bli en del av något större, ett kvinnligt nätverk som låter sig bäras av Gud. Det är ett systerskap som vilar på en kristen tro där man tillsammans är med och lyfter upp allt det som tillhör livet. I Sisters Collective ryms både glädjen och tacksamheten till livet, men även det vi möter av brottning och kamp."

Linda Sandgren
Präststuderande på JTH • Låtskrivare & textförfattare • Musiker/Sångerska

SISTERS COLLECTIVE • BLOMSTRA EVENT  • LIVSDESIGNERN

 "Det jättefina materialet från e-eventet där man verkligen fick bryta ner sina drömmar till konkreta mål och hur man kan förverkliga dem, steg för steg. Pepp och mod att våga utmana mina rädslor med Guds hjälp!

Mest uppskattar jag den kärleksfulla atmosfären som uppstår när man är tillsammans med andra kristna, kärleksfulla systrar, att ha någon att prata livsfrågor med och vad Gud gör i mitt liv samt höra andras vittnesbörd och bli inspirerad.

Jag rekommenderar Sisters Collective till dig som vill våga växa, dela och utmana dig själv tillsammans med andra kristna tjejer. "

Maria Palmqvist
Chefssekreterare och arbetsmiljösamordnare i Svenska kyrkan

SISTERS COLLECTIVE • BLOMSTRA EVENT  • LIVSDESIGNERN

"Har någon sagt en sak till dig nån gång som fått stor betydelse? Något som till och med påverkat vilken väg du valt eller vågat tro på en idé?

Efter många år av tanke har det äntligen blivit verklighet. Planeringsverktygen i Sisters Collective har hjälpt mig att gå från tanke till handling och att nå min längtan att få släppa egen musik. 

Med låten "Ringar på vatten" vill jag uppmuntra dig till att damma av dina drömmar och peppa andra till att göra det! Vad längtar du efter? Våga ta ett steg!

Evelina Jansson
Formgivare • Musiker

Tid att Blomstra finns för att stärka vårt inre,
leva i Guds plan & bygga Guds rike.

Stor är skaran av kvinnor som kommer med glädjebudet. Ps 68:12